Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Madziu zycie mnie doluje...
Ale wkoncu wygadalam sie co jest grane Karolowi, i mi o tone lzej.
Ale i tak w srodku do kitu, trzeba czasu zeby pogodzic sie z takimi rzeczami.
Nie martw sie nic powaznego ani strasznego 🙂
Bylo minelo!

Elka wiem wiem, pilnuuje tego 🙂 i staram sie przeciagac jak idzie 🙂
A no wlasnie.. co z ta nozka???? Ja oczywiscie nie doczytana nie kumata 😮 ☺️

No wlacha.... gdzie jest IW?????????? 🤨

na rybke po grecku tez mam chrapke... w sumie bardziej na farsz:P eeh

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Kwestia nabrania dystansu i pogodzenia się , że jest tak nie inaczej 🙂 Mamusia jutro wyjeżdża. A ja jutro przed obiadem jadą z siostrzenicą K do centrum tak pochodzić i popatrzeć, a potem piekę murzynka z bitą śmietaną i czekoladą i sprzątam bo ok.2 giej w nocy mama przyjedzie z koleżanką. Potem ta koleżanka o 5tej ma z Gorzowa pociąg do domu, a my jak mały wstanie jedziemy na wieś. Ale będą mieli niespodziankę bo nic nie wiedzą 😜 Już się nie mogę doczekać miny Julci.

• Mamusia
No wlasnie Elka czytalam czytalam i mowie sobie ciekawa jestem jak mala zareaguje na mame 😉
beda mieli ekstra niespodzianke 😉
A murzynka... hmmm moze sie skusze i tez zrobie?? 😁 ale musze zobaczyc moja wene rano:P eheh
Maly dzien wrocil do siebie .. 😉
A teraz wyrzygal witaminy 🥴
mam nadzieje ze noc bedzie ok ☺️
puki co siluje sie z kalderka jak ja sobie ulozyc by bylo git 😜

• Mamusia
wrrr ale sie wku 😠 😠 😠 😠 😠
ja tu myslalam ze jakos wieczor spedzimy razem klacje czy cos.. a wystarczyl 1 tel kumpla i ten juz nawet nie w min ubrany gotowy 😠 😠 😠 😠
wku mnie jak nie wiem, nie mamy kasy na takie wyskoki a ten wyjebane, jeszcze mu mowie ze ja nigdzie nie wychodze oszczedzam jak sie da, z dnia kobiet zrezygnowalam, a ten tylko patrzy sperdolic do kumpli 😠 😠
To ze on mi nie broni wychodzic 😠 😠 😠 😠 ze to ja sama nie chce... jak kuzwa nawet nie mam z kim ☺️
Nooo szkurwa raz wyszlam sama to cala impreze pod plotem stal i pilnowal jak pojeb 😠
tak mnie wku mysli ze mu sie wszystko nalezy a ja mam jebac.Standardolwo na godzinke na 1 piwo a wroci pewnie jak zwykle a jutro ksiaze bedzie odsypial caly dzien.

tak mi jest przykro ze mnie dzis akurat sama zostawil 😞
Nawet kurwa nie mam sie komu wyplakac tylko tej pierdolonej klawiaturze 😞
jestem glupia naiwna jak but, zawsze kuzwa po dupie dostaje jak juz mysle ze wszystko gra.
aaaaaaah

eh wroce jak ogarne ten burdel w swoim lbie.

• Mamusia
Aniu 😘 😘 😘 To ja wiem...Jedź sama nad to morze , a on do roboty niech ciśnie 😜 Krystianowi powiedziałam i mówił , że nie ma nic przeciwko żeby jechać.
Z Karolem to Ci współczuje. O której wrócił? To ja bym dzisiaj wszystko robiła, żeby się jednak nie wyspał w dzień 😉
U nas o 1szej atak bólu ząbka. Na dole napuchnięte ma i trzymał tam paluszek, łzy jak grochy i maaa maaa maamaaaa 😞 Posmarowałam żelem , ale to dosłownie trzy minuty ciszy i dalej wybuchał płaczem mój malutki. Za rękę mnie trzymał i tulił się 😞 Poszłam po nurofen i dopiero po kilku minutach z ulgą zasnął. Tak mi ich szkoda, że tak cierpią. A jeszcze w tym tyg na szczepienie 😞

