Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

Rudi napisał(a):
A lekarz powiedzial ze jak mu tak szybko zaroslo ciemiaczko to z zebami bedzie jeszcze gorzej!
Podajecie jeszcze witamine d?

ja tak bo ciemiączko nam wolno zarasta więc powiedziała, że możemy jeszcze spokojnie dawać.

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

rudi ale on zasowa bede adasiowu puszczac filmik zeby sie uczył 😁 (witamine d jeszcze daje)
a Aga tez jakis filmik wgrywałas bo nic nie moglam znalesc? 😞
nikola jaka gadułka mala adas zaczol wolac tata w wekeend tomek chodzil dumny myslalam ze peknie 😁
taz musze go nagrac i wam pokazac malego babolka 🙂
a w pracy u tomka bylo super wszystkie kobitki sie zlecialy zeby go zobaczyc 😁 zobaczylam te laski z jakimi pracuje juz go do pracy nie puszcze 😜

Rudi Ty weź no mnie nie strasz! z poprzednią osemką nie było tak źle to może teraz też nie będzie? ale napierdziela równo! na tyle mocno że aż mi oko z bólu przymyka! 🙂 genialnie!

zabójcze te filmiki Rudi!! ząbki cudowne 🙂 a zapieprza nieźle!! i nawet po panelach 🙂 moja się ślizga i denerwuje.
a tu ten filmik Asia http://www.youtube.com/watch?v=WLjx9jxn0kg
tylko na końcu się przewróciła i płacze boroczek 😞

heh mam ostatnio za każdym razem cyrk z Ewą jak ją wieczorem myje i każe jej leżeć na pleckach, ona się wyrywa, trzepie głową, nogami rękami 😞 przy zmianie pieluchy jest dokładnie to samo....echhh....
albo! na podwieczorek dostaje biszkopta. i dzisiaj patrze a na tym biszkopcie włos ( mój bo czyj...:/ ) no i biore go jej z rączki i ściągam a ta wpada w szał!!! wali rękami na oślep...i dopiero po jakichś dwóch minutach zauważa że chce jej go oddać i się uspokaja....ale etap ma fatalny teraz, wcale mi się to nie podoba! wyprwadza mnie to z równowagi czasami, chociaż mocno się trzymam...i wiem że to jej przejdzie. ale beznadziejnie się zachowuje 😞

Nika tylko 2 razy spróbowała ze mną krzyku, czy pomoże i bardzo szybko sie zorientowała, że nie ma szas. Jak jej wziełąm zabawke bo też włos to ta w ryk aa ja ooo nie moja droga i czekałam aż sie uspokoi i mówie do niej, że nie ma o co płakać,.
Po jakimś czasie sie uspokoiła i dostała zabawke.
A co do wygibasów na przewijaku to ona już na wszystkie strony sie wykręca i czasami jak leży an brzuchu to ją przewijam.

Witajcie me kwiatuszki ;***
jak wiecie nie moge już od dłuższego czasu wejść do was z mojego kompa ;/
pisze teraz od szwagra 🙂
ale dziś mati formatuje nasz komp więc może pójdzie 🙂
z nowości u nas to:
Mamy już pierwszego ząbka ! 😁 i wyszedł on wczoraj 😁
u nas jakoś leci 😉
ja szukam pracy i zamierzam studiować zaocznie 🙂
Miałam cieżko niedziele bo mój tata wieczorem trafił do szpitala na 2 zawał 😞
cholernie to przeszłam.
ale już jest dobrze dziś wyszedł do domu 😉
kurde zabrałam się dziś za porządki już na świeta 😁
a jak tam u was kochane ??
Stęskniłam się za wami bardzo 😞 😞 😞 😞

Eluśka no ja też czekam, nawet się z niej śmieje. ale nie działa. taki ma okres...jakoś to musze przetrzymać, przecież jej nie zjem tego rozmemłanego biszkopta 😜

fiknęła...a jaki ryk był łooo 🙂

• Mamusia
troche nadrobilam.. :p
heh mea kulpa.. ostatnie filmiki aby:p heh
☺️

Bylam u gina...
6raczki... UROJONE 😁 😁 😁 😁

nie no.. z glowa musze do okulisty a jak nie to do neurtologa... 🤢
KASIU..... bole po cc chodzilo bardziej o kilka godzin a kilka dni po porodzie..... wiec to nie to.

No i dostalam plastry.... ehe ciekawa jestem:P

Filmiki BOSKIEEEEEEEEEEEEE 🤪 🤪 🤪 🤪
Rudi jak on popiernicza.. 😁 ehh

ja musze ponagrywac Marcela bo on malo co ma takich pamiatek ☺️

Agaa napisał(a):
Eluśka no ja też czekam, nawet się z niej śmieje. ale nie działa. taki ma okres...jakoś to musze przetrzymać, przecież jej nie zjem tego rozmemłanego biszkopta 😜

i biszkopt jej wystarczaaa?
mojej mały słoiczek owoców to mało.

• Mamusia
ela ja tez szukam dywanikow tylko czerwonych albo szarych ale jakichś ładnych. no ale raczej chyba czerwonych takich pod bordo 🤔 bo u mnie lazienka tez bialo szara ze srebrnym tylko ze ja mam czerwony do tego.

a jaka akcja z gerberem? ja nic nie wiem.. a czasem daje jak wpadnie akurat gerber w rece..
Asiu my tez przewaznie na sloiczkach. czasem ugotuje ale ona nie bardzo chce to jesc. mam kroliki wlasnej hodowli i nie je! a bede gotowac bardziej jak wlasne marchewki urosna itd, bo te ze sklepu to nie wiadomo..

Domi gratulacje pierwszego ząbka 🙂
a Ty napisałaś maila do Admina w sprawie tego że nie ptorafisz wejść na brzuszek? napisz, on Ci pomoże 🙂
całe szczęście że z tatą już ok!!!

porządki na święta? nie rozumiem...o co chodzi? 😜 ja pierdziele?! kiedy? jak? no way z tym bólem i człapiącym dzieckiem no way no way 😁 😁

• Mamusia
Eluska_09 napisał(a):
Agaa napisał(a):

i biszkopt jej wystarczaaa?
mojej mały słoiczek owoców to mało.

moja je pol sloika czy to zupki czy deserku, a mleka to ciagle 150 wystarcza 🤔 a pulpet jak nie wiem, to ja nie rozumiem

Aniu tam chyba chodziło z tym gerberem o mięso...że niby z odpadków.....? tak? bo nie pamiętam.

Eluska co Ty, ona by mogła i dwa słoiczki wpieprzyć i było by mało 🙂 ale dzisiaj jakiś dzikus i pogardziła słoiczkiem 😮 złociste jabłka! jadła to wcześniej, to nie wiem co jej wali....to zjadła trzy biszkopty i godzine później 180mleka 🙂

Ania plastry anty? no no no ciekawe!