Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
wstalam wsciekla jak osa wyobrazcie sobie godz 0:55 spimy w najlepsze telefon mi dzwoni jakis obcy numer, nie odebralam poszlam spac, godzina pozniej jakichs dwoch palantow probowalo sie dosta do kogos do domu pietro nizej tak darli te mordy ze mialam ochote zadzwonic na policje wreszcie ucichlo poszlam spac. Rano wstale pisze esmesa na ten nr ktory wydzwanial w nocy o tresci ' co to za wydzwaninie o tej godzinie" a ta osoba oddzwania i z wontami do mnie ze ma moj numer od jakieos czasu wiec dzwonila sprawdzic kto to o !1!!! w nocy :/ mowie wam czysta farsa

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
no i wlasnie wyszly ode mnie dwie babki z administracji byly w sprawie tych halasow w nocy.Na 4 pietrze mieszkajakis pijus ktory robi non stop libacje pare razy zreszta mielismy krew na schodach jak sie schodzi z trzeciego do nas na drugie i beda probowali go eksmitowac masakra a ogolnie to strasznie spokojni ludzie tu mieszkaja wiekszosci nawet nie znam tylko grzecznie dziendobry i wszystko

• Mamusia
oj to nieciekawy sąsiad Ci się trafił ale cóż pijaczki też muszą gdzieś mieszkać u mnie na osiedlu mieszkają starsi ludzie ale nawet spoko jest bo nie ma żadnych imprez i hałasów a młodzi dostosowują się do tego że hałas może przeszkadzać 🙂 u mnie w klatce jest12 mieszkań i tylko 3 młode rodziny z dziećmi resztę już koło 50 60 tak więc spoko 🙂

• Mamusia
ale dzisiaj rano miałam akcje miałam tak niskie cisnienie jak wstałam z łózka że czułam sie jak pijana i nie byłam w stanie zaprowadzić małego do szkoły ale trochę poleżałam z nogami do góry i w miarę przeszło tak więc poszliśmy z małym poślizgiem normalnie masakra 🙂

• Mamusia
😁 😁 😁 to fajnie Ci mówi druga połowa 😁 😁 😁 Marto sprzątaj sobie nie przeszkadzam ide zrobic jakis obiad buraczki sie juz gotuja jeszcze ziemniaki obiorę i kotlety musze zrobić ja tez zawsze spie z butelką wody mineralnej też piję w nocy ale nie tak strasznie dużo 🙂

• Mamusia
a i byłam ostatnio w aptece bo doktorek zalecił mi centrum materna pani popatrzyła na mnie jak na wariatkę i powiedziała że to tylko na zamówienie mają w sumie jak mi powiedziała cene to mnie to nie zdziwiło i postawiłam jednak na prenatal complex skłąd ten sam a nawet ciut większy a różnica w cenie kolosalna ... 🙂