Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ja już obkarmiłam zwierzaki i dzieci, które mają ferie, poczyściłam mojej suni uszy (bo choruje na nie już 4 rok..), poodkurzałam, nakarmiłam ptactwo przydomowe i teraz biorę się za pranie i prasowanie.

Proszę o propozycje bezmięsnego obiadu, bez użycia piekarnika (bo mi się zepsuł 😞 ) bo kompletnie nie mam inwencji.. 😜

• Mamusia
fuck!!!!!!!!!!

coś chyba nie tak u mojego w pracy,bo dzwonił ,że pojeby tam są i mam po niego przyjechać.....
a po pół godziny ,że jednak nie przyjeżdżać,bo jeszcze dziś tam będzie...i teraz nie wiem czy będzie tylko dziś czy już ok i będzie chodził normalnie,.....
no zawsze coś... 😠
oby było ok 😞 😞 😞 😞 🥴

• Mamusia
Madziu oby....
Kasia.. zapiekanka warzywana tzn marcheka, pietruszka, doprawiasz ziołami, dodajesz papryke, gotujesz świderki posypujesz serem który ma być ciągutkowy i tyle :P Jak coś to napisze normalnie 😁
My po spacerze, rewelacyjnie było. Nika biegła z górki i sie darla tak fajnie jak tarzan prawie 😁
Oczywisacie ja za nia 😁
Zabawa przednia na sniegu, teraz już spi bo wstała o 7 O.o
No i czekamy na Sebka..

• Mamusia
Franek też ostatnio wcześniej wstaje.
Kaska a ja tam bym mogła jeść makaron na okrągło ze wszystkim co wlezie...Szynka, ser, szpinak, warzywa jakie masz i sos np beszamel 🙂
My już jemy sobie zupkę 🙂 Taka mnie na zupę naszła ochota. Byłam juz w spółdzielni i mam część papierów do tego wniosku o czynsz 🙂 Jutro jadę resztę załatwiac, ale aż mam motyle w brzuchu jak mam tam iść. Tacy niemili ludzie tam pracują.

• Mamusia
eluska ...marzenia....u mnie jak mała śpi do 8 to jest cuuuuuuuuuuuuud!!!!!

z pracą mojego jest ok ...jakaś dziwna sytuacja tam wniknęła,bo ktoś coś zepsuł i zwalił na mojego...ale mój się wybronił ,że to nie jego wina i jest ok
gnoje jakieś tam go wrobić chcieli 😠

aha i zapisaliśmy się z moim do szkoły prywatnej darmowej tak dla picu i tam dostaliśmy od nich za to bon z sodexu ha ha 😁 i 200 zł za free wpadło 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
Wow no to extra 🤪 Ja dzisiaj też w końcu jakąś dobrą wiadomość dostałam finansową. A jutro straszny dzień-załatwianie spraw w jednym z naszych urzędów. Chyba muszę Valused razy 10 wziąć dzisiaj 😁 Albo co mi tam...Zjade ich od góry do dołu jak mnie wkurzą 😜

• Mamusia
Ja kupię cztery pączki i możemy po południu wypić kawkę 😜
Walczę już prawie trzy godziny z tym akwarium. Wszystko myję, gotuję i od nowa sadzę. Zaraz muszę się zbierać do urzędów i po jakieś lekarstwo dla tych ryb 🤢
A jak byście chciały sobie coś zobaczyć to macie:
http://dominikabudzynska.blogspot.com/

Witam żyję 😜
  • No więc tak po 1 SERDECZNIE DZIĘKUJĘ ZA ŻYCZENIE PIĘKNE 😘 😘 😘 😘
  • Po drugie Eluska matko boska tyle za badania zwariowali yhhhh 🤢 🤢 trzymaj się tam dzielnie kochana 😘
  • Eluś przykro mi że tak ostatni dzień spędziliście z K i że już pojechał ale zleci to szybciutko i znowu się zobaczycie 😘 😘
  • Dosik jak tam zdrówko Kacperka już lepiej ????Ucałuj go od nas 😘 😘
  • Elioite nie wiem co się stało i nie wnikam ale trzymaj sie tam kochaniutka 😘A co do żłobka to ja bym nie dała rady go tam zostawić przyjdzie na to czas 😉 teraz to bym ryczała tak samo miała z dzieciakami jak do przedszkola dawałam z musu 😞
  • Madzia i co heh uległaś Ty Ty 😜 😉
  • Aniu i jak tam Marcelek uspokoił się już ????
  • A co tam u Iwwy hmmm bo nadrobiłam Was a jej nie było 😞
  • A u nas tak starszy syn zaczyna kaszleć byłam z nim u alergologa i odczulać musimy i yhhhh 300 zł za to jeden zastrzyk 🤢 🤢 i do laryngologa musze iść z nim 🤢
  • Z Pawłem byłam u neurologa z tym zanoszeniem mamy do kwietnia brać leki syrop na lęki i na uspokojenie i na sen bo obrzydliwie śpi i do tego ma magnez i wit.B6 potem badania znowu .
  • Wiki zdrowa i pyskata 😉
  • A ja hmmm nie wyspana nowy telewizor mi wzieli do serwisu na urodzinkach super dostałam piękny zestaw ręczników od brata i jego żony,od mamy dużą bombonierkę rafaello i kasę a od mojego duży bukiet róż pyszne winko i słodkości a od dzieciaków po kwiatku w doniczce 🙂 🙂 no i oczywiście jestem haapy bo mój tu jest przy mnie wyjeżdża w niedziele dopiero 🙂
  • A co mnie dobiło śnieg masakra zasypało nas odśnieżarki nie jeżdżą 🤢

