Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
aaa wlasnie dostalam smsm od kumpeli ze urodzila Pawelkaaa 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 😁 😁 😁 😁
hyhy pisalam Wam chyba kiedys o niej, ze miala planowana cc a sie uparla na naturalny...
No i co.. ☺️ i tak miala cc bo ona dostala ataku astmy a malemu tetno spadalo 😞
ale na szczescie jest oki 🙂 🙂

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

tak Aniu tak bez okazjii i dlatego taka w szoku byłam zaraz ci pokarze jaki heh[url=[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/687/p8210612.jpg/][IMG]http://img687.imageshack.us/img687/2599/p8210612.jpg[/IMG][/URL] Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]]Tutaj podaj wyświetlaną nazwę linku...[/url]

kurcze musze z Pawlem do lekarza isc na licach ma same placki czerwone kaszle wrrrrr cos czuje ze dostal mi uczulenia na mleko 😠 bo to tylko doszlo do jedzenia jego a tak to ma wszystko to samo ehhh no nic znikam 😘 😘

• Mamusia
ja ide do gina aleee mysle ze ok 8 jestem wasza 😉 lecz mogem sie spoznic 😘

jutro od rana balkon przyjdzie robic.... 🤨
A mnie tak lamie bol w plecach juz kilka dni ze ledwo chodze... 🤔
w dodatku cos mnie gardlo boli wiezly tzn i cala szyja wiec nie wiem ale mam nadzieje ze mnie cos nie rozkladas 🤔

do wieczora 🙂

🤪 Nadrabiałam łuuhuuu 🤪
Byliśmy nad wodą było super 🙂)
Maly mega zachwycany i grzeczny 😁
Wróciliśmy dopiero po 19 maly padł jak nigdy dotąd ::P
Aniu Marcys prześlicznie wygladał 😁 slodziak kochany ☺️
Perełka super że od niczego dal CI bukiet ja moge zapomniec o czyms takim 😜
Mati raczej an to nie wpadnie :P

• Mamusia
hej Dziewczynki!
Dawno mnie nie było, mieliśmy dość problemów ze zdrówkiem... Najpierw mieliśmy zapalenie spojówek wszyscy, trwało to około miesiąca a tydzień później złapaliśmy przeziębienie też wszyscy, Na szczęście obyło się bez antybiotyków ale przez to dłużej to wszystko trwało. Namęczyliśmy się, że hej! Najgorzej było z podawaniem leków małemu...ale powoli już wychodzimy na prostą.
Alex ma już osiem ząbków z tym że jeden to jeszcze malutki taki, dopiero co się przebił, ale marudzi w nocy to chyba mu dalej pójdą, teraz to będą czwórki w kolejności co? Ma już ktoś czwórki? Dzień przed ukończeniem jedenastego miesiąca zaczął już sam chodzić, tzn, nawet biegać bo wolno nie potrafi i jeszcze jak idzie to jedną ręką łapie sie z tyłu za głowę, komicznie to wygląda 🤪 🤪
W sumie to u as tyle by było, Jutro idziemy na kontrol i okaże się czy już całkiem zdrowy jest czy jeszcze jakieś syropki zostaną. Ale wam nagryzmoliłam.... Życzę dużo słoneczka i zdrowych dzieciaczków 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
hej 😉
Rudi dobrze ze Was puscilo to chorubsko 😉:*

u nas nocka jak zwykle..ryk 😠
juz mnie to tak wkurwia ze koniec...!!
ani sie wyspac ani nic.. i oczywiscie tylko ja wstaje 😠
jeszcze o 6 pobudka 🤨
mial przyjsc koles od balkonu i dupa.. cos mu sie nie spieszy 😠 a nie bede siedziala pol dnia za nim ☺️
Ogolnie plecy mnie napierdzielaja dalej, a do tego kark doszedl od spania w 3 na waskim lozku 🤔
bo oczywiscie lozeczko bee 😮