Anka ale mi sie przykro zrobiło yhh 😘 😘 😘
Zlała bym Karola za takie zachowanie w ogole faceci czasem i ich wysokoki to jest masakra
oni są nie przystosowani do zycia w rodzinie 🤨
Ja jestem cholernie zła ale nie na M ale na siebie 😞
wczoraj wyjezdzajac z parkingu pizłam w auto, tkz poslizgło mi sie i nie wychamowałam lekko obiłam mu bok i odjechałam z tąd 😞
pewnie zachowałam sie jak idiotka 🤨
masakra wrociłam do domu a w drzwiach była kartka ze z informacja kontkatowa w sprawie stłuczki 😞
bede tam dzwonic koło 10 masakra 🤨 jestem przerazona .
A na 13 ide do pracy ehh 😞
Kacper fajnie spał ani jednej pobudki i dalej spi 🙂
M poszedł do szkoły tej góniczej nie wiem czy wam mówiłam ze tesc radził mu isc no i poszedł
weekend w pracy mi sie zapowiada
Buziaki dziewczyny i udanego weeknedu :*

• Mamusia
hej kochane...
widzę,ze u każdej coś nie tak 🥴
Anulka tak dobrze wiem co czujesz....mój też ma takie odchyły...
i nie patrzy na to ,że jest egoistą i ,że ja jestem wiecznie sama i wszystkim obarczone.... 😞 tak jak i u ciebie...
rzadko kiedy ma przebłyski.... 🤢
mam nadzieję,ze jakoś chociaż Twój chłop się opamięta....
Elka cieszę się,ze mama twoja przyjeżdża zawsze to jakaś miła odmiana i w ogóle z mamą najlepiej heh 😁
DOMI .....współczuję...biedna...daj znać co ten typ mówił...mam nadzieję,że nie będzie z tego dużego szumu i ,ze w miarę nie drogo was to wyjdzie...
ale kochaniutka...nam też ostatnio ktoś konkretnie samochód uszkodził i zwiał to myślałam ,zemnie krew zaleje także...OJ OJ TY NIEDOBRA 😜 😜 😜 😜 😜 😉
HEH, A POWAŻNIE TO JA TEŻ BYM CHYBA ZWIAŁA Z PANIKI.... ☺️

wiecie co coś dziwnego dziś widziałam przez okno i teraz nie wiem co o tym myśleć...i czy czasem nie poniosła mnie fantazja.... ☺️
dziwne to było...aż mi łzy stanęły w gałach... 😞
DZIŚ rano jak nigdy w sumie natchnęło mnie ,żeby pokiwać mojemu przez okno ,bo szedł do pracy po 6...no i patrze przez to okno i pukam,ale on nie słyszał...no to zostałam tak i patrzałam ,aż tu nagle chwilę przed tym zanim zniknął by mi z oczu za następnym blokiem ...on z lekka przyspieszył i jakby wolno biegł...i do tego JAKOŚ TAK DZIWNIE RĘCE WYCIĄGNĄŁ...JAKBY BIEGŁ KOGOŚ UŚCISKAĆ...no i więcej nic nie wiedziałam ,bo zniknął za blokiem...normalnie zamarłam i nie wiedziałam co mam ze sobą zrobić,co myśleć....co to było... 😞 ☺️ ☺️ ☺️
może on kogoś ma ...i kłamie ,że do pracy chodzi w soboty....albo moze chodzi ,ale ta potencjalna kochanka moze zrobiła mu niespodziankę i go odprowadziła no kurwa nie wiem...co to było ...no bo po co by tak biegł z rękoma jakby nikogo tam nie było!!!!!!!!!! 😞

później dzwonił do mnie i jak go zapytałam czy kogoś spotkał i czemu biegł to pierwszy moment była kilku sekundowa cisza ,a potem ,że do kumpla bo samochód mu pchać...NO BEZSENS..,a potem szybko powiedział ,ze nie może gadać....i się rozłączył....
MÓWIĘ WAM COŚ MI TU PODPADA....

JAK WRÓCI TO GO ZAPYTAM O TO...A JA POZNAJE KIEDY ON KŁAMIE...A JAK BĘDZIE KRĘCIŁ TO SKŁAMIĘ,ŻE WIDZIAŁ GO MÓJ TATA JAK JECHAŁ NA RYBY I NIECH SIĘ PRZYZNA...

zobaczymy co powie i jak będzie się zachowywał....
mam nadzieję,że fantazja mnie poniosła... 😞

• Mamusia
mój znów dzwonił...mówił,że biegł do samochodu kumpla z którym jeździ do pracy ,bo już na niego czekał na drugiej stronie ulicy....i się śmiał ze mnie ,ze zazdrosna jestem...hmmmmmm nie wiem muszę z nim pogadać twarzą w twarz i wtedy zobaczę czy mówi prawdę....
tylko po co te ręce tak dziwnie wyciągnął....
nie wiem...
może z daleko to inaczej wyglądało ...
nie wiem kurde no 😮

logicznie myśląc on nie miał by gdzie poznać tej kochanki bo albo jest w pracy(ja po niego przyjeżdżam),albo jest ze mną... 🤔
chyba sobie sama coś ubzdurałam... ☺️
ale i tak poruszę z nim ten temat 😜

