Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

Witam przepraszam że nie zaglądałam 😘
  • Eluśka bardzo mi przykro że prywatnie byłaś na badaniu i takie traktowanie masakra 🤢 dobrze że się wyjaśniło co i jak 😘
  • Ela super że mama przyjechała 🙂
  • Aniu przepraszam że nie odpisałam 😞 mój pił po 2,5 ml no ale to lek homeopatyczny więc trzeba go z tydzień lub dwa brać żeby działał 🤢my mamy leki teraz na receptę jak narazie troszkę lepiej 🙂
  • Kasiu super że załapałaś prackę trzymam kciuki 😘
  • a mnie ostatnio też brzuszek poboluje spać w nocy nie mogę ,od dziś zaczynam dietkę bo za dużo pofolgowałam sobie ostatnio i mam za swoje 🤢

• Odpowiedzi 73,3 tys.
    • Utworzono
    • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Madzia dieta Montiniaca poszukaj w necie ja przy tym schudłam w tamtym roku 11 kg od lutego do września 🙂 i do tego wspomagacz Asystor Slim 😉 😜 i ćwiczenia

• Mamusia
    witam ponownie...
    Perełka potem poszukam w necie ta dietę i zobaczę czy mi odpowiada...taaaaaaaaaa....tylko ,ze ja chcę schudnąć do maja....zwłaszcza z brzucha 🥴 🥴 🥴 🥴,bo tak to nie jest aż tak źle ....
    kupiłam małej namiot taki do domu,ze i ja tam razem z nią wejdę...ale coś go z lekka przy przenoszeniu uszkodziłam i muszę pokombinować,żeby znowu go złożyć... A MAŁA JEST NIM ZACHWYCONA ...WSZYSTKIE ZABAWKI CO MIAŁA POD RĘKA ZACZĘŁA TAM ZNOSIĆ I MI Z NIEGO TEŻ WYJŚĆ NIE DAŁA... 🙃 🙃 🙃 😁
    teraz zasnęła ,a ja zaraz muszę się wziąć za porządki i obiad jakiś przygotować,a popołudniu do mojej mamy po świeże rybki z lodu mój tata złowił i potem z autem do blacharza śmigam0
    także dzień dziś mam cały zaplanowany... 🙂

he piłam rano szklankę wody i zajadałam się mandarynka lub pomarańczą albo jabłkiem po pół godzinie powinno się zjeść ciemne pieczywo z np.bieluchem i herbatą zieloną ale ja nie dawałam rady na obiad ryż z gotowanym mięskiem a na kolację marchewka 😉

• Mamusia
    hmmmm popróbuję....może dorzucę jakiś jogurt naturalny i warzyw dużo ...bo w końcu mała jeszcze ciągnie cyca...a nie chce całkiem stracić pokarmu ....
    ale idzie wiosna to i i więcej ruchu będzie 😁

naprawiłam namiot 😁 😁 😁 😁 😁 😁

spadam sprzatać 😘

eee ja ci tylko napisałam jeden dzień hehe możesz se coś innego jeść jak ja nie straciłam to ty też nie stracisz 😜 możesz płatki owsiane z mlekiem jeść lub jogurtem naturalnym dużo owców i warzyw 😉
  • mama zepsuła i naprawiła 🙂

• Mamusia
    hmmm ten namiot technicznie to bubel...z lekka się już te kijki łamią...po wypłacie zamówię jej z allegro i tyle ...bo bawi się w nim super 😁
    samochód u blacharza ,a ja już zmęczona jestem i czekam tylko na spanko.
    miłej i spokojnej nocki spadam małą nakarmić 😘

• Mamusia
    Hej,
    My dzis dzien milo z kuzynka i jej dzieciakami 🙂
    Marcel zadowolony.

aaachh no i wiosna idzie ... ptaki wracaja. co 2 baba myla okna.. jakies wielkie porzadki...slonko grzeje... 🙂 tytlko durny mrozny wiater... 😜

A na przytycie macie cos/?:P
    TYLKO NIE PISAJCIE ZE WIECEJ JESC BO TO CHYBA NIE MOZLIWE... ZNOWU MAM OPCJA SMIETNIK 😠 JEM I CIAGLE JESTEM GLODNA.

• Mamusia
    Boże Anulka ...przytyć ty chcesz?jesteś jedyna dziewczyną.która znam ,że chce przytyć a nie schudnąć 😮 😮 😮 😮 😮 ty masz świetną figurę...te zdjęcia z nk co masz z sylwka ...zabójcza figura ...marzenie dla mnie ☺️ nie jesteś za chuda 😮
    jak dla mnie idealnie...
    kurde tak to jest nie dogodzi się człowiekowi tak źle i tak nie dobrze.... 🙃 🙃 🙃 🙃
    mówią,że banany i ryż na mleku jest dobry na masę heh... 😉
    ale ja tam nie wiem...na pewno leki na astmę powodują przybieranie na wadzę czego jestem niestety ofiarą 😞....tak to bym nie maiła problemów z wagą 🥴
    no ,ale coś kosztem czegoś 🙃

mała śpi,a mój poszedł odebrać samochód więc zajrzałam jeszcze do was...ale zaraz zmywam się na ''Na wspólnej'' 🙂
    a jutro kuzynka chyba wpadnie,mała ją uwielbia ,bo ona Z nią szaleje więc jakoś dzień zleci
    a co do pogody to też dziś pierwszy raz poczułam ,ze już niedługo wiosna ..cudnie słoneczko świeciło...aż nie mogę się doczekać ciepłych dni i spacerków i placu zabaw.... 😁 😁 😁

