Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej kobietki. U nas zasypało śniegiem po same uszy:A trzeba po coś na kanapki i pieczywko jechać. Franio też na szczęście w nocy sam zasypia. W dzień to zasypia tylko ok.10tej-11tej na spacerze, albo lulam go w domu.W wózku.
Ania ja takiej kurtki nie kupiła bym przez neta. Jednak tam jest za dużo parametrów żeby ona była wygodna. Otworzyli u nas lumpek. Mam ochotę jechać tam zajrzeć, ale się boję K 😁 Ale i tak pewnie tam zerknę. Wiecie ja już od bardzo dawna marzyłam o takim zwykłym, kobiecym płaszczu. Jeszcze zanim Franka miałam. Ale wszędzie takie po ponad 200zł były. No i znalazłam w lumpeksie 🤪 Co prawda wymaga pewnych przeróbek, ale to sama w domu zrobię. I wyprałam go w pralce i działa elegancko. Zapłaciłam za niego 14,85 🤪

• Mamusia
siemanko 😘
Oliwka mi właśnie zasnęła... 😎
mieszkanie posprzątane,pranie się robi..,na obiad mam od wczoraj bigos ,więc luzik... 😁
siostra była dziś u mnie na małej kawce...a wieczorem wychodzę sobie z dziewczynami się odchamić na jakieś małe piwko 😜 😜 😜
😎
a co tam należy mi się,bo wiecznie tylko z mała siedzę non stop 24h

dziś\\\'\\\'radosny\\\'\\\'dzień....muszę zrobić opłaty...fuck ile kasy pójdzie się walić...no ,ale takie życie 🤢

PEREŁKA ja małej daje ten syrop jak już naprawdę ona szaleje i wrzeszczy non stop ,a tak to nie sporadycznie tylko i w czasie choroby..wiem ,Że nie ma co nadużywać takich syropków 🥴

Elka u nas też śnieg i zaś na sanki biorę króliczka dziś jak się wyśpi...pójdziemy sobie do bankomatu i opłaty zrobić,a potem do mojej mamy .ale to już\\\'\\\'furą\\\'\\\'heh 😜

Eluska...uroki naszej polskiej wspaniałej służby zdrowia... 😠 😠 😠 😠 🤢
patola... 😠

LASKI A JAK TAM ...MACIE JAKIEŚ SUPER POMYSŁY NA WALENTYNKI ?KUPICIE COŚ FACETOM CZY PREZENTY W NATURZE HA HA?
ja mojemu mam jak na razie kupione perfum Hugo Bossa i lizaka serduszko z napisem \\\'\\\'poliż mnie\\\'\\\'.... 😜 😜 😜 😜 😜
może jeszcze coś drobnego dokupię i jakąś kolację\\\'\\\'romantyczną\\\'\\\'przygotuje 🙂

A POTEM (czego już nie mogę się doczekać)TŁUSTY CZWARTEK 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
SUPER TA PODUSZKA 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪
ja bym się z takiej ucieszyła,ale mój aż taki romantyk to nie jest i by pewnie nie docenił
on ma prosty rozum udany prezent to praktyczny prezent...dlatego postawiłam na perfum i może jakieś walentynkowe galoty 😜

A co do snu Pawła to zawsze zasypia tak od 11:30 i śpi nawet do 15:00
  • byliśmy w sklepie troche go zasypało bo śnieg zaczął sypać przyszliśmy to poszedł spać i sam zasypia postawiłam sobie rosołek i siedzę zajadając się milką ☺️
  • Najgorzej jest na wieczór przychodzi godzina 17 a ten juz nieznośny się robi potem zaśnie gdzieś około 20 i co pośpi czasem 10 minut lub pół godziny i to wszystko a potem usypiać muszę go w wózku bo zasnąć nie może chociaż śpiący jest 🤢

hehe galoty 😁 😁 😁 😁 😁 dobre każdy ma swój gust i z czegoś innego się cieszy 🙂 mój to taki romantyk teraz powiem wam wygadał mi się że jakby nie dał rady przyjechać to zamówił mi bukiet kwiatów kurierem więc i tak kwiatki dostanę 😜

a co do poduchy to fajna jest dałam tam zdjęcie które jest w awatarze i takie na plaży co jesteśmy przytuleni leżymy ☺️ ☺️ i napis Kocham Cię!!!!Więc ma całą rodzinę w komplecie na jednej podusi i może się przytulić bo on taki uczuciowy wiesz 🙂

• Mamusia
    mój romantyk co chodzi o prezenty dla mnie...ale dla siebie to on woli coś praktycznego 🙂chociaż myślę,że jakby było zdjęcie całej naszej rodzinki to by się cieszył ,bo on dziki za małą jest 😁

kurcze a co sie dzieję z Pawełkiem ,ze on tak źle zasypia na noc?
    ząbki ?
    🤨

Nie wiem Madziu co z nim budzi się z takim krzykiem płacze przerazliwie aż się trzęsie jakby się czegoś bał ma już światło małe zapalone i nic dalej to samo zęby mu idą ale to nie to już myślałam że to brzuszek ależ nie to to nie wiem sama 😞
  • AA to też dobrze że dla ciebie romantyk a o sobie myśli że praktyczne 😉 😉

też tak myślałam ale to bym nic nie zrobiła z młodymi ani kolacji ani mycie no nic jakbym miała siedzieć i czekać aż się obudzi 🤢 a ci mówie że czasem śpi po 10 min przez dzień jak śpi to się obudzi i nie płacze zaczyna się bawić a wieczorem to horror jest 😞