• Mamusia
Hahah Sioperka kochana moja Ty to jesteś szogun 😁 No biegł i mówił no idę no o co ci kaman stary ata już jakieś wizje ma 😜 Gada prawdę. Inaczej by nie oddzwonił tak szybko.
Szukałam laski spodni! Nigdzie nie ma takich jak chce. Wszystkie jakieś szmaty jak z lumpoeksu , a ceny kosmos!!! A i trzymajcie kciuki. Walczę o lampę do paznokci na licytacji i jeszcze parę minut do końca. Dokładnie 9. Jak wygram to z okazji dnia kobiet robię wszystkim pazury 😁

• Mamusia
HEHE ELKA JA WIEM...PONIOSŁO MNIE HA HA...
faktycznie do kumpla coś tam pokazywał i podbiegł ,bo się tamten pruł...ale kurde wyglądało to jakby jakaś pizda miała mu sie w ramiona rzucić...he he....już normalnie widziałam to oczami wyobraźni... ☺️... 🙃
a mój ma ze mnie przez to beke do teraz....nie mógł ze śmiechu...a już w ogóle jak skłamałam ,ze mój tata go widział w drodze niby na ryby....sikał ze mnie ...a ja niby powaga...he he
co ja mam we łbie to brak słów ha ha... NA PRAWDĘ SZOGUN ZE MNIE JAK CH.......!HA HA 😁
ale poważnie to by mi życie zrujnował jakby to była prawda.... ☺️

no .,ale fantazja robi swoje 😜

NO I ELKA GRATULUJĘ WYGRANEJ LICYTACJI TO KIEDY TE OBIECANE PAZURKI?????? 🙂

dziś po tych rannych moich nerwach i domysłach muszę się wyżyć ha ha....biedny będzie dziś mój Łukaszek hahahaha 😜 😜 😜 😜 😜
miłej nocki laseczki 😘

• Mamusia
Jestem. Powedzmy ze ok w domu sytulacja.
Chociaz to co dzis sie potwierdzilo bardzo mnie przytloczylo. Ale niestety musze pogodzic sie z pewnymi faktami, na ktore wplywu juz nie mamy.
Rozladowalam sie dzis w kuchni i zrobilam placuszka... heh ponioslo mnie z polewa i za gruba wyszla aaale ciuuul tam. i tak zmaczny:P
A K.. byl o 23. tel rozladowany, dzwonilam do tego kumpla jego to klamal ze on juz w domu a K zostal. balam sie jak nie wiem.
ale wrocil... oczywiscie sciany go niosly i przepraszal itd ale wywalilam go do 2 pokoju.
A raniutko wpuscilam M i odpalilam muzyke na ful M auto tez na ful i nie mial spania, mlody jeszcze dorwal mucholapke i natluk mu 😁 Moje sloneczko kochane takie male a broni mame ☺️ 😘 Przepraszal ze nie wiedzial ze go potrzebuje...przytulal, chodzil jak w zegarku.
pare min temu pojechali znajomi, ode mnie z miasta posiedzielismy pogadalismy.. ona w ciazy an wrzesnia ma termin strasznie sie boi.
Troche mnie ten jej wku... Bo ona spiaca... a ten jej zabrania tyle spac... ma chec na batona to jej zabrania 😮 nie mialysmy okazji same pogadac ale musze jej powiedziec zeby sobie tak nie dawala.
M kochany i wesoly dzis bardzo, w nocy spal juz lepiej to i dzien lepszy.

Domi i jak sie wyjasnilo???
Elka fajnie ze K jest chetny na wspolny wyjazd K tez... 🙂
Mam cicha nadzieje ze sie uda:P
Wiesz w czerwcu mam ur to nie omieszkam sie urombac 😁 😁hehe A TY WITH ME 🙂
Madziu szajbo... 🙃 heh Ty juz lepiej nie wstawaj mu kiwac 😜
A pomyslalam o tym ze moze te lapy wyciagnol bo biegl i sie potknol czy co i za blokiem glebe walnol 😁

