Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Aga kolendy nie zazdroszcze.. nienawidze tego!! 🤢
Lolus... Marcel sam siedzi z oparciem.. a bez niebardzo kiwa sie strasznie 😮 musze go trzymac za rece albo podpierac rekami...a wogle strasznie leci mi do przodu 😮
i za girki sie zaczyna lapac ostatnio do buzi az chcial ciagnac ale sie nie dalo 😁

zaczelismy sie kłocić że znowu nie przyjeżdza i że sie skończy źle, a on że ja nie bede go szantażować, i że niby ja go gorzej traktuje bo zauważam tylko zle rzeczy

• Mamusia
No wlasnie Loli co z tym mieszkaniem??
po co lazienke Ci rozwalaja??

kurde a ja sie z tesciem porzarlam... a wku mnie 😠 przyszeld elektryk i lazil po mieszkaniu w butach.. no trudno kurde! a tesciu mu dywaniki male ktore do prania i tak pojda wyciagal z przed nog.. i mowie ze ma zostawic bo i tak je wypiore to mnie zjebla ze chce dywaniki male prac 😮 😮 😮 😠 😠 cvo w tym kurde dziwnego??? 🤢
I Karol na mnie najechal... 🤢 ze tata sie wkurzyl, ze nie chcial zeby facet w brudnych butach nam chodzil po tym.... 🤢
ale jak ich pies brudny zapchlony kladzie sie mokry ok sniegu od blota na dywan, albo do lozka i klada na to marcela,a lbo dotykaja go gdzies po brzuchu a potem marcela tymi rekami to ok??????? 🤢 🤢 🤢 😠 😠 😠 noszzzz kurwaaa jasnaaa 😠
moj dom i moj dywanik kurdeee.... bede go prala ile chce

• Mamusia
Eluska_09 napisał(a):
zaczelismy sie kłocić że znowu nie przyjeżdza i że sie skończy źle, a on że ja nie bede go szantażować, i że niby ja go gorzej traktuje bo zauważam tylko zle rzeczy

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 to cos jak karol.. wiecznie kurde pokszywdzony 🤪
i ze go nie doceniam.. a ja mowie ty mnie tez i temat sie konczy.

Ela nei ma co z dziadami kurde...

moj jeszcze ma wonty ze nie chce sie bzykac 😮 jestem tak wypomppwana po calym dniu ze normalnie nie mam sily... a on fochy wali 😮
Wasi tez tak maja??

już po kolendzie, sztucznie jak ciul!! ale co tam...

mój zakomunikował mi właśnie że ma zamiar zaraz iść grać z bratem! skoro uznał to za odpowiednią czynność na dzisiejszy wieczór to ok! 😠

Ania8888 napisał(a):
Eluska_09 napisał(a):
zaczelismy sie kłocić że znowu nie przyjeżdza i że sie skończy źle, a on że ja nie bede go szantażować, i że niby ja go

moj jeszcze ma wonty ze nie chce sie bzykac 😮 jestem tak wypomppwana po calym dniu ze normalnie nie mam sily... a on fochy wali 😮
Wasi tez tak maja??

nie, mój nie 😜

bez komentarza...
ale jestem zfrustrowana, mamm ochotę wyć do księżyca z niemocy!! i jeszcze mała marudzi, nawet na rękach 😞

Elu Dupa Day 2!.

a co Seba na to jak go poinformowałaś o swojej decyzji?

hahaha a to jest najlepsze
😁
bo oczywiście pan tatuś do dziecka nie przyjechał, kłociliśmy sie przez smsy 😁
hahaha no i on tam napisał pierdoly, że sie miedzy nami nie układa bla bla bla
a ja zzapytał czy to znaczy że koniec?
a on że na to wygląda