Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

ja tez jestem skacze od malego do kompa wlasnie zamowilam spacerowke bo maly mi wyrasta z tej co mam i juz mu ramiona sie nie mieszcza ciekawe jak dlugo bede czekac na nia pisali ze do pieciu dni

• Mamusia
Madziul nie denerwuj się :*

A ja nie mam czasu na forum ostatnio 😞
Matik w ogóle nie śpi w dzień! dzisiaj mi się go udało ululać...

wypatrzyłam sobie butki na zimę 🙂 jest mój rozmiar i kolor spoko 🙂 bo w sumie mam tylko kozaczki... a jak iść z chłopakami na śnieg to wolałabym żeby nie przemakały... tylko, że to kolejne 200 zł.. a w tym m-cu poszło już tyle kasy, że szok... i mam dylemat...

co tam laski? stykniemy się tu w końcu?:P

• Mamusia
hej pipeczki
my po wizycie u lekarza bo maly od 4 dni goraczkuje nie chce jesc ale ogolnie lata jak pogan i nic mu nie jest tak jak myslalam to wina zabkow pani doktor sie zdziwila ze juz trzonowe mu idsa i ze wlasnie dlatego to jest taki bol ze az stan zapalny i stad goraczka dostalam antybiotyk ktory mam mu na noc podawac bo on nie spi cala nac a ja razem z nium a potem przy liczeniu pieniedzyu sie trace w p[racy 😮 ale kij tam ze mna najwazniejsze ze moje lotrxzysko zdrowe
buziolki
MONISIA widze ze jak szybko sie pojawilas tak szybko zniklas- to podobne do Ciebie 🤔

• Mamusia
iZA JAK DLA MNIE TO SĄ DUŻE SZKŁA BO MAM -1,5 I -1

GOŚKA JA 6 WRZEŚNIA W CIĄGU 2 GÓRA 3 GODZ. WYDAŁAM 600 STÓW 😠 A WSZYSTKO PRZEZ TO ,ŻE MUSIAŁAM AUTO UBEZPIECZYĆ I PRZEREJSTROWAĆ

MARTA TY SIĘ NIE GOŚĆ Z KAWĄ TYLKO MAMONE ZARABIAJ I JESZCZE JEDNO PYTANIE DO CIEBIE TO TWOJA SPRAWA Z MONIKI POSTEM?

• Mamusia
heh... Magda nie gadaj mi nawet o aucie bo nas czekają opłaty w październiku:/ a płacimy ponad 100 zł 😞
i w ogóle ostatnio tych wydatków w pizdu i ciut ciut...
jedno odpada to znajduje się coś x2 :/

Marta biedny ten Twój Aluś :* ale teraz się przemęczy a potem Ty będziesz mieć spokój jak my będziemy z trzonowymi walczyć...

wlazłam żeby napisać coś konkretnego i zapomniałam...

a przeszukałam Allegro licząc, że znajdę te same buty tańsze ale marna szansa... i chyba ponudzę mojego... bo rzadko się zdarza żeby mój rozmiar był... potem będzie szał pał jak będę potrzebować a wszystko małe...