Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ja jestem taka,że tak mnie ktoś porządnie wkurzy to od razu przy najbliższej okazji ''powiem ''mu co o tym myślę i koniec...
no wiadomo jak się da polubownie to ok,al etu od początku dziad se nieźle pograł...ja też mam pecha do sąsiadów...tu na tym mieszkaniu wyjątkowo jak na razie spokój 🙂

• Mamusia
Co za stary spierdzialy gej....;/
wrrrr.. nie lubie takich ludzi 🤨 nie wiadomo co im w takich sytulacjach odwali 😠

Madziu Twoj ma dopiero 22????? 🤨 🙃 🙃 mloda dupa 😉

Perelka... yyy ja mam 53 kg---> NIE KOMENTOWAC WIEM ZE ZA MALOOOO ALE NIE MOGE PRZYTYC 😞 😞
Ale yy ja mam w pasie tyle co Ty teraz 😮 ☺️ ☺️
wiec nie wiem co Ty chcesz schudnac ☺️
A no Wlasnie Elka ma racje mialam pisac wczoraj ze masz piekna cere!

A te dzwieki to nie wiedzialam ze od roku sa.... Ale mnie to tez przeraza...co innego na filmach a co innego jak to w realu sie robi.
K kurde caly tydzien wolny 😮 😮 😮 juz widze to.... 🥴

Aniu ja jestem mała 157cm ☺️ to wiesz miałam 70cm w pasie i ważyłam 55 kg więc planuję znowu wrcić do tej wagi super się czułam i mam pełno ciuchów a teraz 🤢 w nic się nie mieszczę musiała bym całą szafę zmienić a to jest koszt więc wolę się pomęczyć i już 😉

• Mamusia
tzn sie ciulowo prykleilam;p bo tak to mi sie nie odklejal, a za daleko i chaczyl mi o spodnie 😠
No ja narazie nie chce dziecka bo nie nie stac za 2 3 lata jak zaczne jaka prace i bede dostawac macierzynski itd... no i jak M podrosnie , bo chce zeby mial tylko swoj czas z nami 🙂

b się bałam że się odklejać będą i nie będzie to działać wiesz ja ssię tam nie wypieram więcej dzieci nie no al same rozumicie trzy nam wystarczą 😉 😜