No acha...czajcie motyw ze bylam zapisana do gina.. mialam karteczke, odrazu jak przyszlam to w kalendarz ja wpisalam... ide tam wczoraj odtafirowana na samolot... a ta pigula do mnie ale to pomylka dzis zaden ginekolog nie przyjmuje... wszyscy 2 tyg na urlopie sa 🤢 😲
a ja mowie ze nie mozliwe... pokazala mi nawet w kalendarzu ze jest pusto i skreslony dzien...
i w zaden inny dzien przyjecia nie bylam wpisana 😠 😠
A mnie zapisywala taka mloda... co nawijala sobie przez tel o wakacjach.... 😮
tak klnelam ze koniec 😠 😮
Jeszcze jak zaprowadzilam malego do tesciow to ten do mnie uuu ania w ciazy.... 😮 😮 😲 😲 😠 😠 😠 😠 😠
wku mnei to jak nie wiem i doluje.... 😞
wogle w niedziele przyszli do malego znajomi na "poprawiny" to one takie eleganckie odjebane.... az glupio... ☺️
tak mnie sie tez nie w sos zrobilo bo co kupie to albo lumpeksowe albo jak juz mysle ze fajne to mi ktos dojebie ze w ciazy jestem 😞

no i przyszla wkoncu laskawie spcerowka.. ale i tak newgatyw pojdzie za to co odstawili 😠

noo.. to wyrzucilam wszystko z siebie 🤔 😜

Hellooo Rudi ciesze sie ze wszystko sie normuje za to u nas dupa ehhh maly ma coraz wiecej tej wysypki mam o kapac tylko w Oilantum i smarowac masciami i dawac zyrtec a zmierzly jest jak nie wiem co 😠
  • Aniu no mnie tez by to wyprowadzilo z rownowagi isc a tam dupa a glupimy gadaniami sie nie przejmuj ja mam to samo na co dzien 24 h ze strony mojej matki 😞
  • A powiedz mi jaka to masz parasolke bo mi tez trzeba kupic bo mi sie zlamala 😠 😠 😠

• Mamusia
    Kurcze no wczoraj takie mały akcje odwalał. I całą noc znowu. Więc wypompowana jestem jak dętka po wakacjach 😜 Anka ja też mam wsio z lumpa. I w dupie mam co inni gadają. Mi znowu ciągle trują, że nic nie jem , że za chuda, że jak ja wyglądam. A sram na to!!!! Mi ze sobą jest dobrze i gitara.
    Iwonkaaaaa 🤪 Ty pilnuj tego swojego bo to jak dinozaur-gatunek nie istniejący 🤪 Róże ot tak sobie???O nie nie nie...Krystian na bank na to nie wpadnie 😁
    Dosik jak ja Ci zazdroszczę tego jeziora. Nawet z T. Wiecie , że ja ani razu nie byłam nad jeziorem od.....Dwóch lat 😞 Ok 14 mama przyjeżdża z Julką. I moja sąsiadka dzisiaj roczek kończy.

• Mamusia
    Perelka ja nie mam typowo spacerowki parasolki.. on sie skladas jak normalny wozek tyle ze mniejszy ejst lzejszy, i tak go teraz sporadycznie bedziemy uzywac a na wiosne juz typowo chcialam go w tym wozic.
    Ale ogolnie ejst woziczek super! 😉
    cos takiego 😉

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/534/sdc12652m.jpg/][IMG]http://img534.imageshack.us/img534/3616/sdc12652m.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

A do wygladu ja tez sie dobrze czuje ze soba.. no moze mi momentami brzuch przeszkadza ale wiecie jak jest jak kumpele non stop cos fajnego eleganckie a ty z lumpa.
    A tam 😉 tak mnie stac i trudno 🙂 za ich jedna rzecz ja mam 5 innych 😁 firmowych 😜

koles od balkonu nie przylazl... zgred jeden! nie odbiera ani nic... ide z malym na spacer potem moze basen .. jakis rower...
    Karol sobie w Tychach jest i mam nadzieje ze chociaz wroci w tym tyg... ☺️

A no Perelka Eluska ma racje... Twojego to do muzeum albo jako okaz na wyginieciu za taki bezokolicznosciowy gest!
    Kurna mi by starczyla nawet stokrotka z trawnika pod blokiem 🤪

nic ide milego dzionka 🙂

ejj a wieczorem cos ploty jakies teges?? bo nie cem znowu sama milczec sobie z monitorem.. wycieraczki mi zardzewieja ☺️