Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
co tam porabiacie Kochane?? ja mam takie cisnienie jakiegos nerwa ze hej...hustawki zmian nastroju paranoja jakas nawet dzieci mnie draznia bo warjuja ach...chyba sie połoze wczesniej do wyrka i obejrze jakas komedie??

• Mamusia
Mi tam komedia nie poprawia huśtawek nastroju... nie ma to jak np. Saga Zmierzchu... romantyczne, fantastyczne i tajemnicze książki... które mają już dwie swoje ekranizacje...

1) Zmierzch http://filmplay.pl/filmy/horror/2134-zmierzch-twilight-2008-hd-lektor.html
2) Księżyc w Nowiu http://filmplay.pl/filmy/horror/3135-saga-zmierzch-ksikyiyc-w-nowiu-the-twilight-saga.html

Jak skończy się wam limit wystarczy, że wyłączycie internet i włączycie ponownie następnie klikniecie w miejscu gdzie skończyłyście oglądać nie trzeba czekać tej godziny co oni każą 🙂 Wystarczą 3 sekundy.

• Mamusia
Dla wielbicielek komedi polecam:

Mama w opałach / Motherhood (2009) napisy PL

Główna bohaterka filmu to zabiegana matka dwojga dzieci, która w natłoku obowiązków próbuje znaleźć czas na organizację przyjęcia z okazji szóstych urodzin córki.

http://filmplay.pl/filmy/komedia/3097-mama-w-opaiach-motherhood-2009-napisy-pl.html

• Mamusia
Jakie są wasze ulubione książki i filmy ?

Ja książek za wiele w swoim życiu nie przeczytałam, zawsze byłam w tej sprawie leniwa, nie chciało mi się albo nie miałam czasu... kiedy zabierałam się doczytania lektur zawsze męczyła mnie strasznie staropolszczyzna albo wygląd żółtych wygladających i pachnących jak wymioty kartek... muszę przyznać, że czytać się nauczyłam na Harrym Potterze ponieważ jest napisany w sposób wciągający i łatwy do zrozumienia 🙂 wielkim zaskokiem było jak ok 900 stron przeczytałam Pottera w 1 dzień mimo iż kiedyś męczyłam się nad Małym Księciem kilka dni co ma ok 30 stronnic 😁 Tak więc pokochałam Sagę Harry'ego Pottera oraz Sagę Zmnierzchu oraz wszystkie książki o wampirach m.in. Królowa Potępionych, Wampir Lestat... co do filmów również jestem zafascynowana filmami o wampirach i wilkołakach: Underworld, Wywiad z wampirem, wampir Lestat, Od Zmierzchu do Świtu, Zmierzch, Księżyc w Nowiu, Wilkołak (2010) itp. a tak poza tym lubię wszystkie (prawie) Horrory oraz Fantastykę i Filmy przygodowe... z seriali to Miodowe Lata, Świat według Kiepskich, Graczykowie (...).

• Mamusia
Gosiu to super 🙂juz zakładaj album usg 🙂swietna pamiatka bedzie dla dzidzi 🙂ja sie dzis czuje tak sobie w sumie to nic mi sie niechce..zjadłabym cosik dobrego tylko niebardzo wiem co??chodzi za mna kurczak z rozna.....i bigos domowej robótki oraz sledziki w zalewie octowej 🙂mniam

• Mamusia
jej ale się wyspałam 🤪 teraz trzeba iśc coś ugotowac ale mi się nie chce ☺️ a Emilko wiesz to bardzo fajny pomysł dziękuje za podpowiedź sama na to nie wpadłam:laugh: ale zazdroszczę Ci tego słoneczka mam nadzieje że jutro pogoda sie poprawi i zaświeci słoneczko 🙂

• Mamusia
dziekuje Gosiu ale ja i tak licze co niedziele 🙂no własnie Moniko jestes bardzo zagadkowa dziewczyna ? 🙂ciezko Cie rozgrysc...co sie dzieje z Twoim zdrówkiem??Kamilek kolacja zjedzona??bo moje szkraby zjadły ale cos do spania niechetne...na noc najlepsze zabawy i harce...co to bedzie w pazdzierniku??hi hi