Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Loli spadaj! nie blokuj 🙂 ja zablokowalam bo chciałam żeby ktoś mnie dogonił 🙂
jak dojdziesz do 540 to sobie zablokuj, wtedy Ci powiem.
głupio jest bo jak zablokujesz to sama klaskać nie możesz 😞 dlatego ja wchodze na drugie konto i klaskam jak dzika 😜

nooo dobra 😁
a Ewa...spała do 8 i co robi teraz? udaje motorówkę 🤪

obiecałam jej, że dzisiaj ostatni raz ma ubrany filc...jak ja się wqrwie jak będzie to musiała jeszcze nosić!! 😠 😠 uchhh będziecie miały ze mną sajgon!

• Mamusia
Agaa napisał(a):
nooo dobra 😁
a Ewa...spała do 8 i co robi teraz? udaje motorówkę 🤪

obiecałam jej, że dzisiaj ostatni raz ma ubrany filc...jak ja się wqrwie jak będzie to musiała jeszcze nosić!! 😠 😠 uchhh będziecie miały ze mną sajgon!

Agus cos jutro wizyta kontrolna?

byłam wczoraj z mamą w tesco i widziałąm te soczki co Elu mówiłaś za 8 zł. kupiłaś je Frankowi? moja jakoś średnio lubi, więc nie kupiłam.
w ogóle to qrwa mać! jestem nienormalna i nadaje się na leczenie! nie mam zakupoholizmu, tylko na odwrót! NIE UMIEM SOBIE NIC KUPIĆ!!!! wqrwia mnie to, bo nie chciałybyście widzieć w jakich butach chodzę! zal normalnie! i co? NIE UMIEM!! 😠

• Mamusia
Ela 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 FUCK !!!!!!!!

Gdzie ty masz brzuch ??????????????????????????????? plaska????????????????????????????????

A cyce 🤨 🤨 🤨 🤨 🤨 🤨 🤨 🤨 🤨

Ehhh wszystko na swoim miejscu tak jak powinno byc!

Ela! to jest z teraz foto??
jak Ty pięknie wyglądasz!! chyba nas okłamałaś i nie urodziłaś Frania!! gdzie Ty masz brzuch?
jaką Ty masz piękną figurę!!! jasny gwint, cudownie wyglądasz 🙂 a fryzurka ekstra! i sama robiłaś tą grzywkę?? no muczo muczo...achhh

Loli tak tak....jutro na 14:30....

• Mamusia
Agaa napisał(a):
byłam wczoraj z mamą w tesco i widziałąm te soczki co Elu mówiłaś za 8 zł. kupiłaś je Frankowi? moja jakoś średnio lubi, więc nie kupiłam.
w ogóle to qrwa mać! jestem nienormalna i nadaje się na leczenie! nie mam zakupoholizmu, tylko na odwrót! NIE UMIEM SOBIE NIC KUPIĆ!!!! wqrwia mnie to, bo nie chciałybyście widzieć w jakich butach chodzę! zal normalnie! i co? NIE UMIEM!! 😠

Agaa mi sie wydaje ze to nie jest tak jak myslisz !
Ja mam podobnie , ale znow z innej strony !
Mi zawsze szkoda pieniedzy wydawac ! jak mam sobie kupic jakas drobnostke to ok, ale jak przyjdzie mi kupic nie wiem buty, kurtke,spodnie, cos ty bede chociala marudzila ze nie mam w czym chodzic ajak moj mi da kase to sobie nie kupie nic, wole kupic cos jemu i Oli,
a co do butów to sie nie przejmoj mi pekla cala podeszwa na pol ! i jak ide i wtepne w kaluze np. albo jak pada to cala skarpeta mokra odrazu 🤨 🤔

• Mamusia
No to ja mam tak jak Ty Loli...Ciągle widzę inne ważniejsze wydatki. Kupuję tylko rzeczy tanie, przecenione, albo w lumpie. Ale to akurat mnie cieszy. Ostatnio sporo czasu spędzam właśnie na te szafie bo tam są ,,inne,, ubrania. Ej no wydało się...Franka sprowadziłam z Niemiec 😁 Na lawecie 😜

• Mamusia
tak tak Elu ale nawet bardziej to cieszy jak pochodzisz pogzebiesz czasem cos lepszego znajdziesz czasem nie 😉 a jak jakis sie okaz trafi uff taka radosc co nie 🙂

Mnie zawsze moj zmusza jak juz cos mam sobie kupic to on w sklepie musi mnie przekonac, ale i tak to czasem zaluje :/ ze wydalam na cos kase

i wszystko jasne Elu! bo wiesz co? w sumie to widziałam tylk ofoty Twojego brzucha, a Ciebie z brzuchem nie!!
a nie...było takie jedno, na materacu w wodzie z Lunką 🙂

ej kurna, ale ja serio potrzebuje tych butów! rozjebane są całe, człapią mi 😞 i co? nie i ch*j! czemu? nie wiem 😠

Loli ja też wyglądam jak w ciąży...a jak siedze to już w ogóle masakra!!

Loli napisał(a):
m
Mnie zawsze moj zmusza jak juz cos mam sobie kupic to on w sklepie musi mnie przekonac, ale i tak to czasem zaluje :/ ze wydalam na cos kase

oooo mam to samo! 😠

• Mamusia
Agaa napisał(a):
i wszystko jasne Elu! bo wiesz co? w sumie to widziałam tylk ofoty Twojego brzucha, a Ciebie z brzuchem nie!!
a nie...było takie jedno, na materacu w wodzie z Lunką 🙂

ej kurna, ale ja serio potrzebuje tych butów! rozjebane są całe, człapią mi 😞 i co? nie i ch*j! czemu? nie wiem 😠

Loli ja też wyglądam jak w ciąży...a jak siedze to już w ogóle masakra!!

aaa daj spokoj, ja jak sie poloze na boku to taki flak mi lezy ze japierdzielu |!
rob foto brzucha ja tez zrobie 🙂