Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

oooo masakra jaki Marcelek jest cudowny!!! kurde która to mi go zaklepała już?? Loli Ty? 😜 wrrr 😠 Dosik ródź no już ( ródź - jakie dziwne słowo 😜 ) bo normalnie chopa dla mojej trza 😁 😁
dziewczynek jest więcej więc się muszę pospieszyć 🙂

Adasia od Asi mam już zaklepanego w razie W 🙂

Loli Twój chop to jednak chop, bo już się przejmowałam, że on taki idealny, że miły i w ogóle na niego nie narzekasz...a jednak to gatunek męski 🙂 więc się hmmm.. ciesz?! w sumie nie ma z czego, bo dziwnie się zachowuje, tzn normalnie....bo to chop 🙂 nadążasz? bo ja nie 🙂 tak mnie ten Marcelek rozczulił 🙂

mam telefonik nowy dziewczyny! jest boski i ma dostęp do neta, ale niestety na brzuszek nei umiem wejść...ma w ogóle tyle funkcji że nie łapie się...stara ksiązka z telefonami więc Wasze nr muszę jeszcze raz powpisywać...ale jest śliczny 🙂 z tym dotykowym panelem to rzeczywiście dziwnie, ale do przyzwyczajenia myślę 🙂 no i wiecie za ile? za 1zł!!! taki prezent porodowy od męża dostałam 😜

Agaa ja już chce urodzić ! 🤪 musimy isć w koncu na randke z Ewunią i Kacperkiem jak wyjdą z brzuchów bo w brzuchach juz byli 😁
Nie umiesz wejsc z tel ?? ja z avilli od mojego weszłam na brzuszka 🙂

aha 🙂
nie, nie potrafię, pisze że nie potrafi wyświetlić tej strony...hmm ale pokombinuje, tu jest tyle opcji że ciężko bardzo się połapać! 🙂

patrze na tego Marcelka i nie umiem się napatrzeć 🙂 wiecie....Anulki dzieciątko jest takim bliższym mojemu sercu niż dzieciątka Ani, Kasi czy Moni 🙂 pewnie macie takie samo odczucie? 🙂 oczywiście z każdego się niesamowicie ciesze i podniecam jak głupia, ale jak się Wasze urodzą to chyba się ze szczęścia posikam 😁 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Dokladnie ja do niego nie napisze napewno ze sie martwie pfff, z jakiej racji ja mam sie o niego martwic? Napewno sie dobrze bawi i nie ma czasu napisac ani nic.
Gdyby myslal o mnie to by sie odezwal.
A ja teraz w ciazy to sie uparciuch zrobilam i 1 reki nie wyciagne.
Ale tak czy siak bym mu cos napisala ze jestem wsciekla ale nie napisze !

No postów nie szło pisać też nie umiałam ale idzie czytać 😁
tak AGunia rozumiemy się 🙂
Ok ja lece na kawke do znajomej
będe nie długo i zajrze do was ! 😘
Nie rozpisywać sie za bardzo kochane 🙂

Loli masz prawo się nie odzywać pierwsza! w ciąży jesteś! nie denerwuj się na niego, tylko czekaj cierpliwie na rozwój wydarzeń...oby to było zwykłe nieporozumienie między Wam i dobrze się skończyło! oby szybko bo szkoda czasu!

ja też spadam powalczyć z telefonem 😘 😘

• Mamusia
A wogule wczoraj taka akcja Agaa z ta smierdzaca baba co zemna mieszka ze szok.
Robie sobie bulke - a ona schodzi na dol i do mnie jeszcze z jakims dziwnym glosem ( bedzie pani gotwac bo ja teraz sprzatam kuchnie) yyy no sory mowie do niej , no widzi Pani ze robie sobie kanapke a ta stoi na beszczela i czeka az wkoncu sobie pujde, podniosla mi cisnienie odrazu.
A sobie mysle ty do mnie z buzia to ja do niej ze zniszczyla ten noz i wogule- a ona ze ja to gowno obchodzi , ze non stop ja mam do niej waty i wogule, zepsula zamrazalke w lodowce i do mnie z tekstem- co moze jeszcze mam lodowke odkupic? Ze jak to sa moje noze to niech sobie trzymam je w pokoju!!!
Wkurwila mnie na maxa a zachwilke do mnie JAK PANI COS NIE PASUJE TO WON!!!! normalnie z takim tekstem do mnie, a ja normalnie az sie cala zaczelam czesc i mowie do niej JAK PANI COS NIE PASUJE TO NIECH SIE PANI WYPROWADZI a ona do mnie ze to jest jej indywidualna sprawa czy ona sie wyprowadzi czy nie.
Normalnie niech sie mi na oczy nie pokazuje bo jej wkoncu nie wiem przypie......!!!!!
Ale wsciekla jestem, sory za slowa i wyrazenia 😜 no ale bez tego nie da sie opisac sytuacji 😉

ANULA KOCHANA 😘 SYNEK SLICZNIUTKI AZ BRAK MI SLOW.TEN USMIECH MNIE ROZBROIL ODRAZU MOJEGO WOLALAM ZEBY ZOBACZYL I JEST TEGO SAMEGO ZDANIA CO JA 🙂 JESTES WIELKA ZE TO PRZETRZYMALAS 🙂
a ja niedawno wrocilam z ikea i padam ale jestem zadowolona bo kupilam to co chcialam i moj tez kupil co chcial i ogolnie radosc w rodzinie 😁 😁 😁