Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

Mój do mnie że on nie rozumie czemu jestem na niego wściekła że się wczoraj UWAGA! Spóźnił 15min!!

WTF!? Albo ja świruje albo on mi robi wodę z mózgu?!

Jakie spóźnił??!! 😞
I że on też mi będzie wypominał co chwilę co ja robię źle.....
Zobaczymy! 😞

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
No Agus wszystko mozliwe.

Ej kobitki mam do was pytanie bo chce sie jutro wziasc za roienie tych laurek i sie wlasnie zastanawiam jakie kupic farbki zeby puzniej mozna bylo szybko je zmyc z nozek i raczek oli....
Macie jakies propozycje? moze ktoras z was juz to robila?

hej dupeczki
widze że admin też tu był 😁
a ja sie pochwale
chemia zdana na 4 ale tyle stresu że masakra O.o
ale przezylam ale przez ten tydzien tez nie bede miala czasu bo mam 4 egz a przyszly weekend
mala dostala panadol na noc
i spala ladnie
nareszcie uff
dzisiaj chyba tez dostanie a jutro ide po zel na dziąsla
jestem wykonczona i marze żeby odpocząć
Agus świeczka świetna, a brita sie sprawdza bo mój ojciec ma.
Loli gratuluje okresu 😜

• Mamusia
hej... u mnie tez wojna... 😞tzn wczoraj byla...
i juz nie o to ze calu dzien byl w pracy nie raczyl zadzwonic itd...
tylko w sumie przez wychodzenie i tekst Karola ZE NIE JEST MOIM NIE WOLNIKIEM ANI MOJA WLASNIESCIA.... ( ?????? 😮 😮:angry 🙂 a obraczka a malzenstwo??? to ze niby co znaqczy??
ja moge byc wiezniem w domu z dzieckiem.. a w d ma.
i ogolnie znowu o prace ze nie daje rady tak itd...
To ze ja mam isc do pracy... - ciekawe z kim dziecko zostanie 😮
Po czym znowu byla awantura i kiedy ja bede miala czas i mogla wyjsc to ze on mi nie broni ... zostawilam marcela po kapieli jemu ubralam sie i wyszlam... 😞 😞

Wrocilam po spacerze uspokjoilam sie .... i juz mialam zamiar sie pogodzic...
Po czym zadzwonil tesciu... 😠 😠 😠 😠 😠
i na mnie z modra gdzie ja jestem... ze czemu sobie wyszlam io po co... 😮 (???????) 😠
Ze znowu byla wojna - CO GO TO KURWA OBCHODZI.......??? 🤢
I ze on nie ma sil i ze trzeba powiadomic moich rodzicow 🤢 🤢 ze niech cos wymysla.... 😮 😮 😮 😠 😠
i ze ON W PONIEDZIALEK ZASTANOWI SIE CO Z NAMI DALEJ BEDZIE........... 😠 😠 😠 😠 😠 😠

tttooooooooooo juz kurwa bylo za duzo co ja kurwa jestem???? jego wlasnosc?? marcel to samo? on mi kurwa nie bedzie mowil czy mam sie pogodzic ze swoim mezem czy nie i czy mamy byc ze soba czy nie.. zagalopowal sie i to ostro!!!!!!!!!!!!!!! 😠 😠
juz bylam zdecydowana ze sie wyprowadzamy itd ale jakos doszlismy do porozumienia...

a dzis po calym dniu lizania mi dupy... poszedl na piwo 😠 😮

• Mamusia
Admin?? gdzie?? 😜
Ela pokazuj ! 😉
No i gratuluje 😉
A co tych facetow... juz ktoras to chyba mowila ze gdyby mogla to by zminila faceta... A tez bym na hormony juz nie zwalala, tylko wlasnie oni sie nie wczowaja w nasza sytulacje.
I np wczoraj jeszcze mowie Karolowi ze nawet dziekuje nie uslyszalam za marcela.. przepraszam ani kwiatka nic.. a on ze on mi nie bedzie za nic placil 😮...
Takze mysle ze oni nadal sa uwiazani do MAMUSI!!!!!! i mysla ze my tez tak bedziemy jak one... 😮

W naszym przypadku to nie uz
iązanie do mamy tylko jego chora zarozumialosc! Z ktora już walczę tyle lat!

