Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

Aha no to jestesmy dwie 😞ehhhhh Dosik a ty jak siedzialas w domu to go to nie interesowalo ze siedzialas z dzieciakiem 24 na dobe i tak musialas wstawac ehhh szkoda gadac ja raz jak zostawilam swojego bylego meza z dwojka dzieci na dwie godz i poszlam z moja mama do gina wiadomo kolejka i wiecie co dzwonil co piec minut a jak wrocilam do domu to powiedzial ze ostatni raz z nimi byl i woli isc do pracy i od tego czasu z nimi musialam lazic wszedzie a i mi sie dostalo ze u lekarza nie jestem hehe .Ide na pole dwor 😜poki pogoda 😘 😘 😘 😘 😘

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
No K identycznie jak Mati robi.. albo udaje ze nie slysze..
Ach Ci faceci kurdee normalnie zrobic mial kto ale zajac sie to nie laska 😮

Kurde w calym miescie wode odcieli bo robia ta droge cholerna jakas tam na te 2012... szalll... co godzine jezdzi jakis ciul z megafonem i gada gdzie stoi cysterna.. normlanie jak na wojnie 😜

ehhh niech ten okres juz przyjdzie bo wybuchneee 😁

aaaaaaaaaaaaa no i koles po ciuszki bedzie za godzine 🙂 hyhy oby wszystko wzieli 🙂

• Mamusia
tak 🤪 bez gadania bez ogladania 🤪 ale biedna taka szczuplutka widac bylo ze poszyta bo szla ledwo 🤨
a ten koles... looo taki wielki poprostu WIELKI w kazdym mozliwy sposow wyspoki gruby no z 4 karole 🙃

A na allegro wystawiasz?? ja na tablica... wystawilam juz kuupe czasu nic nie place i ciagle tylko odswiezam:0 ja mysle nad sprzedaniem nosidelka bo skoczka czasem jeszcze uzywamy.. moze kolo gwiazdki bo wiara wtedy na prezent bedzie szukac czegos 🙂

Witajcie Laski ;* 🙂
Ja juz na nogach bo nie długo jade do Gliwic spotkać się z koleżanką która przyjechała z zagranicy 🙂
wczoraj znów byłam padnięta po robocie i wstawałam do młodego 🤢
Ale juz mnie dziś tak wszystko nie boli może sie oswajam .. ? 😜
Ok mykam się myć i się ubiaeram 🙂
😘 do potem :*
Miłego weekendu
ja mam wolny weekend 🤪

• Mamusia
Anka dzięki za podpowiedź z tą tablicą 🤪 O leżak już się koleś pytał, a po matę w poniedziałek ma laska przyjechać. Będziemy mieli z Franiem na auto 🤪
A ja się wkurzyłam na mokre stopy przez tą pogodę i wali mnie, że będę wyglądała jak wsiura z obory. Kupiłam czarne , błyszczące kalosze 😁 A co tam...I do tego kupię skarpety w kolorze fuksji. 😜

• Mamusia
Hej 🙂
WEEKEND JEST PRZYPOMINAM 🙂
ja podczytywalam przez tel 😜 ale nie odp bo ciezko z tel pisac... 😞 rzadko sie dodaja 😞

A u nas spoko... malyw szedzie siwe wciska lazi meczy mnie bo musze za nim hasac i pilnowac zlodzieja 😜
Wczoraj bylam kupic Marcelowi papcie do domu bo lazi w skarpetach to sie sizga i trampki jakies bo taka pogoda a on w sandalach i boje sie zeby mi sie nie przeziebil znowu 🤔
Ogarnialam troche potem pieklam placek itd a dzis przyjechala moja babcia 😉
Mieszkanie zwiedzili z ciotka 😉 lakocie dla malego przywiezli 😉

Dostalam okres w nocy i rano z lozka zlesc nie moglam myslalam ze sie porzygam z bolu... a leci ze uuuuu musze swoje tabletki powstrzymujace poszukac bo ostro bedzie znowu 🤢

A ciuszki za 60 zl poszly 🙂 3 siaty 🙂
nie byly rewelka ale mysle nad jakas nastepna paczka?? 🙂
hyhy tej sukni sie musze wyzbyc najpierw 🙂
No i raczej to nosidelko... on juz jest za ciezki i za duzy na to 😉

Ela a Ty jak tam ze sprzedarza??? 🙂
Domi Ty cos wystawialas???
Kasiu jak maly 🙂 🙂 🙂:*
Jak tam reszta .. eeejjjjj... same jajka???? nie ostala z nami zadna dziwuszka?????????? ojojojjj 😜
heheh
Iw?? sklonowalas sie juz?? 🙂
Perelka jak tam?? 🙂 mialas pokazac fryzurke 🙂
i GDZIE JEST DO HOLERY RESZTA BANDYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I chcialamm sie dowiedziec jak wkoncu planujemy to spotkanko?? czy w tym parku dinusiow czy w Gdansku czy gdzie??? 🙂 Bo wiecie zeby K sobie jakos wolne zorganizowal czy cus.. 🙂

• Mamusia
eeeejjj acha a.. a co do kaloszy ja tez chcemmm 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 nawet moga byc w kwiatki\" 🙂 🙂 🙂 🙂

kurna juz nie moge .... M jak raz dziennie nie spadnie z lozka to git 😮 😮 nie moge go nauczyc schodzic nogami... 🤨 nieraz zawola ze juz nie spi.. a nie raz to tylko stuk i ryk 🤨

nie ma zadnej to lece 😘 😘
bede wieczorkiem 😘 😘
😘 I PAMIETAJCIE ZE WAS PODGLADAM 😁