nic... lece spac.
Ukladam se w tej bani ukladam... ehh ☺️

Hej laski wkoncu chwila spokoju 😘
Wiec tak dzwoniłam do faceta facet okazał sie byc wporządku przynajmniej tak sie wydaje
mówił ze kazdemu sie moze zdazyc ehh ☺️ wstyd mi było jak huu ale przeprosiłam.
Załątwimy to z ubezpieczenia i bedzie git tkz stracimy znizki jakies ale co poradze moja wina 😞
Kacper dzis tak płakał jak wychodziłam do pracy ze mi serce pękało ze musze isc ;( ☺️
Ale po pracy był taki synuś mamusi ze szokkk 🙂
Kochaniutki przytulaski moja moja mi robił tanczył u mnie na rekach ☺️
Laski co to za wyjazd nad morze hmm ?? 😉)
Madzia Anka ma racje nie machaj mu lepiej przez okno bo zazdrość swoje fantazje tez tworzy wiem po sobie 😉 .
Anka dobrze ze K przeprosił i dzis było lepiej 😘 😘
No nic mykam do wyrka !
Dobrej nocki kochane :*

• Mamusia
Na kacu to oni wszyscy mili bo im się nas słuchać nie chce 😁
Domi no planujemy wyjazd nad morze w czerwcu. Na razie na dwie pary. Miejsce mogę podać na gg albo jakoś prywatnie bo wiecie...Paparazzi się zlecą 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁
O Anno ostatnio jak z koleżanką nad morzem piłam to się źle skończyło. Aleee.....Należy się nam za te porody, nieprzespane noce i inne sflaczałe cyce i zwisłe brzuchy 🤪
My dzisiaj jedziemy bo mamcia już jest. Jemy śniadanko. Wrócę we wtorek.

• Mamusia
hej
ja mam do morza godzinę drogi to się pisze heh
mój wczoraj wygrał 300 zł w bukmachery heh i wyciągnę go po coś dla żony i córeczki 😎
dziś jedziemy do dziadków na wieś,zajrzę wieczorem
Domi dobrze ,że nie było aż takiego zamętu z tą stłuczką
Anulka mój też tak skruchę zawsze wali....heh Marcel the best tate packą na muchy ha ha ha prawidłowo 😜 😜 😜 😜 😜
miłego dnia 😘

• Mamusia
buuterfly napisał(a):
Na kacu to oni wszyscy mili bo im się nas słuchać nie chce 😁
Domi no planujemy wyjazd nad morze w czerwcu. Na razie na dwie pary. Miejsce mogę podać na gg albo jakoś prywatnie bo wiecie...Paparazzi się zlecą 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁
O Anno ostatnio jak z koleżanką nad morzem piłam to się źle skończyło. Aleee.....Należy się nam za te porody, nieprzespane noce i inne sflaczałe cyce i zwisłe brzuchy 🤪
My dzisiaj jedziemy bo mamcia już jest. Jemy śniadanko. Wrócę we wtorek.

Ty se jedz a ja chetnym na wyjazd napisze-kontakt na facebook priv jesli o szczegoly chodzi:P eheh
my dzis wyspani od xx czasu:P dzis pieknie spal, o wpol 6 tylko picie mu sie skonczylo:P
teraz siedze i szukam jakis fajnych zabaw, bo ciagle mnie meczy o baloniku albo kolko graniaste 😜
lecimy dzis na zakupy.. jutro przyjezdza kuzynka z dzieciakami 😉

:* milego 😉

• Mamusia
Zaraz Wam pokaze co wytworzylismy..

oooo...
😁

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/215/miesiac182.jpg/][IMG]http://img215.imageshack.us/img215/2543/miesiac182.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

I szybkmo mykam... z K babcia fatalnie, teraz to sie calkiem zalamal 😞 musze go wesprzec.
Moge sobie wyobrazic co czuje bo mam wszystkich dziadkow, prodcz 1 ale umarl dawno i tylko wspomnienia...
ale tez jestem troche przybita nie moja babcia a kocham ja jak moja ☺️

DOMI CO SIE TAM U WAS POROBILO W KOPALNI??

• Mamusia
hejka
my już od godziny na nogach ,ale nocka była spokojna dopiero obudziła się przed 6...a nie tak jak ostatnio parę razy w nocy
Anulka super te rzeczy z masy solnej chyba mnie natchnęłaś na zrobienie Oliwce takiego odcisku stópki i rączki 🙂
no i współczuję co chodzi o babcię...mam nadzieję,że jej się poprawi 🥴

a tobie ELOITE gratuluję i mocno trzymam kciuki ,aby cię tam na dłużej przyjęli!!!!! 😘 😘 😘 🙂
a my dziś jeżeli nie będzie padać pojedziemy sobie wózeczkiem na miasto ,bo chcę rozejrzeć się dla małej za takim namiocikiem \'\'kryjówką\'\'z myszki miki(bo ona uwielbia mikiego... 😁.)
a jak nie będzie to z allegro zamówię 😎 bo ona lubi się wszędzie chować 😁
do potem 😘