Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Jutro rano uderzam na zakupy idę po spodnie musze jakoś wyglądać a popołudniu jadę do kumpeli na drugi koniec miasta bo już nie moge w domu wysiedzieć więc jutro dzień w miare atrakcyjny sie u mnie zapowiada 🙂 a jakieś plany na jutro masz?

• Mamusia
no kurcze tez musze za czyms polazic tylko zastanawiam sie z kim by tu pojsc jedna w pracy drugaa mala dzidzia trzecia mieszka juz poza jebiem i tylko na weekendy czasem wpada i tez dziecko poza tym i zostalam sama jak palec 🤢 a musze cos znalezc bo moja siorka bedzie iala bierzmowanie jakos teraz a mam byc swiadkiem

• Mamusia
ja też nie mam z kim łazic na miejscu mam tylko ta koleżanke co rodzić będzie niedługo i Ona ze mna idzie do towarzystwa ale najpierw uderzamy do mc donalda na capuccino i loda z polewą karmelową bo sklep od 9 a my już od 8 wolne będziemy bo dzieciaki w szkole 🙂 wszyscy daleko ode mnie mieszkają masakra 😠

• Mamusia
ja tez sie zaraz zmywam chociaz nie chce mi sie spac jestem podjarana tym czwartkiem a co bedzie jutro 🤪 ale juz mi sie niewygodnie siedzi przy kompie a na lapka niestety teraz nas nie stac bo zamierzamy kupic jakiegos rzecha jak moj zda egzamin na prawko 🙂