Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
buuterfly napisał(a):
zamorduje, udusze,powiesze, rozjade no sprzedam tego franka 😠

to moze zrobmy promocje 1+1 gratis???? 🤪 bo ja mam Marcela dosyc... KURWA MAM GO DOSYC!!! 😠 😠
rykus cholerny sie zrobil wkurwia mnie maksem.... jeszcze takiego wstydu sie nie najadlam jak dzis przez niego....
nie dosc ze ryczal od wyjscia z domu do przed lidla,...- jakies 15 minut... wiara na mnie jak na glupia..padl...
weszlam do lidla... a ten czubek maly ile mial sil tak sie darl 😠 😠 😮 wiara na mnie a ja burak 😮 😠 ☺️ i telepotam tym wozkiem kolysze a ten nic.. gowno go obchodzilo... echo takie szlo ze koniec... kupilam tylko sobie sok 🤢
a te ciuchy.... 😠 😠 zal dyskryminacja.. same dla dziewczynek 🤨 🤨
noo.. wybieglam prawie z tego Lidla a ten dalej sie drze... na srodku chodnika sie zatrzymalam i chcialalm dac herbatke... do zaczol sie dusic... 🥴 wzielam go na rece... i nic dalej ryk 😠
babcia jakas z dizadkiem pizdusiem szli... i "o boze jakie biedne malenstwo!" NO KURWA TAK MALENSTWEO.. BO JA MU KRZYWDE ROBIE... 😠 😠 Pojebani... ja biedna bo gluchne przez niego 😠
przed rynkiem padl... czyli tez jakies 15 min od lidla... 😮
wchodze do domu cisza.. a zaraz jak sie zerwal to mysllam ze oszaleje.... 😠 😠 😠 i nastepne 20 min.... 😠 😠 😠 NO GLUPEK....!! nigdy tak nie robil...
szlam ulica ze lzami w oczach... w domu ryk... 😞 😞
juz nie daje z nim rady 😞 😞 😞
dzwonie do Karola i mu mowie a ten... jak zawsze pytania blondynki.. A CZEMU ON TAK PLACZE, A CO MU JEST.... 😠
JAK BYM KURWA WIEDZIALA TO BY NIE RYCZAL 😮 🤢

normalnie... on mnie kurwa wykonczy...

no.. to sie wyladowalam... 🤪
a ogolnie potem padl a ja w jego szafie siedze juz 1,5 h i ciuszki segreguje...

• Mamusia
Eluska_09 napisał(a):
pytania blondynki no ymm..
dzięki Ania.
Może ma dzisiaj baaardzo zł dzien. Moja tez takie ma a uszy to mi pekają od jej płaczu, nie znosze takich dnii..

Elus 😘 😘 😘
W sensie KArola, bo on jest blondynem i sie zachowuje czasem jak te z kawalow
zly to on ma caly tydzien... az sie boje popoludnia 😞

cześć gagatki 🙂
jak juz wczoraj poszłam to ładnie wczoraj pojechałyście bez trzymanki 😜 😁 😁 😁
ale Wasze pociechy fajnie gadają 🙂 mojej się coś przystopowało 😮 i przestała gadać 😞
Eluśka, Loli i Aga świetne Wasze dziewczyny 🤪 🤪 🤪
a u mnie dalej bunt 😠 w nocy jedzenie co 1,5-2 godziny - dziś dostaje butlę na noc 😞

• Mamusia
Mój się gapi w sufit i się śmieje do niego 😮 Nogi od pewnego czasu wiecznie ma w górze...Jak by przykurcze miał, że wyprostować nie może 😁 I wirzga nimi...Najgorzej to mnie w nocy vwnerwia jak ze mną śpi bo kopie mnie w tą ranę po cc. ooo a teraz juz ryczy 🤢 anka mój też ostatnio darł ryja w Lidlu 😮 a najlepsze ze byłam z kolezanka a ona ze swoja dzidzia.... i jak tamta usłyszała ze mój płacze to tez w ryk 😲

• Mamusia
ten spi a dzieciaki za sciana dawaja czadu... zaraz na bank mi sie obudzi 😠
jeszcze tesciu przyszedl z drewnem i pyta czy potem przyjde.. noo taa pewnie lece .. oni go beda caly czas nosic a ja potem z nim szalu dostane po drodze w tej ciemnosci... 😠

wiecie co by mi sie przydalo... masaz.. jeedyyy... 🙃

kurde wy z tymi cycami to macie przekichane 🤨 tzn z karmieniem,.. bo nie widzicie ile oni zjadaja itd

• Mamusia
laurana1986 napisał(a):
qrcze, moj na szczescie mało płacze, a jak płacze to mi go żal 😞 a dzis po szczepionce na razie nie jest zle, tylko boje sie tego neurologa 😞 czy wwasze dzieciaki przesypiaja noc?? bo moj na butli budzi sie co 3 godziny 😞

A nie mowili dlaczego tak moze mu sie robic?? 🤨
No moj spi cala noc.. Ale chyba bym wolala zeby mi sie budzil w nocy niz zeby tak ryczal ciagle..
a odpukac puki co padl

MA KTORAS CYFROWY POLSAT?? DZIALA WAM? bo mi nie.. ☺️

ten blog to dziewczyny z forum założyły 🙂 bardzo fajne przepisy tam są!

Laurana moja ostatnio przesypia całą noc...nie chce się chwalić, bo zapeszę i pewnie to była jej ostatnia noc z dłogim snem, ale śpi ostatnio od 20tej do 6 rano bez przerwy...także mam spokój.

spadam coś zjeść, bo padam, a nie mam kompletnie apetytu...