Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

Perelka napisał(a):
laski ten znowu sie naciaga 😞 i tak dzinie po brzuszku mu jezdzi i boli go dzwonilam do lekarki ta mi powiedziala ze jak mu do jutra rana nie przejdzie to do szpitala bo nie okilznamy tego;(

kurcze 😞 ale z drugiej strony ja nie wiem czy bym wytrzymala do jutra bo ze mnie panikara jak cos sie dzieje nie tak z adasiem najwazniejsze to pilnowac zeby sie nie odwodnil ale to pewnie wiesz 🙂

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

tak Asiu wiem tylko ze on z butelki pic nie umie i daje mu herbatke dla dzieci strzykawka lub lyzeczka ,panikowac nie ma co bo on tylko teraz raz wymiotowal w nocy a teraz to juz tylko brzuszek go pobolewa co innego jakby ciagle wymiotywal to bym sama jechala do szpitala albo gdzies prywatnie do lekarza bo to juz przerabialam z corka jak miala 3 latka lekarka czekala a ta zygalai srala przez tydz i sie odwodnila pojechalam prywatnie a tam mila pani doktor dala jej kroplowki dwie siedzialam tam 5 godz i na drugin dzien w domu tez miala wiec wiecie trzeba uwazac

do mnie jutro na wekeend przyjezdza siora z kuzynem i jego dziewczyna nie moge sie juz doczekac 🙂
ale nie mam jak jechac po zakupy bo auto jest zepsute 😠

no to oby nie trzeba było do tego lekarza jechać...
a jest spokojny czy płacze??

ej, jakie jaja....Ewa zasnęła na siedząco, przy bawieniu się...podchodze do niej a ta przymknięte oczy, głowa opusczona i śpi 🤪 🤪

ale fajnie Asiu!!
a jechałabyś z Adasiem?
w taką pogodę?? ja też musze bo nawet mojej kochanej kawy nie mam....ani ciastka ani chleba nic!! ale nie rusze się z Ewą. to nie ma sensu ;/

Perelka napisał(a):
tak Asiu wiem tylko ze on z butelki pic nie umie i daje mu herbatke dla dzieci strzykawka lub lyzeczka ,panikowac nie ma co bo on tylko teraz raz wymiotowal w nocy a teraz to juz tylko brzuszek go pobolewa co innego jakby ciagle wymiotywal to bym sama jechala do szpitala albo gdzies prywatnie do lekarza bo to juz przerabialam z corka jak miala 3 latka lekarka czekala a ta zygalai srala przez tydz i sie odwodnila pojechalam prywatnie a tam mila pani doktor dala jej kroplowki dwie siedzialam tam 5 godz i na drugin dzien w domu tez miala wiec wiecie trzeba uwazac

no pewnie iwona ty doswiadczona mamusia jestes 😘 ja tak zawsze na zapas lubie sie martwic co czasami nie jest dobre.A co do picia a adas tez nie zabarodzo lubi z butelki herbatki ale za to uwielbia z lyzeczki cwaniaczek maly

no aga nareszcie sie sama zameczyla i zasnela haha ale o taki zasnieciu jeszcze nie slyszalam 🙂
a na zakupy jechalbym na wieczor jak to mek wroci z pracy bo tak zawsze robilam a teraz nie mam jak cos musze wymyslic.

a gdzieś do osiedlowego sklepu skoczyć z Adasiem?

no ja też nieee!!! ale norma;lnie przeniosłam ją do łóżeczka!! i tam śpi! nosz kurde nareszcie! trzy dni niespania to musi nadrobić 🤪
a ja nie wiem co z wolnym czasem zrobić hehe

echh...biedny 😞
Iwona Ty to wytrwała jesteś....chyba jedyna z udzielających się mamusiek co karmi jeszcze cycem...reszta odpadła! ja nadal podziwiam!! 🙂

Agaa napisał(a):

no ja też nieee!!! ale norma;lnie przeniosłam ją do łóżeczka!! i tam śpi! nosz kurde nareszcie! trzy dni niespania to musi nadrobić 🤪

w tych osiedlowych sklepach to duzo drozej ale nie bede mial chyba innego wyjscia chyba ze poczekam jak przyjada i z kuzynem pojade na zakupy 🙂

Agaa napisał(a):

poprostu poleniuchuj sobie 😁

Perelka napisał(a):
tak Loli dzieciaki tego nie lubia
  • Asiu mam herbatke z bobowity melise z czym stam to mu robie i tak co jakis czas daje po 5 ,10 ml

• ja daje mu z kopru wlaskiego bo przez ta skaze bialkowa lekarz nie kazal mi dawac innych narazie 😞
    o budzi sie babolek jeden 🙂

Loli napisał(a):
    Ola ma mnustwo czerwonych kropek na szyji, za uchem i troche pod wlosami 😞 🥴 🥴 🥴

az sie boje patrzec co ma na pleckach 😮

ciekawe co to jest a cos nowego jadla przez ostatnie kilka dni?

• Mamusia
    bobas napisał(a):
    Loli napisał(a):
    Ola ma mnustwo czerwonych kropek na szyji, za uchem i troche pod wlosami 😞 🥴 🥴 🥴

az sie boje patrzec co ma na pleckach 😮

ciekawe co to jest a cos nowego jadla przez ostatnie kilka dni?

nie ona to juz ma z miesiac jak nie dluzej :/

• Mamusia
    Perelka napisał(a):
    Loli a to ma z tylu szyi i takie pod skorka plamki czerwone????

Perelko nie wydaje mi sie zeby to byla potówka , bo co non stop ? od miesiaca jak nie dluzej ?
    Noo czerwone kropki ale obwudki tez sa jak by czerwone plamki a w srodku kropka ? 😮 nie wiem jak to opisac kurde...

Ona sie ciagle drapie..

wiesz co nie chodzi mi o potowki jak maly sie obudzi a nie bedzie marudny albo juztro zobacze to zrobie mu zdjecie i ci pokarze on ma stylu na szyi i pod wloskami kropeczki czerwone pod skora jak sie zezlosci lub siedzi we wodzie lub placze to sie to bardziej uwidacznia

• Mamusia
    Perelka napisał(a):
    wiesz co nie chodzi mi o potowki jak maly sie obudzi a nie bedzie marudny albo juztro zobacze to zrobie mu zdjecie i ci pokarze on ma stylu na szyi i pod wloskami kropeczki czerwone pod skora jak sie zezlosci lub siedzi we wodzie lub placze to sie to bardziej uwidacznia

i co to potówka ? zrob foto jak najszybciej bo jak to nie to samo to piernicze ide znow do lekarza..

Oli we wodzie tez sie to strasznie nasila.... mega czerwone sie robi