Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Niby zaraz..

ide kurwa z tego kompa bo aby sie kurwiam przez tego neta 🤢
I znajac zycie juz mi obnizyli transfer i sobie nie wejdde na brzucha za czesto 😠 😠 aaachh w dupe jeza z tym netem

Ide 🙂 bay bay:****

A Ewka pewnie z przyzwyczajenia... 🙂 ale minie jej pewnie 🙂 raz dwa zapomni ze cos takiego nosila 🙂

Asik Ty opowiadaj co u
Was, jak Adaś, grzeczny?
co nowego jadł?
wie już że ma stópki?
jakieś nowe ząbki? 🙂

bo Ola od Loli to wyskoczyła z zębisk strasznie 😁

u nas hmm
Adasia rozpuscila babcia 🙂 caly czas by chcial zeby go nosic i zabawiac nie mam juz sily.
nic nowego mu do jedzenia nie dawalam bo przez kilka dni mial bardzo luzna kupe i kwasna kupe bardzo go obszczypalo a dotego od wczoraj bo wysypke na buzi i nie nie jestem pewna czy to od sliny czy od czegos innego. 😮
stopki wie ze ma ale przez sadelko cieszko mu je otrzynac w raczce 😁
a zabki to chyba ida bo tak sie denerwuje jak gryziezabawki ze wpada w szal no i slini sie niemilosiernie

a co tam u ciebie aga u was jakie nowosci?

no i jeszcze bylam w koncu na badaniach i cukrzyca minela z czego bardzo sie ciesze ale za to cos nie tak z tarczyca 😞 musze isc na konsultacje do endokrynologa.
no i gardlo mnie napieprza ma infekcje boli tak ze az gadac mi sie nie chce.

buuterfly napisał(a):
Franek zjadł 240ml i próbuje zasnąć...Oczywiście popłakać musi. A ja mam tylko nadzieję, że mi przejdzie po tym antybiotyku 🤢

antybiotyk a na co bierzesz?

buuterfly napisał(a):
Jakaś picza infekcja...Patrzcie
http://store.orsay.com/cgi-bin/shop/index.shtml?lg=pl
Ja daje nan pro

jak ja mialam infekcje to bardzo mi pomogla pomka i plynem tamtum rosa
a w orsay bylam wczoraj ze szwagierka i nic ciekawego nie bylo

Elu to to samo...
na mnie nie ma ciuchów w Orsay'u!
kiedyś tam poszłam, ale to było bardzo dawno...i mówie: ma pani większy rozmiar ( a to była L ) a ona "nie, takich duzych nie produkujemy" 😠 phiiiiiiiiiiiiiiiii 🙂

ja też, dobranoc do jutra 🙂

• Mamusia
Siemka kochane 🙂
Kurde sorki ze mnie nie bylo ! ale jakos tak Ola daje popalic ze ehhh 😞

Agus dobra sytuacja z Ela ! tak myslalam ze ona wie 🙂 ale nie chcialam jej podpuszczac 😁
Mam nadzieje ze Ewci sie podobaly zabaweczki od nas 😉

A komp mi jeszcze nie padl :d kotq 🙂

Ehhh Ola dopiero przed chwilka zasnela.!

Powiedzcie mi jak wasze dzieci sie zachowuja po kapieli ? tzw. ubieranie?
Bo moja od samego urodzenia wyje tak niemilosiernie ze szok ! jakos rano jak ja przebieram z pizami w ubranie to nie placze ale jak po kapieli to musze ja na kolanach ubierac bo na lezaco nie da sie !

AGUS JESZCZE RAZ SLODKI BUZIACZEK DLA EWUNI CALY BRZUSZEK SIE CIESZY Z TWOJEGO SZCZESCIE I JEJ A JA BEDE OPIJALA JA W WEEKEND 😁

hallo!
Ewa spała w miarę dobrze, ja gorzej, bo się budziłam co jakiś czas...a po karmieniu o 6:30 już praktycznie nie śpie 😠
to śmieszne ale nad ranem najbardziej mnie te plecy...jebią 🙂 bo to juz kurna nie jest ból....uhh!

także dołączam do grona wyspanych: 6 godzin snu 🙂

Loli pytałaś o te ubieranie po kąpieli...no moja 90% przypadków też ryczy i też nie wiem o co jej chodzi! z tym że ona nie lubi czapeczek, a zakładam jej po kąpaniu. i właściwie ryk jest tylko po kąpieli, bo jak ją myje na przewijaku i ubieram to jest grzeczna i nie płacze.
także w naszym przypadku stawiam że chodzi o czapkę...

aha, mówiłam Wam że Mich ma zatkane ucho no nie? ni hu hu mu się nie polepszyło, jedzie dzisiaj do szpitala znowu. także jeszcze mi wyleczą męża i będę happy 🙂

Elu a Krystian nadal w tych mrożonkach? miałam już kiedyś pytać 🙂

Loli napisał(a):
Agus prosze ja ciebie bardzo 🙂
[URL=http://img837.imageshack.us/i/image146w.jpg/][IMG]http://img837.imageshack.us/img837/7277/image146w.jpg[/IMG][/URL]

ecie pecie, mały putilek 🙂 🙂
znalezione!
i przy okazji poklaskane komu szło;D

• Mamusia
Jaka malunia 🙂 Tak nadal tam pracuje...Ej moje miasto niedługo będzie opanowane przez same centra. Już są trzy 😁 A buduje się jeszcze jeden moloch! Ogromniasta Nova Park i tam ma być wielki H&M , kręgle, bilard...Boosssko 🤪 I jeszcze jedno centrum. Ja tam się cieszę...Większa konkurencja, będą może lepsze sklepy niż tylko te butiki na które prawie nikogo nie stać no i duuużo miejsc pracy 😜 Gotuję już obiad heheh 😉 I już dwa razy przewijałam Franka bo przeciekają te pieluchy. Nie wiem o co chodzi. Ale większych nie mogę mu kupić bo te większe są od 15kg 😮
I KFC będzie 🤪
Mój kappahl będzie 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪
http://www.nova-park.pl/site/pl/index.php

jak przeciekają to chyba mniejsze co?;/
kupiłam wczoraj Ewie '4' ael jeszcze nie ubierała bo są wiegaśne...także nie wiem czy trójek nie kupimy jeszcze jednej paczki 🤔

Ela super z tymi centrami 😁 u nas nie ale miasto obok otworzyli Agore, duuuupne centrum chbya 4 czy 5 piętrowe 🙂 ale jescze nie wszystko otworzone 🙂

• Mamusia
agaaa napisał(a):
Loli napisał(a):
Agus prosze ja ciebie bardzo 🙂
[URL=http://img837.imageshack.us/i/image146w.jpg/][IMG]http://img837.imageshack.us/img837/7277/image146w.jpg[/IMG][/URL]

ecie pecie, mały putilek 🙂 🙂
znalezione!
i przy okazji poklaskane komu szło;D

o JEJKU ☺️ ☺️ ☺️