Ale przyszedł przytulił i powiedział że nie chce się kłócić!

Elu gratuluje zdania egzaminów! Kidy koniec?
Wozio pokazuj w wolnym czasie! 🙂

Aniu szkoda słów na Twojego teścia! Co on się wtrąca? Przecież to zadanie teściowej 😜
A tak na poważnie to się nie przejmuj macie swoje życie!
Aaa! I mi się przypomniało! Za przeproszeniem to Twoja teściowa za to ostatnie hasło MÓJ MÓJ MARCEL! Powinna dostać w lep! Wrrr

• Mamusia
aaa wogle ja czuje ze oi tescie traktuja go jak swoje dziecko... i nas tez i jak bysmy mieli po 15 lat 😮 ale koneic o durnych rzeczach 😉

Elus no pokazuj wozekk wreszcie 🙂))
hehe

Moj tak sobie, duzo na spacerze dzis bylismy pogapil sie na wszytsko i tak jakos w miare 😉

aaa wiecie jaki mailam sen dzis... 😮 glupkowaty....
ze bylam lesbijka... ze moj ojciec byl alkoholikiem na wozku.. i ze uciekalysmy przez okno po sesksie a on mnie gonil po skrzyzowaniu i darl sie ze mnie zajedzie .. ze mnie zabije... i mnie babcia slepa prowadzilana kazdym rpzejsciu.... 😮
musze zobaczyc co to znacz.. ale najpierw wezme szie za tego malego gamonia... 🙂

• Mamusia
Hello!
Aga spóźnione ale szczere najserdeczniejsze życzonka! Spełnienia marzeń kochana!
Olek dziś niegrzeczny też... Łóżeczko go parzy. Cały dzień miauczy. Nie wiem o co mu chodzi.

Zrobiłam mu dziś na obiadek pure z ziemniaczka, brokuła, marchewki i manny i wiecie co? Naplul sobie do oczka. Na szczęście mialam sól fizjologiczną i od razu przemyłam, ale przez chwilkę mial zielone oko 🤪 🤪 🤪

Aniu niezły ten komunikat nad agu agu 😁
a sen...hmmm durnowaty rzeczywiście 😁 co to w tej głowie siedzi! i skąd to się bierze! takie pierdoły 🙂 🙂 sprawdz, chociaż ja tam w znaczenie snów nie wierze.
co dziwne...czasem Wy mi się śnicie, że się spotykamy, czy gadamy na żywo! no a jak to możliwe? skoro Was nie widziałam jeszcze? 🙂 tylko Dosika 🙂 śmieszne!

Ania8888 napisał(a):
hej... u mnie tez wojna... 😞tzn wczoraj byla...
i juz nie o to ze calu dzien byl w pracy nie raczyl zadzwonic itd...
tylko w sumie przez wychodzenie i tekst Karola ZE NIE JEST MOIM NIE WOLNIKIEM ANI MOJA WLASNIESCIA.... ( ?????? 😮 😮:angry 🙂 a obraczka a malzenstwo??? to ze niby co znaqczy??
ja moge byc wiezniem w domu z dzieckiem.. a w d ma.
i ogolnie znowu o prace ze nie daje rady tak itd...
To ze ja mam isc do pracy... - ciekawe z kim dziecko zostanie 😮
Po czym znowu byla awantura i kiedy ja bede miala czas i mogla wyjsc to ze on mi nie broni ... zostawilam marcela po kapieli jemu ubralam sie i wyszlam... 😞 😞

