Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

Ta moja kość coraz bardziej boli znów 😞
jak wstaje z siedzenia to aż łzy leca z bólu ja nie wiem czy to tak ma byc ale mówiłam lekarzowi że to tak boli i powiedzial że to normalne 🤢

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Dosik ja tez mowilam ze nie daje rade sie ruszac, nogi podnieść itd i że mnie ta kosc boli a ona że skurcze. 😠 a jak skurcze kuzwa kosci?? yyy normlanie sie wkurzylam i teraz juz przez te kilka tygodni hmm juz bedzie ze 7 no moze 6 sie mecze z tym bolem 24h na dobe 🤢

Czekoladka, dzielnie sobie radzisz i wiem ze będzie dobrze, u nas tez pewnie skończy się na żłobku, i to jeszcze w sąsiednim mieście bo u nas nie ma 😞- bardzo bym tego nie chciała ale sytuacja się zmieniła diametralnie - moja mama miała się zająć niunią (a z niej to prawdziwa zaklinaczka dzieci 🤪 ) ale musiała pójść do pracy, a po moim macierzyńskim ja tez muszę wrócić do swojej bo jeszcze kredyt spłacamy, ale wierze ze wszystko się jakoś ułoży, i wierzę ze Tobie też 🙂
Ja zmykam powoli się wykąpać i zalegnąć przed TV 🙂 Dawida jeszcze nie ma, znowu się wybiega jakby piłki nie widział i będzie zdychał - padlina 😉 i zero pożytku na wieczór 😉

Loli trzymam kciuki żeby Cię wzięło w końcu, czekamy na malutką Lolinkę
dobrej nocki brzusie 😘 😘

• Mamusia
Oo nocny marek wrócil :*
Jak tam kochana :* widze ze nadal cie meczy, ehh mnie tez troszku boli miednica ale to hmm jak leze zadlugo, wiec wystepuje to u mnie jak u wiekszosci kobitek.
Jeszcze chwilke kochana i bedziesz po 🙂 i bedziesz mogla szalec dowoli.

Czekoladka ehh podziwiam cie, ale wieze ze jestes silna kobitka i dasz rady, myslalam ze w tej Belgi cos dobrze placa jak tutaj w Angli :/
A o samotna matke sie podaj jak najbardziej, napewno ci duzo panstwo pomoze, nie wiem jak wlasnie jest w Belgi ale tutaj to mozna takie kokosy dostac od panstwa ze az glowa mala 🤪 kolezanka jest jako samotna matka i taka kasiore trzepie ze ufff

Tak nocny Marek wrócił 😁
obolały i ociężały który poddał sie juz i nie stosuje żadnych metod próbowania przyśpieszyć porodu 😜 pisałam dzis to AGuli na gg 😁 czekam aż natura go wywoła na zewnątrz 🙂
Loli a Ty jak tam Olenka cos sie wybiera ??

• Mamusia
Dosik jeszcze masz chwilke 🙂 napewno wyskoczy niebawem Kacperek nawet sie nie zorientujesz kiedy 😉
A u mnie hmm , mała cos zaczeła sie przeciagac na maxa od jakiejs godziny, a tak to nic 🙂 dobrze sie czuje 🙂
Czasami mi sie tylko brzusio stawia i nic po za tym .

• Mamusia
Hehehe no tez sie z tego dzis smialam strasznie jak zobaczylam 😁
Jak sobie pomyslalam yyyy urodzilam a gdzie ta moja dzidzia ? 🤨 🤨 🤨
Aaa no w brzusiu nadal 😁 😁 😁
Ale nie powiem bo czuje ja na maxa nisko jak sie tak wierci to tak jej glowka mi tam troszku jezdzi , dziwne uczucie troche boli.
Tez tak masz moze ??

• Mamusia
tak loli tylko że dopuki niebede miała na papierze że jestem rozwiedziona i mam dziecko na utrzymaniu to dupa a zanim dostane rozwód to rok minie napewno 😞 😞we wtorek mam pierwsza sprawe ciekawe co ten mój jeszcze wymysli 😞 😞 😞i jak sie bedzie zachowywał 😞no i on jest jeszcze cały czas zameldowany na tym mieszkaniu,pomimo ze go niema ,przychodzi raz na jakiś czas żeby sie przebrać i tyle,a żeby coś gdzieś załatwić to musze miec konkretne dowody na papierze ze ze mna niemieszka i dupa.jedyny papier jaki mnie troche ratuje to ten z sądu z daty rozprawy.pozatym ja też niejestem az tak bardzo w to wszystko wtajemniczona,chodze po biurach ,pytam ludzi co mam zrobic w takiej sytuacji ale sama wiesz to jest obcy kraj,zależy tez na jakich warunkach tu jesteś,jak to sie mówi okaże sie w trakcie.niby np na dziecko dostane prawie tysiąc euro tzw becikowego ale musze za szpital zapłacić jak mi sie nieuda załatwić by mi państwo pokryło 😞i znów wychodze na 0.

• Mamusia
Z moim na zakupy mieliśmy jechać i po jakieś żarcie na miasto bo przecież ja nic zrobić do jedzenia nie moę 😠 Tylko, że on dobrze wie, że skąd ja mam mieć kasę jak za lekarzy, tabletki, wózki itp płacę ze swojego konta. To po co zadaje mi w ogóle takie pytania??? Jak bym nie wiem...Przepijała te pieniądze czy na ciuszki i kosmetyki dla siebie wydawała 😞 Na koncie mam 105zł , ale w środę idę do lekarza więc już na niego potrzebuję 80zł i co mi zostanie??? Nawet na butelkę z TT ledwo wystarczy 🤨 A tej kasy z naszego wspólnego konta nie bardzo chcę dotykać. Choć i tak zapłaciłam nią za zakupy 😞 Jakoś wolę mieć własne pieniądze. Nie lubię opowiadać co kupiłam i za ile. Chociaż on nigdy mi nie żałuje pieniędzy na nic, ale jakoś wolę mieć swoje. Nie martw się Bogusiu ja też zaraz po macierzyńskim będę miała dwa wyjścia. Albo powrót do pracy i dziecko nie wiem gdzie zostawię. Bo czy za żłobek czy nianię będę musiała zapłacić. A ja zarabiam ok.1200zł. Więc mało mi zostanie. A mamy na głowie kredyt, rachunki no i życie i raczej z Krystiana pensji nie pociągniemy. Albo wyjście numer dwa to to, że Krystian znowu zacznie jeździć do Norwegii i co jakiś czas będzie samolotem wpadał na kilka dni. Więc nie martw się na zapas...Jakoś sobie poradzimy.

• Mamusia
Mój poszedł się kąpać , a ja chyba lepiej jak pójdę spać. Nie chcę się nakręcać i kłócić, a poza tym jestem po dzisiejszym dniu jakoś zmęczona. No a jutro kolejny dzień sprzątania.
Aaaa...Odnalazłam kable. Są u mamy 😜 Jak je dorwę to wkleję zaległe zdjęcie. Może i gotowych pokoi już się uda.
Dobranoc słoneczka 😘