Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Aniulka, lodowka ,pralka jest ale nic pozatym gole sciany jak nic.
Jeszcze teraz moj zadzownił i sie mnie pyta i co robimy bo nie ma czasu musze mu dac znac, a ja mu mowie ze nie wiem co ciezko tak odrazu podjac decyzje a on do mnie ja nie wiem ty nie wiesz i tyle i sie rozlaczyl 😞 ehhh

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Loli mój by się zachował dokładnie tak samo...a ja pewnie bym się rozpłakała 😠

nie wiem co Ci poradzić! do tego on wymaga od Ciebie że podejmiesz decyzję za niego ze wszystkimi konsekwencjami ... 😞

• Mamusia
No nie, ale wiadomo ze musimy podjac ta decyzje wspolnie tylko ze jak ja mu mowie ze nie wiem to on sie wkurza i mi mowi ze mu nie pomagam z tym moim "nie wiem" i on sam nie wiem co ma zrobic.

Czekam moze zadzwoni to pogadamy jakos na spokojnie 😞 😞

A ja to tez wiecznie jestem niezdecydowana nawet z kupnem glupie bluzki bede stala nad nia 30 min i sie zastanawiala czy ja kupic czy nie, a co dopiero podjac taka decyzje 😞

jestem 🙂
Agaa i jak się czujesz przeszły bóle? nic już nie było? odpoczywasz?? 🤔
Loli oj ciężka sprawa z tym mieszkaniem kupa kasy a pralka i lodówka to trochę mało, spanie na ziemi wybij sobie z głowy, my na początku mieliśmy sam materac - tak do około mojego 6 miesiąca i powiem Ci ze wstawać z niego już było cięzko a co dopiero Ty w połogu 🤨 a wszystko w kuchni i łazience? i niech Sebastian nie zwala całej odpowiedzialności na Ciebie GAD jeden! 😠
Ania8888 bombastyczne te tablice szukałam takiej na wózek małej żeby była podpisana moja IGUSIA 🤪 🤪 dzięki na linka 😘

marta co do twojej wypowiedzi sie nie zgadzam w stu procentach.bo to rowniez trzeba kontrolowac aby dziecko nie roslo za szybko bo dajmy taki przyklad jak lekarz mi powiedzal ze jak adas bedzie mial 4 kg to nie znaczy ze jest wszysko ok bo jego organy rozwijaja sie wolniej i mimo ze ciaza osiagnela 40 tygodni to jego organy sa o 2 miesiace do tylu.(TO JEST PRZYKLAD GDYBYM NIE PILNOWAL CUKRZYCY)wiec cos na ten temat bo co miesiac chodze do przychodni diabetologicznej i duzo czyalam o tym.

• Mamusia
Aha no to tak czy inaczej duzo wsumie jak za studio flat.
Bo tam to bardziej wyglada jak 1 bedrum, bo jest osobno salon i sypialnia.

Ale wlasnie rozmawialam z nim i juz teraz na spokojnie no i jednak kicha 😞 doslismy do wniosku ze z uzadzeniem tak jak własnie Anulka mowiła bedzie ciezko 😞

Loli normalnie to czasem jest problem z podjęciem decyzji, a jak masz tak jak ja, to w ciązy jest jeszcze trudniej, więc w stu procentach Cię rozumiem :*
i może nie będziesz żałować że nie zdecydowaliście się na to mieszkanko. znajdzie się coś! wierze w to bardzo:*

qrka cały czas coś tam czuję, ale to chyba przewrażliwienie po prostu. ha! a teraz puściłam dwa bąki pochwowe i strasznie mnie wystraszyły bo myślałam że to te wody 🤪 dobrze, że mojego nie było przy tym, bo by się ich znowu przestraszył 😜

• Mamusia
Cześć słoneczka 😞 Ale miałam paskudny dzień. Jeszcze ten durny komputer się ciągle zawiesza...W każdym bądź razie tak...Szyjka już się skraca. Rozwarcia jeszcze nie ma , ale lada dzień może się pojawić. Więc mam dalej faszerować się tonami tabletek i koniecznie leżeć 😞 Co do moich bóli kości to zapytał czy przypadkiem nie miałam skrzywienia kręgosłupa. No a ja miałam...Więc mi powiedział, że niestety mały naciska mi na odcinek ledźwiowy i że teraz to mi się będzie pogarszało...Dlatego mi to promieniuje po całej nodze 😞 No i dupa no...Już nawet nie pytałam go o sex. Czy mogę czy nie 😞 Bo już mi się odechciało. Wolała bym już się przytulić tylko do KRystiana i wyryczeć no 😞 Wiem tylko, że teraz mam co równe dwa tyg wizytę i w 38 tyg ostatnie USG. Aaa....Wg niego jestem w 34 tyg ciąży więc nie wiem już kurde jak on to liczy skoro wg suwaka jestem w 36 🥴 Obkupiłam się słodyczami, chipsami, owocami i będę leżeć i żreć aż się porzygam 🥴

• Mamusia
Oj Eluś to Ty sie tam trzymaj dzielnie i leż! Żeby tam Synuś jeszcze posiedział, bo mu tam najwygodniej 🙂 Co do kregoslupa to rozumie ból, mi wypadl w zeszym roku dysk i właśnie to meijsce z racji ze jest najbardziej sołabione boli mnie nieludzko, że sie ułożyć nie moge.
Aguś, reguł w ciąży nigdy nie ma, ale jeszcze nie spotkałam dziecka matki z cukryca, urodzonego w terminie, które by ważyło poniżej 4000 gram, więc nie wiem dokładnie. Wiem tylko, że kontrolowanie cukru jest konieczne, bo nie pilnowanie stanowi zagrożenie i dla Ciebie i dla Dziecka.

• Mamusia
hej laski ja tylko na chwilę i nawet nie mam kiedy nadrobić tego co pisałyście jutro postaram się to zrobić......ja musiałam w trybie natychmiastowym opuścić tamto nowe mieszkanko bo właściciele okazali się skończonymi psycholami i mi zarzucali ze to ja przez tydzień czasu doprowadziłam do zardzewienia rur no patologia zero kultury....normalnie mordę na mnie właścicielka darła się wkur.....i dziś rano wyprowadziliśmy się stamtąd a już wczoraj znalazłam o niebo ładniejsza i większa stancje :2 pokoje ,duży balkon ,ogrzewanie w cenie w piętrowym domku mam całe piętro i ogród no i stan praktycznie idealny nic malować nie muszę ani naprawiać no super nam się trafiło i to za ta sama cenę co tamto mieszkanie 1pokojowe gdzie ciasnota była kiedyś wam fotki wstawię jak już się urządzę.......dziś z mama już porządki porobiłam i mało roboty zostało ale jednak jeszcze trochę muszę zrobić........śmieje się ze przez to wszystko wcześniej urodzę he he
pozdrowienia
😘 😘 😘