pediatra powiedziala ze jest z niego maly lakomczuch 😁 ale przeciez on tylko je 120ml co 3 godziny i 150ml przed spaniem
kochanego ciala nnigdy za wiele 😁
pediatra powiedziala ze jest z niego maly lakomczuch 😁 ale przeciez on tylko je 120ml co 3 godziny i 150ml przed spaniem
jak on jest mały łakomczuch to moja to co?? hahaha
wogóle to sie wkurzyłam..
bo malutka ma spuchniętą rączke i bąbel w dwóch miejscach a tylko w jednym była szczepiona i na nózkach..
a moja lekarka jak poszłam i powiedziałam to sie popatrzyła na mnie jak na debila
a on kuzwa nie ma normalnie spuchniętej w miejscu po szczepieniu tylko obok 😠😠
hmm Eluśka to co podejrzewasz? że ją piknęła w dwa miejsca? a mocno ma spuchnięte?
moja Ewa się naprawiła!!!!! od 16tej jest normalna!! nie płacze, siedzi w bujaczku i bawi się rączką, rozgląda się! w domu cicho 🙂 nawet jak ją położe na pleckach to też jest cicho! miła odmiana po tych paru dniach szaleństwa... 🙂 idziemy się za pół godzinki kąpać i aż mi szkoda jej kłaść spać...stęsknie się 🙂 no dobra, już nie mamuje 😁
była teściowa, teść, dziadek, wujek i szwagier...ale było nawet kurde sympatycznie 🙂 tylko że na Wigilii okazało się że będą dodatkowe dwie osoby...czyli trzeba im kupić też po drobiazgu. masakra 🙂 co teraz kupić 16latce? 🙂
Loli i jak schaboszczak? 😁 smakował? 🙂
ASiu to gdzie Twój Adaś jest gruby? co też ta lekarka gada 🙂
Dawid tez dostal szalu. Zaczyna sie wkurzac, teściowej mało zębów głową nie wybil:/ dostaje nerwówo, pcha reke do buzi i robi bardzo gwaltowne ruchy glowa... no i wydaje odglosy takiego nerwu ze masakra... nie wiem co mu 😞
A ja tobie ryba klasnelam 🙂:*
Loli no co z tym schabowym ??? 😜 Marcel mi sie dziwny zrobil.. tak to zawsze po 8 chodzil spac nawet po 9 nieraz.. a teraz chce isc juz o 7 😮 nie wiem o co mu chodzi...
i cisza nocna u nas juz przed 8 😜 eheh
sterta pomywania w kuchni ale sram jutro sie pozmywa 😜
Hej dziewczyny! 😊
Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕
@Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał).
Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat.
Rekomendowane odpowiedzi
buuterfly
Gość
Gość
buuterfly
Ania8888
no dokladniue, ta z widowni wczoraj byla.. ta 2 kiedy te laski co sie darly byla...
ciagle sa te same laski na widowni
Loli
Obiadek po czesci zrobiony 😁 tylko schaba teraz trzeba zrobic polskiego :d mniam
Gość
jak on jest mały łakomczuch to moja to co?? hahaha
wogóle to sie wkurzyłam..
bo malutka ma spuchniętą rączke i bąbel w dwóch miejscach a tylko w jednym była szczepiona i na nózkach..
a moja lekarka jak poszłam i powiedziałam to sie popatrzyła na mnie jak na debila
a on kuzwa nie ma normalnie spuchniętej w miejscu po szczepieniu tylko obok 😠 😠
Loli
Gość
moja Ewa się naprawiła!!!!! od 16tej jest normalna!! nie płacze, siedzi w bujaczku i bawi się rączką, rozgląda się! w domu cicho 🙂 nawet jak ją położe na pleckach to też jest cicho! miła odmiana po tych paru dniach szaleństwa... 🙂 idziemy się za pół godzinki kąpać i aż mi szkoda jej kłaść spać...stęsknie się 🙂 no dobra, już nie mamuje 😁
była teściowa, teść, dziadek, wujek i szwagier...ale było nawet kurde sympatycznie 🙂 tylko że na Wigilii okazało się że będą dodatkowe dwie osoby...czyli trzeba im kupić też po drobiazgu. masakra 🙂 co teraz kupić 16latce? 🙂
Loli i jak schaboszczak? 😁 smakował? 🙂
ASiu to gdzie Twój Adaś jest gruby? co też ta lekarka gada 🙂
eloite
a mi się Alek zepsuł 😮
Gość
A co z Alkiem się dzieje?
laurana1986
buuterfly
Gość
Gość
qrka Tobie też się Igula popsuła? 😞
Ania8888
A ja tobie ryba klasnelam 🙂:*
Loli no co z tym schabowym ??? 😜
Marcel mi sie dziwny zrobil.. tak to zawsze po 8 chodzil spac nawet po 9 nieraz.. a teraz chce isc juz o 7 😮 nie wiem o co mu chodzi...
i cisza nocna u nas juz przed 8 😜 eheh
sterta pomywania w kuchni ale sram jutro sie pozmywa 😜
A Wy jak tam??