Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Loli napisał(a):
Agaa napisał(a):
125 😮

hehehe Agus polowa od nas wszystkich , a tez ludzie przecierz wchodza na ta stronke i tez pewnie na Ewunie glosuja 🙂

Aga no ja dodalam na Fb i na NK na sledzia przeciez wczoraj../ dizs dam ale wieczorem jak wiecej ludzi siedzi 😜

• Mamusia
Nie no mnie tylko aga zastanawia jedno...Co z resztą dzieci ,które nie są szczepione na to bo rodziców nie stać 😮 Że niby umrą tak, albo wszystkie zachorują...Dla mnie to naciąganie na kasę. A ta kumpela to ode mnie z pracy. Nie lubię jej bo wszystko za mną zgapia. nawet dziecko i ciążę i cesarkę kurwa 😮 Gówniara taka co nic o życiu nie wie , a struga mega dorosłą damę...I jeszcze na spacer chce sie umówić 🤢 Dobrze, że jestem chora to nie musiałam kłamać ☺️ Ej...Franek wstał przed 6tą zjadł 180ml kaszy i zasnął.Wstał po 9 zjadł 150mleka i znowu śpi 😮

• Mamusia
buuterfly napisał(a):
Nie no mnie tylko aga zastanawia jedno...Co z resztą dzieci ,które nie są szczepione na to bo rodziców nie stać 😮 Że niby umrą tak, albo wszystkie zachorują...Dla mnie to naciąganie na kasę. A ta kumpela to ode mnie z pracy. Nie lubię jej bo wszystko za mną zgapia. nawet dziecko i ciążę i cesarkę kurwa 😮 Gówniara taka co nic o życiu nie wie , a struga mega dorosłą damę...I jeszcze na spacer chce sie umówić 🤢 Dobrze, że jestem chora to nie musiałam kłamać ☺️ Ej...Franek wstał przed 6tą zjadł 180ml kaszy i zasnął.Wstał po 9 zjadł 150mleka i znowu śpi 😮

spiacy dzien ma ! Ola nie raz tez tak miala....

• Mamusia
A ja mam zasmarkany dzień 😜 Heh Krystian ma dwóch braci i siostrę. I jego najstarszy brat zawsze mówił,że Franek ma moje oczy. Że z wyglądu to może i do ich rodziny podobny, ale to spojrzenie ma moje. I ostatnio przyjechał do nas i gada, że nie może oczu oderwać od Franka ślipek, że zakochał się w jego spojrzeniu itd 😮
A ten brat co w Norwegii ma firmę? Ubrałam się do kina z Julką i on wpada do nas. I do mnie, że oooo przytyłaś, że lepiej wyglądam, że o widzę fryzurę zmieniłaś, że kolor inny 🤪 WTF facet to widzi 🤪 I jeszcze z tekstem, że szkoda, że jestem dziewczyną jego brata bo kto wie kto wie 😲

• Mamusia
buuterfly napisał(a):
A ja mam zasmarkany dzień 😜 Heh Krystian ma dwóch braci i siostrę. I jego najstarszy brat zawsze mówił,że Franek ma moje oczy. Że z wyglądu to może i do ich rodziny podobny, ale to spojrzenie ma moje. I ostatnio przyjechał do nas i gada, że nie może oczu oderwać od Franka ślipek, że zakochał się w jego spojrzeniu itd 😮
A ten brat co w Norwegii ma firmę? Ubrałam się do kina z Julką i on wpada do nas. I do mnie, że oooo przytyłaś, że lepiej wyglądam, że o widzę fryzurę zmieniłaś, że kolor inny 🤪 WTF facet to widzi 🤪 I jeszcze z tekstem, że szkoda, że jestem dziewczyną jego brata bo kto wie kto wie 😲

hahaha wow Ela no , no , no 😁 napewno milo cos takie uslyszec ! tylko czasem szkoda ze inni faceci to widza a twoj wlasy facet tego nie doceni :/

• Mamusia
buuterfly napisał(a):
O to współczuję Elu 🥴
Ja wszystkich na gg zmaltretowałam o kliki na Ewcię 🙃 Zamiast iść kurczaka przyprawić to tu siedzę ☺️

mniam kurak 😁 zjadla bym takie udeczko przypieczone z piekarniczka 😁

• Mamusia
dziewczyny mam problem z ola, przez 2 dni byla marudna , myslalam ze prezez zeby ale na 3ci dzien dostala kataru, wczoraj bardzo marudzila, ma zatkany nos, goraczki nie ma poki co, troche kaszlala ale mysle ze to przez katar bo żadko sie to zdarza. dzownilam do takiej prywatnej dr, kazala mi dac jej 5kropekel wit c, ale cholera nie pamietam czy 1 raz dizennie czy jednorazowo ! w nocy dalam jej panadol w czopku chociaz nie iwem czy dobrze bo w sumie nie ma goraczki, ale usznela dopiero o 3,15,po 45min od czopka wiec moze cos to dalo, ja juz na rzesach chodzilam. nie chce z nia jechac do rodzinnego lekarza bo po 1 masa ludzi chorych w poczekalni a po 2 mam zamiar zmienic lekarza, i chcialam to zrobic zaraz po szczepieniiu ktore mialo byc wczoraj, choera! i nie pojechalam nawet bo jak tak ja wzielo! do prywatnego nie bardzo mi sie chce tak od razu leciec bo 100 naj mniej pojdzie, a ona ma narazie tylko katar i jest marudna okropnie, jest sens panikowac? co moge jej podac jeszcze? daje jej nasivin 2 razy dziennie na katar ale nie wiem czy to co da. moze cos poradzicie?
mozliwe ze to przez zeby? boje sie ze mama ja zarazila bo jest chora a mala byla tam w piatek.. aa ciagle cos..