Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

Madzia jak nie chcesz teraz dzidzi kochana to jest taka tabletka bierze się ja do 72 godzin po stosunku 😘 a z tym że karmisz to nie wierz w takie zabobony że nie zajdziesz w ciążę bo szybcię zajdziesz niż ci się wydaje ja karmiłam małą i zaszłam 🤢 🤢moja kuzynka również i ona to po 3 miesiącach od porodu 😞

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Perelka napisał(a):
Madzia jak nie chcesz teraz dzidzi kochana to jest taka tabletka bierze się ja do 72 godzin po stosunku 😘 a z tym że karmisz to nie wierz w takie zabobony że nie zajdziesz w ciążę bo szybcię zajdziesz niż ci się wydaje ja karmiłam małą i zaszłam 🤢 🤢moja kuzynka również i ona to po 3 miesiącach od porodu 😞

hehe dziekuję za słowa otuchy ...hahahah 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃

• Mamusia
No K jak zjeżdża to na tydzień. Ale dzisiaj z nim pogadam i zobaczymy dokładnie. Ale jak by co to Dziwnów tak? To mu pokażę ceny itp i powiem, że może raz w życiu zaszalejmy i zrobimy coś dla siebie tylko. Akurat ten zwrot z podatku by wystarczył więc można uznać , że wczasy za darmo. A ja bardzo potrzebuję takiego odpoczynku. Jedzenie jak tam jest lodówka to można z domu zabrać nawet. Jeszcze jak by była zamrażalka to jak znalazł. Np gołąbki zrobić, zamrozić i potem tylko odgrzać. Bo tak to żarcie tam drogie jest. Oni niech chleja, patrzą na dupy czy co tam chcą a my odpoczniemy z dzieciaczkami 🙂

• Mamusia
u nas cisza..........
ja do mojego się nie odzywam ,a ten o dziwo też....ha ha ha upadł na głowę...obrażonego zgrywa nie wiem ...ale patola normalnie....nie próbuje nawet rozmawiać,przeprosićni9c...tylko przez SMS potrafił ,a teraz jakby to on był poszkodowany... 😮 🙃
i w sumie dobrze ,bo nie chcę jeszcze o tym z nim rozmawiać 😠

a tak to byłyśmy u mojej mamy na kawce ,a potem mały spacer i po skarpetki dla Oliwki poszłam do chińskiego...,a jutro za butkami z rana się przejdziemy jak będzie ładna pogoda 🙂