Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
dziś nocka spokojna jadl o 21, 1, 6 i jeszcze spi. Ale o szóstej mieliśmy przygodę, bo wczoraj kupy nie robił i zachciało mu się o 6 rano. I stęka, stęka aż popłakiwał, no to zadarłam rękawy i dawaj go, wymasowałam wyćwiczyłam i wycisnęłam mega kupala, takiej to jeszcze nie widziałam - jak wąż i miała z pół metra 🤪 🤪 🤪 i później zasnął jak aniołek i jeszcze śpi ale jużniedługo bo się wierci... 😁

buuterfly napisał(a):
No to się dołączam...Ledwo żywa. Franio co jakiś czas się wybudzał. Łącznie z 6 razy. Uspać go nie szło. Wyginał się płakał i uspać go nie szło. Cycki mi tak powyduszał, że hej 😮

tez się pod tym podpisuję, a cycków to sobie gryzaka zrobiła 😞

Ania8888 napisał(a):
Loli napisał(a):
Kurde nadal cisza niby jutro powinnam dostac ale chyba lipa z tego bo nawet mnie brzuch nie boli

eee... 😞 ja skonczylam tabletki w niedziele i powinnam dostac okres a tu ani widu ani slychu 😞 😞

kurde marcel juz 2 noc obudzil sie z przerazliwym krzykiem placzem az lzy leca.. 😞 i nie moglam go uspokoic 😞 oczy zacisniete .. jak w amoku nie wiem co mu 😞

Aniu u nas to tez się zaczęło, i z tego co pamiętam jak pilnowałam swojego siostrzeńca to trochę trwa 🤢 co jakiś czas właśnie taka akcja, niby śpi dobudzić go nie idzie a ryczy jak dziki, Michaś czasem tak 2 godziny potrafił płakać na śpiąco 😞 młoda tez już to miała kilka razu ale na szczęście nie aż tak długo, kilka minut.

Loliczku trzymam kciuki :*

Ela!!!!!!
Sto lat, sto lat!!!!
Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, radości z dzidziusia oraz dużo dużo miłości i kasy życzy Ela i Nikusia 😘 😘 😘 😘 😘

Elu Ty stara dupko nasza 😁 😁 😁
wszystkiego naj naj naj lepszego! spełnienia wszystkich marzeń!
zdrowego i roześmianego oraz dobrześpiącego Franka!
żeby Krystian kochał i spełniał każde Twoje życzenie 🙂
wirtualnie tulimy, calujemy, przytulamy i głaskamy hehe
cmok cmok 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

potem nam napisz za czym to K. tak latał tyle czasu dla Ciebie 😁 😁 😁

kuźwa Elu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

WIEDZIAŁAM WIEDZIAŁĄM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! : 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

hurrrra hurrra hurrra 😁 😁 😁 😁 😁 😁

GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
U mnie nocka ok ! Ola sie obudzila okolo 8 🙂 zjadla i jeszcze poszla spac :] obudzilismy sie dopiero przed chwila tzw. moj jeszcze spi.
Zostal ze mna jeszcze w domu, Agus plasterki pomagaja ale wiadomo nie wylecza wszystkiego odrazu na raz ale lepiej sie czuje, chodz mam jeszcze bole, ale nie chce sie znow np. nadwyrezyc przy podnoszeniu Oli ;/
Ale wydaje mi sie ze jest lepiej 🙂

• Mamusia
buuterfly napisał(a):
aga ewci sie przyda 😁
aaaaa i zaaaaaaaaapomniałam dodać
JESTEM NARZECZONĄ 🤪 😜

GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SUPEERRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Takie oswiadczyny urodzinowe :> ????????
Pokazuj tego pierscienia 😁