Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

cholera ja bym się chyba załamała mając rozstępy! jeszcze mi ich brakuje 😞

i mówiłam to Domi, bo nie wiem jak Ty Loli, ale Domi ćwiczyła, tańczyła, wysportowana dziewczyna a mimo to są rozstępy! to ja nie rozumiem tego braku reguły...kolejny raz :/

• Mamusia
No u mnie dokladnie tak samo pierwsze wyszly moze jakies 2 a puzniej nagle bummm w 2 dni tyle ze szok 😞
Tylko wiesz wiadomo ze realistycznie mam ich wjecej ale niestety nie udalo mi sie tego uchwycic 😞
Ciekawe czy to puzniej jakos zniknie?
Czy juz zostana takie blizny ?

• Mamusia
Hehehe tez kiedys tancowalam w jakis chiliderkach 😁 i tez lubialam sporty biegalam itp 😁
Ale widocznie poporstu za szybko brzuszek przybral na masie i obwodzie i skorka nie nadazyla sie tak szybko rozciagnac i sie porobily rozstepy wlasnie 😞
Niektore kobiety maja do tego dendencje a niektore nie 😉
Wjec sie Agus ciesz :*
A nie chciałas mi wiezyc ze mam rozstepy paskudo 😜 😜 😜

Dosik no nie wiem czy od skóry bo ja i na tyłku mam i na udach...stare bo stare, bo kiedyś chudłam-grubłam-chudłam itd...a na brzuszku nic...więc nie wiem 😞
no ale ja mam cellulit a Wy nie 🤪

no nie chciałam wierzyć, tak jak Domi też nie wierzyłam...bo dla mnie jak ktoś szczupły i wysportowany to nie powinien mieć.
cieszę się cieszę....bo mi mało trzeba już do zdołowania się totalnego, tak się sobie nie podobam ostaqtnio 🙂

• Mamusia
No ale widzisz Agaa mi one wyszly w przeciagu hmm 3 tygodni? tak to nie mialam nic, same przecierz nie wiezylyscie ze ja sie wogule nie smaruje ani nic, a teraz co 🤪 🤪 masakra jakas.

No cellulit to ciezko bylo by pokazac 😁
A ciaza z nami robi poprostu co chce 🤨 🤨 nie ma zadnego na to wplywu 😞

a ja nie wiem, może coś źle poczytałam...kto wie, sprawdzimy 🙂
hmmm Loli to mój jest taki że dało by radę go pokazać....fuj ohydny jest!!! ale pokazywać nie będę, bo nikt oprócz mnie go nie widział 🙂 a nawet ja na niego nie patrzę 🙂

• Mamusia
No jeszcze pewnie wlasnie tak jak Dosik napisal, mi sie na bank pojawia na piersiach bo mam male, i pewnie jak mi przysadzi po porodzie mleko to nagle sie zrobia niemozliwe 🤨 ehh szkoda gadac.
Mam nadzieje ze po ciazy jakos to wszystko powoli, stopniowo zniknie, bo wiadomo ze nie ma szans zeby zniklo tak poprostu i wszystko 😞
Ale moja kolezanka wlasnie co urodzila co wam mowilam przez CC tez miala male piersi moze miseczke A i po porodzie wcale duzych nie miala 🤪 az bylam w szoku ze ona ja karmi piersia i ze ma jakies mleko wogule 🤔 🤔

wolę cellulit chociaż też nie jest łatwo się go pozbyć...ale chociaż z pleców i łydek musi mi zejść! bez przesady, dziad się rozprzestrzenia 😜

poczytajcie sobie
http://www.edziecko.pl/ciaza_i_porod/1,79419,3554652.html

Aga fajny fajny artykuł 🙂
tyle że jestem teraz paskudnie zła na mojego lekrza i chyba wydrukuje to i zawiesze mu na czole !

Czekając na poród, obserwuj wydzielinę pochwową. Jeśli pojawią się upławy lub inne objawy zakażenia, natychmiast skontaktuj się z lekarzem - trzeba jak najszybciej zacząć leczenie, by dziecko nie przeciskało się przez zainfekowany kanał rodny.

😠 😠 😠