Wrocilam po spacerze uspokjoilam sie .... i juz mialam zamiar sie pogodzic...
Po czym zadzwonil tesciu... 😠 😠 😠 😠 😠
i na mnie z modra gdzie ja jestem... ze czemu sobie wyszlam io po co... 😮 (???????) 😠
Ze znowu byla wojna - CO GO TO KURWA OBCHODZI.......??? 🤢
I ze on nie ma sil i ze trzeba powiadomic moich rodzicow 🤢 🤢 ze niech cos wymysla.... 😮 😮 😮 😠 😠
i ze ON W PONIEDZIALEK ZASTANOWI SIE CO Z NAMI DALEJ BEDZIE........... 😠 😠 😠 😠 😠 😠

tttooooooooooo juz kurwa bylo za duzo co ja kurwa jestem???? jego wlasnosc?? marcel to samo? on mi kurwa nie bedzie mowil czy mam sie pogodzic ze swoim mezem czy nie i czy mamy byc ze soba czy nie.. zagalopowal sie i to ostro!!!!!!!!!!!!!!! 😠 😠
juz bylam zdecydowana ze sie wyprowadzamy itd ale jakos doszlismy do porozumienia...

a dzis po calym dniu lizania mi dupy... poszedl na piwo 😠 😮

Anulkaa poczatek jak przeczytałam tego to chodzbym Matiego słyszała o tej własności ... 🤢

Ania8888 napisał(a):
WARIATKI!!!!! 🤪 🤪
199 str w 3 dni??????????????????????????????????
🤪 🤪 🤪

karol przyniusl mi kompa do szpitala bo wyjdziemy dopiero w poniedzialek..
tu maniutki usmiecha sie do ciotek 😁
[URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images39.fotosik.pl/328/5f4f620f873071ecmed.jpg[/IMG][/URL]

jak macie jakies zapytania to na gg mi napiszcie ja potem odpisze:P

mnie we wtorek te wody odeszly ok7
ok9 lezalam na porodowce... z regularnymi skurczami, rozwarcie 1 cm.. wody sie saczyly... (przezroczyste i niezbyt mily zapach...)
kazaly chodzic...
ok14 zwolnila sie porodowka rodzinna i tam mnie przeniosly i karol juz byl ze mna...
rozwarcie na 2 cm... skurcze regularne silniejsze ...
wody caly czas sie saczyly ale mniej i bez krwi...
ok 18 dalej 3 cm rozwarcia i sukrcze silniejsze...i bolaly
dostalam kroplowke zeby szybciej szlo rozwarcie i szyjka zeby sie skrocila.
Ale Marcel mial wysokie tetno, i odlaczyli mi kroplowke, ja goraczka i zmeczona na maksa ..
odwrocily ose mnie i nie widzialam ani skurczy ani tetna... KArol potem aby patrzyl.
porobily badania itd i oczekali az sie uspokoi i moze samo to rozwarcie pojdzie ale nie...
no i o 23 z braku postepu porodowego no i ze te wody tak dawno odeszly ja bylam wykonczona zabrali nas na stol...
znieczulenie bardzo nie przyjemne 3 podejscia robila, bo nie mogla mi sie wkuc w ten plyn owodniowy czy jakis tam w kregoslupie,...
jak mi sie wbila to czucie od w sumie zeber w dol zadne.
Ale to jak u dentysty, niby nic nie czujesz ale wiesz i czujesz ze cos ryja w srodku.
jak musieli malego wyciagnac to strasznie nadusila mi na zebra i bolalo maksem, potem tylko mi go pokazaly i lekarki zaszywaly, cos tam czulam jak szarpaly ale to jak mi wszystko zaczelo opadac bardzo bolalo i takie zapascie milalam w klatce po tym znieczuleniu.
Jak mnie przenosili z lozka na lozko tez wszytsko bolalo i jak puszczalo to drgawki mialam , a maly plakal obok. potem tylko na sale nas przeniosly i juz tak sobie sie meczymy nockami bo on glodny ciagle a bardzo malo mleka dawaja, a ja znowu cycce jaka nie wiem a mleka nic 😞
Karol byl caly czas z nami i wspieral i o oddechu przypominal itd.. ehhh mowie wam laski masakra 😞

ale marcel juz jest jest slodki takie minki strzela ze koniec....
jak wroce do domu to sie odezwem 😉
buziaki...i zacznij sie ktoras rozpakowywac wkoncuu!!!! 🤪

ooooo co ja znalazłam 🙂 🙂 🙂

mnie wq to że oni sobie mogą iść, powiedzieć że mają to wszystko w dupie, wyjść trzasnąć drzwiami, a my nie boooo?! mamy dzieci! i to my je mamy a nie my i chopy! 😠