ANiu podglądaczu 😁
ja wystawiłam leżaczek i huśtawke 🙂)
Kacper tez zawala wszedzie wszystko ściąga makabra 🤢
bylismy u mojej kuzynki i u rodziców 😉
teraz wrócilismyi ja chce na siłownie skoczyc
bo jzu 3 dni nie byłam 😜

Dzień dobry dziewczyny jak tam po weekendzie ????
  • Wiecie co w sobotę dostałam plamienie i na wieczór okres zawitał wzięłam tabletkę atykoncepcyjną DIANETTE i w niedziele mi się zatrzymał 😮pierwszy raz mi się to zdażyło .Może któraś z Was też tak miała jak myślicie czy będę miała tą ochronę tak jak zawsze????? bo się już stresuje czy będą działać do przyjazdu mojego M
  • Widzę ,że dzieciaku super już zasuwają na nóżkach Paweł zaczyna się sam puszczać w chodziku zapiernicza już i zaczął gadać jak najęty
  • Ależ Wam zazdroszczę tego spotkania też bym chciała ale za daleko jest 😞
  • no my jeszcze 7 dni i wyjeżdżamy nad morze 🤪 🤪już się doczekać dzieciaki nie mogą a w czwartek przyjeżdża moja miłość 🙂
  • Dosik i jak tam praca dajesz radę dom praca dom??????
  • Aniu kochana jeszcze nie zaszłam do fryzjera nie było kiedy a pozatym ciągle leje a ja na miasto chciałam iść do fryzjera super fotki masz z Marcelkiem słodziak jeden 😘
  • Ela jak tam u Was twój się już poprawił mężczyzna kiedy wyjeżdża?????
  • Eliot a co tam u Was ????Jezu faktycznie same chopy nam tu zostały 🤔
  • Ta pogoda to mnie dobije od wczoraj non stop leje wrrrr 😠

• Mamusia
    U nas nocka masakra.. kurde ten mi przez sen tak wiecie.. yy zanosi sie jak by plakal przez sen czy cos.. cos mu sie sniu ze masakra 😮
    heh dzisiaj rambowi dalam reszte co marcel nie zjadl ze szynka, na podstawek a marcel do niego podlecial wyrwal mu to i sam zaczol jesc 😮 hehe smiesznie to wygladalo ale to nie ejst smieszne bo on mu sie nawet do miski z woda dobiera nie wiem czy mysli ze psem jest czy co 🥴
    Z K wojne wczoraj mialam pacam jeden tak mnei wku ten czlowiek ze przez okno go kuzwaa 😠
    A tak to spoko 🙂
    Dzis do weterynarza lecimy z Rambem na szczepienie i pokazac fotki suni czy cos da sie zrobic z tym pyszczkiem czy sie dr podejmie 🤨

EJ MAM NAMIAR NA PRACE....!!! W KOMISJI NA WYBORACH!
    chcecie namiary ?? to Wam na prv wysle??
    200 zl mozna zarobic 🙂 ale przed tem trzeba zebrac 30 podpisow cos tam im odeslac i moze akurat 🙂

A co tam na planie?? bo cisza w eterze widze??

Perelka nie wiem mi sie to nie zdarzylo ale nieraz slyszalam ze laski tak maja... 🤨
    A gdzie jedziecie na te wakacje??? 🙂
    Elus jak tam ?
    co u reszty?? 🙂

No właśnie Aniu też dziś wyczytałam dużo dziewczyn tak ma mam nadzieje,że nic nie narobimy 😜
  • My jedziemy do Rewy koło Gdyni, Gdańska mamy dom wynajęty jedziemy w trzy rodziny 13 osób w tym 7 dzieci więc wesoło będzie heh mam nadzieje ,że ich tam nie podusimy 😉Zerkam od kilku dni na kamerke online do rewy i wczoraj mieli pogodę więc może będzie ciepło a jak nie to niech przynajmniej nie pada to pozwiedzamy coś 🙂
  • Jak masz ochotę to możesz mi wysłać z tą pracą 🙂
  • A co tam z tym twoim K hmmm ,że cie tak wku.......?????

• Mamusia
    no to juz Ci wysylam 🙂
    aaa Ty cwaniaro na kamerkach sie pogode podglada?? 😁 hyhy
    Ale jak wchodzisz w to?? 🙂
    przez mape czy jak??
    A wesolo bedziecie miec jak nic 🙂 hihi
    Madzie bedziesz miec przy sobie rzut beretem 🙂 🙂
    A K walniety... wczoraj mu sie wlaczylo wielkie kolezenstwo, stawianie piwko.... on sobie siedzial a ja jak glupia za dzieckiem lotalam, zdechnieta na plecy na brzuch 😮 dzis do pracy poszedl... A nie znosze jak on chociaz jedno w niedziele pije bo czesto rano w pon. kierownik ich z alkomatem spr jeden juz zamiast kierowca byc to u murarzy kurnik buduje bo sobie na gazie przyszedl 🤢

Aniu dziękuję 😘 a na kameki w goglach wpisz kamerka online np cieszyn i ci wyskoczy albo poczekaj wysle ci linka 😜 http://www.worldcam.pl/234,7,132,podglad.html to jest z rewy 😜 mozesz se cieszyna zobaczyc hihih i bocki 🙂