Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dario niegniewaj ale tez juz sie połoze bo dosyc długo siedze mysle ze nadrobimy pogaduszki wszystkie mamusie razem sie spikniemy na forum bo zawsze którejs brak 🙂dobranoc pchły na noc karaluchy pod poduchy koty za płoty itd 🙂 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
hejo hejo 🙂 wrocilam wreszcie do domku 🙂 juz po genetycznym i wszystko ok 🙂 moje sloneczko podskakiwalo i machalo mi raczka 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 ma 4,17cm a serduszko Mu bije 162razy na minute 😁 i wszystko jest dobrze 🙂 ale probuje wrzucic zdjecie i nie chce sie dodac nie wiem dlaczego 😞

• Mamusia
Czesc myszki przyszlam sie przywitac i powiedziec dobranoc bo dopiero niedawno wrocilam do domklu i jestem padnieta a jeszcze szwagierka z czerwcowym brzuszkiem przyjechala na noc wie ide poklachac chwilunie 😉
Florcia cuuudooooowne malenstwo juz sie nie moge doczekac 30-stego jak dostane swoje to tez wam wkleje 🙂

• Mamusia
Witajcie dziewczynki 🙂sliczne focie dzidzi 🙂ja bede miała 2 kwietnia robione 🙂Marta mi to obojetne aby zdrowe wiadomo choc gdyby był chłopiec to bym miała po parce a tak to czuje ze to bedzie 3 dziewczynka 🙂Dario niemartw ty 7 ja 2 wytrzymamy..Florcia jeszcze raz gratuluje pieknych zdjec 🙂Gosiu jestes w pracy???co z nasza Monisia?,wie któras??

• Mamusia
Gosiulek powodzonka i zdawaj relacje na zywo 🙂 🙂czekam niecierpliwie a jak zobaczyłam Florci focie to napatrzec sie niemogłam 🙂takie sliczna baby 🙂miłej pracy Martus ty chcesz nazwac Emilia córcie a ja mam Martusie 🙂czyzby nastepna moja imeniczka?? 🙂fajnie

• Mamusia
Gosiu ja też trzymam kciuki!
hmm kiedyś chciałam mieć zawsze dwóch chłopaków hihi 🙂
a teraz to nie ma znaczenia najważniejsze żeby zdrowe było 🙂
chociaż wiecie co nie wiem czemu i jak to jest możliwe ale mam jakąś taką podświadomość że dziewczynka będzie hmm no ale to sie okaże czy mam dobrą intuicję czy nie 🙂
a co do imion to ja już też wiem że będzie Bartłomiej albo Flawia 🙂

• Mamusia
no to świetnie że wszystko dobrze ! 😘
aaa właśnie a ja Wam sie chciałam pochwalić że mój brzuszek od ostatniego razu troche się zmienił nie dużo ale jest i zapomniałam o tym ale za to teraz się pochwale ☺️ [img size=437]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/r____n.JPG" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />