Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
No on tez jak cos chce:P
Ale K sie tak smieje z niego i specjalnie go czasem denerwuje zeby mowil NO TAAATTAAA 😁 ahha robi takie miny:P eheh
takie wiecie "no wez skoncz juz:P"

M jakos sie oduczyl bawic sam, szuka lepszych rozrywek:P eheh
A Ty Elka juz sie tym dizeciatkiem nei zajmujesz?/

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Anka LINKIN PARK KOCHAAAAAM
perełka a co ten pas robi....?mi nie o to chodziło... 🤔
Oliwka smoczka miała może pół nocy w szpitalu....tak to wcale...i chociaż z tym mam spokój,śpi nadal z nami...,ale szczerze to ja to uwielbiam...tak się tulić i głaskać jej petki ☺️ ☺️ ☺️ 😁 😁 😁 😁
ja odchudzam się na \'\'spokojnie\'\',bo nie chcę pokarmu stracić dlatego mam nadzieję,ze efekt jojo mnie oszczędzi.... 🙃

• Mamusia
Nika z nami nie ma szans spać, bo po pierwsze mamy za małe łożko a po drugie to onannie przyzwyczajona a po trzecie jak spała z nami to byłam tak połamana że koniec swiata!!!
Dlatego baaardzo sie ciesze, że spi wlozeczku a z dydem z czasem pewnie sobie poradzimy.

• Mamusia
bede musiala:P

Madziu ja mam to samo.. takie male slodkie smrodki 😁 hyhy
czasem mu pachna a czesem serio taki smrodek:P eheh nie tak jak u starego ale no tkai.. hmm...
wogle lubie go wachac i koniec 😁
to jak pachnial jak byl malenki to byl ogien non stop bym mogla wachac 😁 eheh zreszta te jego malenkie ciuszki w kartonie ejszcze tak paachna...mm.. ☺️, a teraz juz bo tak jakos lubie i juz 😁

Madzia a Oliwka tez Ci sama podtyka girki do wachania i calowania?>?? 😁

No śpi 🙂
  • Madzia ten pas wyszczupla i pomaga w chudnięciu działa jak sauna pocisz się spalasz tkankę tłuszczową bardzo duzo osób to kupuje więc coś w tym jest 😜

• Mamusia
    mam tak samo 🤪 🤪 🤪
    no baaaaa pewnie ,ze podtyka i jest zła jak jedną pocałuję,a drugą zapomnę czy coś i się domaga i czasem i ona swoje petki se wącha he he....ja wiem niby smrodek ,ale nie taki wiesz .....taki fajny dzidziuśkowy 😁 😁 😁 😁
    ja też lubię zapaszek jej włosków 😜

• Mamusia
    sioperka22 napisał(a):
    mam tak samo 🤪 🤪 🤪
    no baaaaa pewnie ,ze podtyka i jest zła jak jedną pocałuję,a drugą zapomnę czy coś i się domaga i czasem i ona swoje petki se wącha he he....ja wiem niby smrodek ,ale nie taki wiesz .....taki fajny dzidziuśkowy 😁 😁 😁 😁
    ja też lubię zapaszek jej włosków 😜

hyhy ale my mamy z deklem:P ehhe
    troche mnie nie ze martwi ale zastanawia bo M np wszyscy musza calowac i wachac:P eheh jak nie to wku jest:P
    ale kiedy mu to podtykanie minie:P ahha smiesznie bedzie jak bedzie mial tam ze 4 lata a bedzie krzyczal gdzies mama giry caluj 😁 ahhaha

• Mamusia
    heh Anka myślę,że jak będą większe to my się będziemy prosić o te petki,a nie oni nas... 😜
    Perełka to daj mi znać jak wypróbujesz czy to coś daje 🙂

A moja mała odwrotnie tylko mi daje się całować,a tak to mało kiedy komuś...no chyba ,ze coś chce... 🙃