Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

no wlasnie Elus i do tego jest to plastik i po czasie moze popekac,i jak dziala ci to?????A i moje gratki dla Frania 😘
  • za
  • 3 walentynki a ja jutro znowu starsza o rok 😞

• Odpowiedzi 73,3 tys.
    • Utworzono
    • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
    Agaa napisał(a):
    Loli...wiesz jak mnie rozczuliło to że mi pwoiedziałaś że mam sobie coś kupić 🙂 no masakra... 🙂
    taaa....kubek sobie kupiłam 😜 duży, czerwony, półlitrowy 🙂 właśnie w nim kawe pije 😁

Agus ale to nie mialo cie rozczulic tylko zmotywowac !
    No !
    Brawo !
    Poprosze foto 😁

p.s chodzcie na chat 😁- bo moja ilosc postów sie zwieksza non stop

dzien doberek
    FRANUS buzka od ciotki na 5 miesiecy 😘 😘 😘
    a ja jestem chora 😞 gardlo napieprza i do tego jeszcze zatkalo mi sie lewe ucho i boli 😞
    u nas nocka ok obudzil sie o 6:00 i o 8:15
    a co do ubierania po kapieli to moj w wiekszosci tez placze przy ubieraniu a to dla tego ze lubi byc na golaska 🙂

haha zwiększaj liczbe postów zwiekszaj, mozę Cię admin mianuje moderatorem 😜

Elu "i dupa miała być" huh, a wzięłaś to co wczoraj mówiłaś?

Perełka piękny wiek co Ty chcesz 🙂

mam Ew na kolanach i owtorzylłam jej zdjęcie Franka i się smieje jakd zika do niego 😁 😁

Elu to sobie walentynki przeniesiecie na 16 lutego 🙂 albo później 🙂

no...głupie święto...

z kogo? F czy K? 😉

Loli link
    http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://lorealcastingcreme.pl/wp-content/uploads/2010/03/kolornik.jpg&imgrefurl=http://lorealcastingcreme.pl/loreal-casting-kremy/casting-creme-gloss.html&usg=__5hEgIo_a-E1Q8_s_P6NouRwvrPM=&h=300&w=294&sz=50&hl=pl&start=0&sig2=6bUcB76JZrXyfmXDWZty9w&zoom=1&tbnid=Fmt5VTzyO_tpNM:&tbnh=130&tbnw=126&ei=J_FUTZmVEoii4Qa_05GdBw&prev=/images%3Fq%3Dloreal%2Bcasting%2Bcreme%2Bgloss%26um%3D1%26hl%3Dpl%26sa%3DX%26biw%3D1280%26bih%3D582%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=300&vpy=95&dur=195&hovh=227&hovw=222&tx=148&ty=118&oei=J_FUTZmVEoii4Qa_05GdBw&page=1&ndsp=23&ved=1t:429,r:1,s:0

Loli miałam go 🙂 pokazać Ci foto? 🙂 🙂

Elu to jasnie panu przypomnij! no co Ty! Ty która zawsze stawia na swoim masz z czegoś zrezygnować? po części może pojechać kiedy indziej, no hallo
    bo sama do niego zadzwonie 🙂

• Mamusia
    Już mu wczoraj mówiłam, że jak na wieś pojedziemy to po drodze mozna zabrac. To nie! Bo to tylko przy okazji odbierze 🤢 Idiota...I przez to jego przy okazji będzie grubo ponad godzinę później w domu. Jak już się ściemniać będzie...I jak trzeba będzie /Franka szykować do kąpieli. Mam już go dosyć normalnie...Same problemy stwarza ostatnio.
    Przyszła właśnie moja chusta z allegro.Boska 😜

buuterfly napisał(a):
    Taka Aguś...Oczywiście czarna
    http://allegro.pl/modne-duze-ludowe-chusty-folk-chusta-szale-hit-i1433461719.html

mmm nie mój styl...ale jak Tobie sie podoba, to najważniejsze 🙂 🙂 musisz mi się wniej pokazać 😜
    tylko w niej 🤪 🤪 haha
    ide bo mała domaga się jedzenia 🙂

• Mamusia
    aga kciuki to zawsze 🙂 chodzilo mi o pisanie pracy, bo egzmainy czy zaliczenia mam caly czas jakies ale sie tym nie przejmuje za bardzo, do przodu idzie jakos. bede sie przejmowac 8 i 10 kwietnia bo mam praktyczne, ale to potem, narazie praca, bo nie ogarniam.. siedze w najwiekszym pokoju u rodzicow i caly zawalony papierami, a dzis wracam do siebie, tam nie ma tyle miejsca i bede to musiala co chwile skladac i od nowa.. juz mam dosc, no ale co ja sobie myslalam, bimbalam z praca przez cala ciaze a moglam pisac, mam za swoje teraz. mam jeszcze tydzien zeby ta teorie napisac, jak nie to sie nie wyrobie! mam 14 stron, a pasuje z 25-30 napisac teori i potem jakies badania na nastepne 30 stron ale to mam nadzieje pojdzie sprawniej.. oby, teraz juz zmykam, ide sie pakowac i wracam, nic nie wiem co u was ,jak dzieciaczki, co tam porabiacie, smutno tak.. ale nie moge sie odrywac od tego bo zaraz zapominam co w jakiej ksiazce mialam i co tam po kolei mialam pisac. po cholere mi ten mgr jak pewnie i tak pracy nie bedzie. a dzieci to mozna i bez mgr wychowywac, no ale pasuje skonczyc jak sie juz zaczelo

• Mamusia
    Napisałam do niego czy jutro nie może odebrać tych części. Wkurza mnie też to, że np jak przychodzi pora kąpania Franka, kiedy maly już jest śpiący, głodny i zły to on idzie na kibel i siedzi tam średnio godzinę 😮 A ja kurwa sama nalewam wodę, młody już wtedy płacze, sama niosę wanienkę do pokoju, kąpie, ubieram małego ścielę szybko łóżko żeby potem go nie budzić, szykuje mleko....Daje witaminki....No kurwa wszystko ja!!!!!!!! A ten sobie siedzi godzine na kiblu i nie wiem co on tam robi. A potem się kąpie. Przyłazi i jeszcze jebać mu się chce....Nosz kurwa mam już dość i pora się za niego zabrać bo mu odpierdala. Już mu ostatnio powiedziałam, że jak tak ma jego obecność w tym domu wyglądać to niech już dziś wypieprza do Norwegii i przynajmniej swoje długi spłaci.