Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
elle09 napisał(a):
U nas 30 zł to jest mało.
Ja nie mówie o jakis bajerach, tylko potrzebnych rzeczach.
Ostatnio kupiłam mleko, jajka, pieczywo, ziemniaki, ogórki i coś tam jeszcze, wiecie takie podstawy i 49 zł. I dziękuje...

ja mam to samo! 😠
A najlepsze jest to ze np idziemy na zakupy takie wieksze.. o ok... najpotrzebniejsze oczywiscie tanie.. zaplacimy kupe kasy a idziemy znowu.. i bez kartki bez spiecia ze tyle i tyle wydac.. no to kuzwa pol koszyka a tyle samo placimy.
JA SIE PYTAM JAK TO JEST!!!??

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Perelka napisał(a):
yyy ja tego jeszcze nie jadłam to nie pomoge a my se słuchamy mydło wszystko umyje nawet uszy i sszyję 😜

a ja sram juz te piosenki 🤨 wczoraj puszczalam marcelowi probowalam tanczyc a ten patrzy na mnie jak na pajaca i sie smieje ze mnie i tekst "noo mamamaaaaaaaaaaa" 🤨
takze zazdroszcze 😁

no więc tak coś przeciw deszczowego musisz mieć do niego kaloszki 😉 bluze ciepłą kurteczkę nie przewiewną czapkę cieplejszą chustę na głowę body z krótkim rękawem i z długim ze dwa spiochy se wejz na noc bo jak będzie chłodno to zmarznie 😉 rajstopki

• Mamusia
acha... ee myslalam ze cos wiecej takiego wiesz ekstremalnego co bym nie pomyslala o tym:P

Zazdroszcze Ci 🙂
Wiem ze sie narobisz i na denerwujesz przy nich,ale nas tez byla 3 i fajnie tak pelno wszedzie a nie teraz sami ciagle siedzimy.

Sama jestem zla ze to otwarlam:d heeheh

• Mamusia
Nooooo yyy nie wiem:P ehhe
kaloszki chyba:P bo tego to bym nie zabrala.
Bo tak to mysle ze wlasnie pidzamke dluga bo jak nie to w bodach bluze i 2 kurtki albo 1 i pelerynke.
zobaczymy jak sie zapakujemy 😉
a Ciebie to ja podziwiam jak Ty cala rodzinke spakujesz do 1 auta 😁
bo wozek bierzecie tak? 😉

Nie lubie tego telo... jakos no nie wiem:p

yyy no spakujemy spokojnie teraz to dużo miejsca mamy no biore wozek sportowy rok temu miałam kombi braaliśmy wózek ten normalny duży i łóżeczko turystyczne i dużą walizkę i dwie duże torby sportowe pełno siatek i dwie paki pieluch 😜

• Mamusia
Perelka napisał(a):
yyy no spakujemy spokojnie teraz to dużo miejsca mamy no biore wozek sportowy rok temu miałam kombi braaliśmy wózek ten normalny duży i łóżeczko turystyczne i dużą walizkę i dwie duże torby sportowe pełno siatek i dwie paki pieluch 😜

ja Ty to upchalas??????????????????????????????/
😁 hehe 😁

a o takich aptekowych rzeczach to zawsze mam saszetke uszykowana jak jade do mamy na dluzej 😉

no upchałam i jeeszcze mieliśmy miejsce 🙂 😎 a zznajoma miała forda galaxy mini vana i miała całe auto zawalone i też ma trójk dzieci tylko ze kojca nie brała

• Mamusia
Perelka napisał(a):
no upchałam i jeeszcze mieliśmy miejsce 🙂 😎 a zznajoma miała forda galaxy mini vana i miała całe auto zawalone i też ma trójk dzieci tylko ze kojca nie brała

acha.. eheh
a wozek to ten co kupiliscie tak? tzn ta spacerowke??
on sie sklada tak jak nasz tak normalnie czy laska??

my tyle szczescie ze w 3 aby bo w pezocika naszego to wiele by nie weszlo:P