Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Cześć laseczki co tam u Was słychać,my dziś na pobraniu krwi byliśmy ehhh jak usłyszałam ,że z główki to słabo mi za było ale się obyło i z nóżki się udało i wieczorem po wyniki i do lekarza marudny zrobił się strasznie a młoda kaszle jak najęta 😠Wiecie co zaczął robić Paweł jak pije mleczko z cyca bandyta jeden zaciska dziąsła z całej siły normalnie cycek mi odpadnie nie wiem czemu ale tylko tak z lewym robi pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło 😮Powiem że dużo maluszki wasze wypiją ja nie wiem ile on wypija.
  • Aga coś tam wyczytałam ,że czegoś nie masz ode mnie i innych dziewczyn,co to ma być??

moja to 12.02.1982 😉 stara jestem .A ospe lepiej teraz ,żeby miała powiem ci ,że moja córa w listopadzie jak miała 5 lat miała wycinany trzeci migdał nie chodziła miesiąc do przedszkola na mikołaja już szła i równo po dwóch tyg na święta dostała ospe a ja głupia myślałam ,że ona grype ma hehe no i dwa tyg pózniej synek zachorował i teraz mają spokój i świnkę też już mieli 🙂

mnie też...ale niech Loli się tym sama zajmie jak będzie miała ochotę.

Perełka uzupełniamy tabelkę o daty urodzenia 🙂 podaj jak masz ochotę 🙂
    i daj znać jak wyniki od Pawełka będą!

Elu nie chce Cię martwić, ale marne szanse żeby młoda nie złapała ospy :/ jak idzie to seryjnie...dzieciaki się zarażają! oby nie, trzymam kciuki!

• Mamusia
    No najgorsze, że jak ona zachoruje to my absolutnie nie możemy jechać tam z małym...Dlatego lepiej żeby teraz złapało ją. Z jej 20sto kilku osobowej grupy zdrowych jest 8 😮 Więc może uda się jej wychorować przed tymi świętami. Bo nie wyobrażam sobie świąt czy chrzcin bez mojej rodziny 😞

powiem Ci Iwonka że jak wpisuje pozostałych dziewczyn daty urodzenia gdzie roczniki 88, czy 90 to masakra 😁 ech ta młodzież 😜

Elu tylko że jak jej zejdzie ta ospa to potem jeszcze dwa tyg może zarażać...chyba 😞 i okres wylęgania się też jest dwa tygodnie, więc niewesoło 😞