A takie róże dostałam
  • [url=[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/813/p2120281.jpg/][IMG]http://img813.imageshack.us/img813/1286/p2120281.jpg[/IMG][/URL] Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]]Tutaj podaj wyświetlaną nazwę linku...[/url]

• Mamusia
    hej Iwonka no kwiatki piękne i w ogóle Ty ładnie wyglądasz 🙂

ja właśnie pochłonęłam już pierwszego pączka z nerwów...
    musiałam dziś jechać po pit mojego i wsiadam patrze a tam dość spore wgniecenie w tyle auta jakby ktoś przy cofaniu hakiem mi jebnął.... 😠 😠 😠 😠 😠
    no h.... mnie strzelił 😠 😠 😠 😠 😠

zawsze coś NO K....ZAWSZE!!!!!
    nie może być ok 😞

kupiłam małej telefon komórkę zabawkową i tańczy z nim od kwadransa jak szalona ha ha ha....
    za głupie 4 zł ,a jaka radocha 🤪 🤪

Cześć Madzia dziękuje ☺️ ☺️czy ja wiem czy ja ładna ☺️ ☺️ ☺️
  • EE no chyba żartujesz ktoś walną i se pojechał 😲 😲co za ludzie masakra 😞 a daj spokój u Was też tyle śniegu jest tu masakra do łydek już jest ehhh trzeba mi iść odśnieżać jak mały pójdzie spać bo za niedługo z domu nie wyjdę 🤢
  • Jeja mówisz komórka super moje dzieciaki też uwielbiały takie zabawki 🙂

Hej Kobietki ! 😘
    U nas tak walentynki nawet sie udały, wczoraj nasypało u nas tyle śniegu byismy na sankach 😁 Mały był zachwycony dzis znów idziemy 🤪
    Mati idzie dzis na rozmowe o prace o 17 trzymajcie kciuki ☺️
    Perełka piekny bukiet i slicznie wyglądasz !! 🙂
    Anka mów co sie dzieje !? 😞((
    Ela pisałąs tam cos o sosie beszamelowym podałabysmi przepis jak Ty go robisz ?? 😉
    Prosze ! 😘
    Sioperka dobrze ze u Twojego w pracy sie wyjasniło no i ze wam ten bon wpadł 😁 🙃
    Perełka ehh to faktczynie nie fajnie jak nie chce pic 😞
    a próbowałąs dawac cos co mały lubi ??
    jak nie bedzie dalej pił to żle 😮

• Mamusia
    Franek za to cały dzień tylko PICIE PICIE PICIE! Wypija hektolitry. Ogarnęłam już ryby. Niech się dzieje co chce już nic więcej nie mogę dla nich zrobić 😞
    Za to dzięki pomocy Franka od rana mam taki syf w domu, ze zaraz wskakuję w dresy, odpalam muzyczkę i jadę ze sprzątaniem generalnym. U nas cudowne słońce, odwilż, aż miło 🙂 Bo wczoraj to wichury i śnieżyce były.
    Coś wam powiem, ale się nie śmiejcie. Pobolewa mnie brzuch. Tak jak na okres. Ostatnio miałam jakoś 28stycznia. I normalnie wszystko było. Ale przytyłam 😮 Normalnie mam taki wysadzony brzuch. W żadne spodnie się nie dopinam. I to tak z dnia na dzień. Wiem , że to pewnie dlatego, że teraz wszędzie autem jeżdżę, pogoda brzydka to na spacery nie latamy. Ale wczoraj jak już leżałam w łóżku przeleciało mi przez głowę, że może to TO 😮 I chyba muszę kupić test ciążowy bo zwariuję.
    W urzędzie of kors za jednym razem nic nie załatwiłam. Muszę pisać do firmy o zaświadczenie , że jestem na urlopie bezpłatnym. I znowu z papierami za kilka dni lecieć.
    A teraz siedzę, piję kawkę, zjadłam już dwa pączki i delektuję się ciszą bo Franek zasnął w samochodzie i go przełożyłam do wózka i śpi.