Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
admin napisał(a):
eloite napisał(a):
to chyba mu się zapomniało kto dźwigał to forum jak jego nie było..

ale teraz jestem, jest regulamin, moderatorzy i proszę się dostosować.

świetnie, był też post, który nie był IDENTYCZNY na wszystkich wątkach a bardzo istotny.
ciekawe czy gdybym błagała o krew dla dziecka na każdym wątku z osobna, to czy dostałabym bana...

eloite napisał(a):
admin napisał(a):
eloite napisał(a):

świetnie, był też post, który nie był IDENTYCZNY na wszystkich wątkach a bardzo istotny.
ciekawe czy gdybym błagała o krew dla dziecka na każdym wątku z osobna, to czy dostałabym bana...
tak, dostałabyś bana.

• Mamusia
admin napisał(a):
eloite napisał(a):
admin napisał(a):
eloite napisał(a):

tak, dostałabyś bana.[/quot]

pozwoli Pan, że oszczędzę sobie komentarza w tym temacie.

zdaję sobie sprawę z tego, że wielu użytkownikom mogą nie podobać się nowe zasady - a raczej jakiekolwiek zasady (bo dotychczas nie było żadnych i była samowolka).
Robię porządek z forum. Jeśli ktoś tu jest tylko po to, żeby prowadzić jakieś akcje, to niestety źle trafił. To forum ma służyć rozmowie i wymianie doświadczeń.
Mam już dosyć skarg od innych użytkowników, że jest spamowanie, kłótnie, obrażanie się, trollowanie itp.

• Mamusia
hej...
kurcze ale mi zostawilyscie... prawie 30str 🤪
u nas oki..
tylko mnie glowa peka wywalilam sie wczoraj o kabel i glowa o plytki na scianie zarylam guza mam jak 2 muzg normalnie 🤢noc masakra........................
Ale poranek za to msaly lezy obok.. obudzil sie popatrzyl tu i tak zaraz mnie za buzie chwyta i za calowanie sie bierze 🤪 takiego porannego calusa to mnie nawet K nie wital 😜

a tu o co chodzi znowu z tym regulaminem 😲

10000 calusow dla Franka 😘 😘 😘
i dla Andzi......... nie wiem czy ktoras z nas w Ciebie watpila, to bylo pewne ze zdasz 😜
Iwka a podczytalam ze czarujesz... hihi

tak panie Adminie zgadzam sie tylko czasem ktos potrzebuje pomcy tak jak kiedy kolezanka ktorej poparzyla sie corka i duzo osob jej w tedy pomoglo i to mi sie podobalo,ze sa jeszcze ludzie ze secem i chca pomagac

• Mamusia
admin napisał(a):
zdaję sobie sprawę z tego, że wielu użytkownikom mogą nie podobać się nowe zasady - a raczej jakiekolwiek zasady (bo dotychczas nie było żadnych i była samowolka).
Robię porządek z forum. Jeśli ktoś tu jest tylko po to, żeby prowadzić jakieś akcje, to niestety źle trafił. To forum ma służyć rozmowie i wymianie doświadczeń.
Mam już dosyć skarg od innych użytkowników, że jest spamowanie, kłótnie, obrażanie się, trollowanie itp.

Rzeczywiście moje 1 793 posty są synonimem bałaganiarstwa i spamowania.
Myślę, że forum jako środek masowego przekazu powinien wspierać istotne akcje, a Pan jako administrator może się cieszyć, że dzięki jego inicjatywie, można trafić do tylu osób.

• Mamusia
Perelka napisał(a):
tak panie Adminie zgadzam sie tylko czasem ktos potrzebuje pomcy tak jak kiedy kolezanka ktorej poparzyla sie corka i duzo osob jej w tedy pomoglo i to mi sie podobalo,ze sa jeszcze ludzie ze secem i chca pomagac

widzisz Perelka taka prośbę mozesz teraz zamiescic w dziele "KONKURSY"

Perelka napisał(a):
W takich sytuacjach można skontaktować się ze mną poprzez opcję "KONTAKT" - jest na samym dole strony. Nie posądzajcie mnie o brak empatii - jestem wrażliwy na takie sprawy. Można to inaczej załatwić, profesjonalnie, a nie rozsyłać łańcuszki.
Może nie wszyscy to widzą ale czasem zamieszczam nawet bannerki na stronie, jeśli faktycznie taka akcja jest sprawdzona, a nie lipna.