Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

dacie radę a co jej dajesz ja zaczęłam od kaszki nestle i wcina mleka np.Nan nie chce więc jedziemy kaszkami i 5 minut i mleka nie ma no ale cycek musi być hehe chociaż pocyckać sam se już wyciąga byś go widziała ostatnio Wika mówi do niego chcesz cycy a ten ja bierze i odpycha ja myśle co on chce a ten się kładzie na poduszce i mówi cycy 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Hej laseczki. Ja już byłam po zakupy. Robiłam drifty na śniegu tak ślisko 😁 Anka widziałam w gazetce Pepco tą kurtkę co mówiłaś. 40zł. I kurna ładna i chyba jutro przymierzę i no nie wiem. Wezmę na nią kredyt w Providencie 😁 😁 😁 😁 Co robicie na obiadek? Ja gotuję gulasz z dużą ilością warzyw i kaszą gryczaną. Trzeba się rozgrzewać w tą pogodę. Franio dopiero wstał. Wrzucił nam dzisiaj między obudowę od pralki a bęben klucze. I K musiał biedny całą pralkę rozbierać. I do mnie, że trzeba mu ograniczać. No jak bym ja to specjalnie mu dała. Jak on czai moment i jak jastrząb atakuje, że nawet nie wiem kiedy on je zabrał i tam wrzucił 😜

• Mamusia
mnie też coś pobolewa i w ogóle wzdęcia mam 🥴...a tez nie wiem po czym... 🤔

w końcu kupiłam sobie nowe leginsy,bo naprawdę nigdy nie było takich co mi się w 100% podobały i pasowały...

młody jest dziś u nas na noc...a mój standardzik...wnerwia mnie... 😠

• Mamusia
hej..
kurde laski jakas poddenerwowana i rozkojarzona jestem .. okres mam dostac i wiecie jak jest 🥴
w dodatku Marcel mi zasnac nie moze strasznie wystraszony po wczorajszym ☺️ nawet jak pluszaka mam na rece to placze 🤢
cos o Walentynkach pisalyscie, K cos wspominal o prezencie, ze bielizne na okazje ale powiedzialam ze nie chce.
Raz ze nie mamy kasy na jakies wyskokowe wydatki, a 2 ja wole praktyczne niz takie jakies...
Wiec zakupy dla siebie jakie mielismy zaplanowane to bedzie "prezent". Po za tym w niedziele biore brata na tydzien to skonczy sie na Karolowej Pizzy z dzieciakami 🙂

Ogolnie bylismy dzis na sankach Marcelowi sie nie bardzo podobalo na plaskim jazda ale potem na gorkach z wujem bylo lepiej.

• Mamusia
A Frankowi się ani płaskie ani górki nie podobają. Ucieka z sanek i woli za Luną ganiać. Aniu ja popieram. Po co Ci gacie, które będziesz dla króla frajdy zakładać? No ok fajny prezent, ale ja też bym wolała tą kurtkę hehehe 😁
Elcia słońce co się stało? Komu wjebać???? 😜

• Mamusia
Zbierzemy ekpe i bedziemy jak dostanie wpierdziel to nie wsanie 😜

jol madafaczki.. ja dzis spoko dzien noc z misiem moim malutkim tez ok.. mielismy duzo miejsca dzisiaj bez K to zesmy sie wyspali ze hoho.... 😁
potem zagladne 🙂 🙂

Elka to jak robiy z ta wygrana?? pol na pol dzielisz sie po dobroci czy podprzymusem czy jak to wymyslilas??? 😁

• Mamusia
łooo matko Elka współczuję,....ja mam tak zawsze z telefonem...też mi go gdzieś mała zawsze schowa...teraz muszę uważać,bo ostatnio wszystko do śmieci wyrzuca... 🤢
a ja se dziś już pozałatwiałam...byłam zapłacić OC i na zakupach i jeszcze dziś do wulkanizacji pojadę dętkę wymienić,bo mi powietrze wylatuje w przednim kole od pasażera...ZAŁATWIĘ TO SAMA I BĘDĘ MOGŁA BYĆ DUMNA ,ŻE ''BABA''TO ZROBIŁA,A NIE MÓJ...BO JAKOŚ NIBY CZASU NIGDY NIE MA... 🤢

heh kupiłam mojemu walentynkę.... 🤪jak za małolata hee 😁 😁 😁

• Mamusia
No tylko telefon łatwiej znaleźć. wystarczy zadzwonić. Krystian jedzie do Castoramy kombinować nowy wkład. Rozwalimy skrzynkę i tyle. Ale wściekła jestem na młodego cholernie!!!! Cały dom przetrząsnęłam! Szafy, szuflady, kosze...wszystko!
Anka nie wytrzymam...Muszę jechać przymierzyć chociaż tą kurtkę bo nie mogę no! 🤢
Tu na stronie 3ciej jest ta kurtka:
http://www.pepco.pl/a/gazetka