Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

buuterfly napisał(a):
Nie no mnie tylko aga zastanawia jedno...Co z resztą dzieci ,które nie są szczepione na to bo rodziców nie stać 😮 Że niby umrą tak, albo wszystkie zachorują...Dla mnie to naciąganie na kasę. A ta kumpela to ode mnie z pracy. Nie lubię jej bo wszystko za mną zgapia. nawet dziecko i ciążę i cesarkę kurwa 😮 Gówniara taka co nic o życiu nie wie , a struga mega dorosłą damę...I jeszcze na spacer chce sie umówić 🤢 Dobrze, że jestem chora to nie musiałam kłamać ☺️ Ej...Franek wstał przed 6tą zjadł 180ml kaszy i zasnął.Wstał po 9 zjadł 150mleka i znowu śpi 😮

Ela on odsypia to co Ci wtedy dawał popalić 😁
hehe gówniara, czyli ile lat ma? 🙂
a z CC to było dobre 🤪 🤪

Loli ju ar amajzing 😁 dziękuję:***

Ela wow 😁 ten braciszek to chyba ma smaki na Ciebie...zresztą kurde laska, kto ich nie ma? 🙂 nawet ja mam 😁 😁

Aniu dokładnie tak jak Loli napisała...to z tych domowych sposobów, cebula pomogła Iwwwowemu Kubusiowi 🙂 spokojnie 😘

• Mamusia
a widzisz loli, nawet mam ta masc majerankowa i zapomnialam o niej. a to dzieciaczkom tez mozna? bo ja to w ciazy stosowalam.. cebule dam na noc jak cos, narazie jej na chosteczke dalam olejek olbas to taka inhalacje robi, ale co myslicie z tym panadolem, mozna tak? nie zaszkodzi chyba.. czy macie jakies inne specyfiki przeciwbolowo uspokajajace

e tam pozmieniało, czata mamy 🙂 na któym siedze a żadna tam nie wchodzi 😁 😁

ej kurwa! wzięłam się za sprzątanie kurzy u Ewy w pokoju, zaczynam ściągać zabawki Ewy ( pluszaki ) z okna i co?? kurwa całe z grzyba!!!!! i teraz nie wiem? prać to czy wyjebać od razu??? tyle zabawek.... 😞

• Mamusia
mi juz leb peka, nie wiedzialam ze sie tak mozna omeczyc przy dziecku, wczoraj w nocy trzymalam ja na rekach i sie balam ze usne i mi wypadnie, na zmiane z moim tu sie nia zajmowalismy, rano od 6 on bo ja nie dalam rady sie zwlec po 2,5godz snu. wstalam o 8 a teraz on spi, chwala bogu ze dzis nie pracuje. mala zasnela ale musze ja kolysac bo co chwile placz przez sen i sie budzi

Agaa napisał(a):
e tam pozmieniało, czata mamy 🙂 na któym siedze a żadna tam nie wchodzi 😁 😁

ej kurwa! wzięłam się za sprzątanie kurzy u Ewy w pokoju, zaczynam ściągać zabawki Ewy ( pluszaki ) z okna i co?? kurwa całe z grzyba!!!!! i teraz nie wiem? prać to czy wyjebać od razu??? tyle zabawek.... 😞

aga ja bym wypralam ale w wysokiej temperaturze i zobaczyla po praniu czy sie nadaja

ania87 napisał(a):
mi juz leb peka, nie wiedzialam ze sie tak mozna omeczyc przy dziecku, wczoraj w nocy trzymalam ja na rekach i sie balam ze usne i mi wypadnie, na zmiane z moim tu sie nia zajmowalismy, rano od 6 on bo ja nie dalam rady sie zwlec po 2,5godz snu. wstalam o 8 a teraz on spi, chwala bogu ze dzis nie pracuje. mala zasnela ale musze ja kolysac bo co chwile placz przez sen i sie budzi

biedactwo ja mam czopki na wyciszenie viburkol to jest typowo jak dzieci sa niespokojne

• Mamusia
agus wypierz! najwyrzej sie zepsuja, w wyzszej temperaturze i jakiejs chemi najpierw a pozniej jeszcze raz w czyms zeby jej nie uczulilo jakims delikatnym. ja bym tak zrobila, jak sie zepsuja to wywalisz, ale sprubowac mozna.
aga ja jej w nocy dalam calego czopa i wlasnie sie zastanawiam czy tyle mozna bo pol moze by nie podzialalo, pisze ze nie przekraczas 10 tych jednostek na kg masy ciala, a czop jest 50tka, no to ona ma wiecej niz 5kg..

• Mamusia
oo Asia, listonosz przyniosl mi karteczke ze paczka do odebrania, powiedzial ze sama musze sie pofatygowac bo za duza! glupol! tak jakby male mi przynosil. kiedys przyszla taka 10cmx10 i i tak nie przyniosl to po co gada tak w ogole! mialam dzis odebrac ale pewnie nie dam rady sie ruszyc z domu

Ania u mnie jest qrwa to samo! bo za duża gabarytowo zeby ją do skrzynki włożyć! to ja nie rozumiem!? to jest poczta czy co? listonosze to od czego są???
nie kumam tego i mnie to wkurza, bo moja poczta jest dość wysoko...i wejść tam jest ciężko z wózkiem!! 😠

ania87 napisał(a):
oo Asia, listonosz przyniosl mi karteczke ze paczka do odebrania, powiedzial ze sama musze sie pofatygowac bo za duza! glupol! tak jakby male mi przynosil. kiedys przyszla taka 10cmx10 i i tak nie przyniosl to po co gada tak w ogole! mialam dzis odebrac ale pewnie nie dam rady sie ruszyc z domu

no to super ze doszla 🙂 dobrze ze to w proszku to sie nie zepsuje haha