Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

Elu nie smutaj się wszystko jeszcze przed Tobą po ciąży spokojnie 😁
jak to Agaa powiedziała po ciaży będziemy szaleć jak dzikie króliki czy jakoś tak 😉
Sioperka to fajnie że wam się tak tarfiło że w domku i całe piętro i ogród dla siebie 😉

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
A pewnie, że mu się każę dokładać!!! Co on sobie gówniarz myśli. Dorosły jest to niech zapier...do pracy skoro uczyć się gnojkowi nie chciało 😞 Myśli , że będzie się tak ślizgał całe życie na czyjejś kasie i utrzymaniu....I jeszcze się poryczałam bo mama zabrała do siebie do pokoju tego małego pieska Boryska. A ja z moją Luną zostałam. Ale on drapał łapkami w ich drzwi i piszczał, żeby go wypuścili i wybiegł prosto pod mój pokój i czekał aż go mama wpuści 😞 Bardzo bym go chciała zabrać do siebie i dbać o niego i wychować no normalnego pieska , ale chyba nie bardzo mam warunki 😞 😞 😞 😞 😞 A jak pomyślę, że go tu zostawie to mi serce pęka....

Eluś z Agaa dobrze dopóki była tutaj było ok myśle że jakby się coś działo to by napisała
może nasz AGulka pierwsza poleci na porodówke 😁
Elkaa nie smutaj się 😞 :*

• Mamusia
hehe a no ukrywam sie ukrywam 😉
Rozmawialam z moim przez tel. dlatego nic nie napisalam Dosik.
U mnie hmm jakos leci nie ma tragedi jak narazie nie nazekam na jakies bole naszczescie (tfu tuf odpukac) tylko ze mała mi sie teraz cos rozborykała i boli juz jak sobie wypina te swoje stupki dupki i raczki 😉

• Mamusia
Eluska nie powinnas sie teraz przemeczac sama dobrze o tym wiesz.

A mam do ciebie pytanie jak lezalas w tym szpitalu pod ta kroplowka to bolal cie dalej ten brzuch? czy pomagala ci ta kroplowka?
Jak cie nadal boli to moze zadzwon do tej swojej lekarki no bo przecierz bez jaj zebys sie codziennie meczyła

Eluś no dokłądnie loli ma racje nie powinnaś teraz robić za duzo kochana bo wiesz grozi CI przedwczesnym porodem 😞
ale dziwne ze ciągle Cie to boli że nic z tym nie zrobili w tym szpitalu

Dali mi ta kroplowke i kazali lezec i mi sie bardziej wydaje ze przestalo mnie bolec od lezenia a nie od kroplowki. No nie przemęczam sie ale ja naprawde nie potrafie lezec caly dzien i nic nie robic.

Powinnaś leżeć leżec i leżeć Eluś musisz się oszczędzać bo widzisz póżniej Cię to boli 😞
ja wiem ze Ci tak ciężko ciagle leżec ale dla dobra Nikusi poleż sobie ;*

• Mamusia
Eluska wiem , ze przerabane jest tak ciagle lezec i nic nie robic fiola mozna dostac wiadomo ze czlowiek nie jest przyzwyczajony jak na calej glowie masz dom i wogule.

Hmm a lekarka co ci powiedziala, ze jak cie nadal bedzie bolalo to co ??
Twoja mamusia co mowi?? na ten temat ??

Staram sie lezec i dzisiaj tez polezalam dosc sporo ale i tak mniej boli. Ciagle mnie boli i to męczy okropnie w nocy z reszta tez. A dzisiaj jestem juz tak wykonczona ze mam nadzieje ze zasne ładnie. Dobra uciekam pod ten prysznic ciekawe jak sobie poradze zeby wejsc chociaz 😞
Do jutra brzuszki 😘