Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Ja bym przestała w ogóle odbierać. Albo się kultury nauczy, albo niech do łóżka przyłazi do kolegów 😜 Fotki później zrobię. Mam tylko problem z upięciem zasłon. Bo dupa taka, ze mam pojedynczy karnisz . I musiałam zasłonę do firany dopiać...Później pokażę teraz nadrabiam bałagan spowodowany moim kursem prawka. W końcu mogę skupić się tylko na tym.,Franek noce przesypia ładnie. Tylko, że my szybko idziemy spać i wcześnie wstajemy. Ale w dzień to tak broi, że nawet już nie krzyczę na niego tylko mi ręce opadają i się śmieje z niego. I chodzi za Luną i ciągle do niej SIAD SIAD 😜

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

No właśnie Eluś tez tak można nie odbierać 😜 cieszę się,że ci się udało upiąć zasłonki FOTE FOTE CHCEM 🤪 🤪 😜 😎
  • Au nas dalej leje 🤢
  • dziewczyny zazdroszczę wam ,że dzieciaki tak ładnie wam spią 😘

ta Aniu ale trza uchwyty zmienic 😜
  • noooo prezenty 🤪 🤪 🤪 uwielbiam to popadam w szał ja rozmyślam nad stolikiem z fisher price taki z różnymi gadzetami 🙂 a dla starszaków hmmm dużo by chceli zobaczymy
  • A ty???

ja ci powiem kupiłam to córce jak miała 8 lat pobawiła sie tym na chwile złamali łape a teraz leży w szafie szybko si łapy łamią miała psa takiego miała http://allegro.pl/interaktywny-pies-piesek-billo-epee-reklama-tv-hit-i1839699292.html

• Mamusia
    http://allegro.pl/fur-real-furreal-chodzacy-kot-kotek-bialy-lulu-i1838077937.html o tym kotku myslalam

albo jest tez piesek na smyczy ale jak tak mowisz to zwatpilam 🤨
    bo skoro 8 letnie dziecko to zepsolo z latwoscia to ten w 1 wieczor go zalatwi 😮
    chyba stanie na tym plastikowym piesku na sznurku:p kupie mu 4 beda na zapas:P one sa po 30 zl to heh wartosc kotka 😜
    bo w tych innych klunkrach poprostu toniemy a on malo co sie bawi takimi rzeczami

noo łatwo złamać łapki trza uważać a ja albo taki stolik http://allegro.pl/chicco-67259-muzyczny-stolik-edukacyjny-klocki-b-i1842783599.html albo taki http://allegro.pl/boikido-stolik-edukacyjny-do-nauki-liczenia-2025-i1850146769.html bo z tego co widze z fisher price sa drogie

• Mamusia
    Perelka napisał(a):
    noo łatwo złamać łapki trza uważać a ja albo taki stolik http://allegro.pl/chicco-67259-muzyczny-stolik-edukacyjny-klocki-b-i1842783599.html albo taki http://allegro.pl/boikido-stolik-edukacyjny-do-nauki-liczenia-2025-i1850146769.html bo z tego co widze z fisher price sa drogie

ten pierwszy super jest.... ! tak na teraz tzn. i potem klockowy stolik , super ! i cena tez fajna..
    bo ten 2 to taki troche mnie sie wydaje- np jak widze po Marcelu ze za trudny, taki doroslejszy , ale tez super, i cenowo tez fajnie 😉

• Mamusia
    Perelka napisał(a):
    tez jej chcialam tego kotka troszke wiekszy byl ale te klaki ufffff leca i był uwaga za 300 zl w sklepie 😮

no wlasnie, a tu taka cena .. 🤨

ale przeciezzz w chinskich marketach czy po 2, 5 zl.... tez sa takie pieski co baterie sie wklada one szczekaja i fikolki robia 😉 mialam takiego za dzieciaka:0 i to tanie jest tez 🙂 oo to se teraz wymyslilam 😁

• Mamusia
    Ale jak sobie wyobrażę kolędy, zapach choinki, te wszystkie ozdoby, śnieg, zapachy potraw i tego mojego małego skarba i te iskierki w oczkach to ooo znowu mam łzy w oczach. Od kiedy go mam cały świat jest piękniejszy. Chce mi się żyć. Sprzątać. Chce mi się tych świąt jak bym znowu była małym dzieckiem.

• Mamusia
    Powodzenia Perełka. Patrzcie co wysyła mój nauczyciel historii z LO na nk:
    Wybory za dwa dni, dlatego mam wielką prośbę, idźcie głosować. Jeżeli nie na mnie, to trudno, ale idźcie. Spełnijcie swój obowiązek. Pamiętacie niektórzy jak walczyliśmy o to, aby patronem naszej szkoły został Andrzej Romocki Morro. Pamiętajcie, że on i tysiące jemu podobnych zginęło za to, żebyśmy żyli w wolnym kraju. I nic nie zmieni faktu, że to jest Nasz kraj. Często gówniany i niesprawiedliwy, ale Nasz. Tutaj zawsze będziemy u siebie i nikt nam nie powie jak na zachodzie, że jesteśmy obcy. Bo nie jesteśmy. I dlatego musimy ponosić odpowiedzialność za własną ojczyznę.
    Wiem, że to bardzo patetyczne słowa, ale w coś, do cholery trzeba wierzyć, jeżeli nasze życie ma mieć jakikolwiek sens. Dlatego w niedzielę brać kogo się da i do wyborów.
    Z technicznego punktu widzenia dostaniecie dwie kartki, jedną do senatu, drugą do sejmu i na każdej skreślacie tylko jedno nazwisko (krzyżyk obok). Jeśli skreślicie więcej- głos będzie nieważny

• Mamusia
    Elus ja bede w komisji takze samo za siebie ze no musze 😜 heh
    i krzyzyk musi byc tak ze w tym okienku musi sie przeciac... jak przetnie sie gdzies poza tym okienkiem to jest nie wazne.

Elus no wlasnie 1 swieta byly takie dziwne bo maly nic nie rozumial.... itd super bajka.... ale teraz jak on te babki bedzie swiadomie- tak jak by swiadomie bedzie wieszal... bedzie inaczej teraz, ciarki mam jak sobie pomysle 😜
    tylkos zkoda ze spedzamy to u tesciowej, a nie sami, przy koledach, u siebie w domu w 3..... ☺️

• Mamusia
    Tak z listy 17 pozycja 7chyba z PO.
    No i pierwsze święta to karmiłam cyckiem i nie spałam po nocach. Nic jeść nie mogłam i byłam tak niewyspana, że nie wiedziałam nawet jaki dzień. Anka masz kombinezon na zimę na sanki dla Marcela? Bo ja się rozglądam. Chcę popatrzeć po lumpach a jak nie to na allegro zamówić.