spadam
    dobranoc 😘

• Mamusia
    sioperka22 napisał(a):
    Boże Anulka ...przytyć ty chcesz?jesteś jedyna dziewczyną.która znam ,że chce przytyć a nie schudnąć 😮 😮 😮 😮 😮 ty masz świetną figurę...te zdjęcia z nk co masz z sylwka ...zabójcza figura ...marzenie dla mnie ☺️ nie jesteś za chuda 😮
    jak dla mnie idealnie...
    kurde tak to jest nie dogodzi się człowiekowi tak źle i tak nie dobrze.... 🙃 🙃 🙃 🙃
    mówią,że banany i ryż na mleku jest dobry na masę heh... 😉
    ale ja tam nie wiem...na pewno leki na astmę powodują przybieranie na wadzę czego jestem niestety ofiarą 😞....tak to bym nie maiła problemów z wagą 🥴
    no ,ale coś kosztem czegoś 🙃

mała śpi,a mój poszedł odebrać samochód więc zajrzałam jeszcze do was...ale zaraz zmywam się na ''Na wspólnej'' 🙂
    a jutro kuzynka chyba wpadnie,mała ją uwielbia ,bo ona Z nią szaleje więc jakoś dzień zleci
    a co do pogody to też dziś pierwszy raz poczułam ,ze już niedługo wiosna ..cudnie słoneczko świeciło...aż nie mogę się doczekać ciepłych dni i spacerków i placu zabaw.... 😁 😁 😁

spadam
    dobranoc 😘

Mi tak zeby te 60 na wadze cyklo i bylabym happy 🙂
    A to co polecasz probowalam nie daje skutku dla mnie 😜
    Ja od malego taki szczypior niestety.
    Tak bardzo duzo osob wlasnei dzieki lekom na astme ma za duzo tu i uwdzie. 🤨
    nie wiem czy ci co to robia tego nie widza czy jak.... 🤨 Bo to chyba ewidentny skutek uboczny..
    nie znam sie 🤔

chipsy piwko placuszek.. mm.... cisza 😁
    dobranoc 🙂

Dobry ja już przed siódmą wstałam dzieciaki wysłałam do szkoły 😉teraz siedzę i zajadam się chlebkiem orkiszowym z białym serkiem 🙂 mmm pycha
  • A muszę się pochwalić heh jak mój odjeżdżał to się oboje ważyliśmy i co się okazało przez niego i jego słodycze przytyłam i ważyłam 65 kg ☺️ 🤢 wyjechał teraz w niedziele i wiecie co od niedzieli schudłam do 63,8 🤪 🤪 ależ się cieszę ja mam to dobre że jak szybko przytyję to szybko to zgubię 😉 😎
  • Jaką mamy piękną pogodę 🤪 słoneczko od rana zagląda mi do okiem mmmmm ptaszki świergoczą cudoo a miało padać heh nie sprawdziło im się 😜
  • Ania ty nie przesadzaj masz świetną figure nie jedna baba by chciała taką mieć 🤪 🤪 🤪 😘

Hej 😘
    Ale u nas piękna pogoda 🙂
    Nie ma co Kacper wstanie zje i ucekamy na spacer 🙂
    Nie wiem czy wam mówiłam M dostał prace !! 🤪
    Ogólnie to bez wiekszych zmian ja pracuje, ale tez rozgladam sie za czyms lepszym
    Kacper ost 2 dni jest taki rozdrażniony znów te cholerne zębiska yhhh 😮
    Anka prosze Cie jakbym ja miała taka figure jak Ty to bym ze szczescia na uszach stała 😉

jeja Domi super że dostał pracę 🤪 🤪 🤪 🤪 bardzo się cieszę nawet nie wiesz jak hehe w końcu powoli zaczyna się układać 😘
  • No mój też teraz wstał zje kaszkę i też uciekamy na spacerek 🙂
  • A u nas w niedziele była rodzina z Warszawy i mają synka starszego o dwa miesiące od naszych dzieciaków i wiecie co w szoku zostałam nikogo się nie bał zaznaczam że 1 raz nas widział ściskał nas i dawał buzi byście widzieli Pawła siedział w kojcu jak przyszli i Maksia dali do Pawła ,Maks wziął się przytulił do Pawła a ten stał jak wryty z rękami opuszczonymi ależ się uśmialiśmy 😁 😁 boże jego mama śpiewała mu tu my jesteśmy krasnoludki i wiecie co ten tańczy wstawał kucał ręce dzwigał tak jak robią dzieciaki w przedszkolu do tej piosenki no zostałam w szoku jaki on pojętny a mój daleko za nim hohoho latał po całej chałupie po pufach tapczanach no szok 😲
  • No nic lecę 😘 😘

• Mamusia
    Perełka ,a ja nie mam z kim porównać Oliwki i dobrze,bo to moim zdaniem nie ma co porównywać,bo wiadomo ,że każde dziecko ma swój indywidualny tok rozwoju i jedno łapie szybciej drugie później 🙂...ale oprócz tego ,ze Olinek mało mówi...to tak to jest bardzo kumata i też szybko się uczy 🙂 ...
    a na resztę przyjdzie pora i kiedyś tak nam te dzieciaki wygarną swoje,że będziemy wtedy patrzeć heh i wspominać czasy kiedy nie umiały gadać 😁 😁 😁 😜

Oliwka śpi... 🙂
    a ja mam już sobie wszystko posprzątane i obiad gotowy(wystarczy ziemniaki ugotować i upiec udka) 🙂

a po wczorajszych oznakach wiosny dziś nie ma już najmniejszego śladu...wręcz przeciwnie...wieje i pada śnieg i jest zimno,zero słoneczka 😞 😞 😞 😞 😞
    a miałam plany wyjść na miasto,bo kuzynka jednak dziś nie wpadnie...
    a tu dupa za zimno 🤢