Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
30 deko mąki
3/4 kostki margaryny
3 łyżki miodu moze byc sztuczny 🙂
3 łyżki cukru pudru
1 łyżeczka sody oczyszczonej
aromat waniliowy 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

wszystko ugniatamy tak jak na kruche ciasto jak ugnieciesz włóz na ok godzine do zamrażarki pieczemy na lekko brązowy kolor w temp 170 stopni i tyle 😁 😁 😁

SMACZNEGO A ADZIULKA BEDZIE MIAŁA FRAJDE Z WYKRAWANIA JAK MASZ RÓŻNE KSZTAŁTY FOREMEK 🙂

• Mamusia
aluniant1991 napisał(a):
Niby gotowa, wyjdzie w praniu jak bardzo gotowa 😁 No właśnie zakuje, zaboli i się cały czas zastanawiam kiedy to 🙂 Już nie mogę się doczekać i jak bym mogła to minuty bym odliczała do terminu;]

CHYBA WSZYSTKIE JUZ TAK MAMY 🙂 to całkiem normalne a to Twój 1 dzidziuś? wyczytałam ze chłopiec czyli standardowo na październiku same chłopaki już druzyna piłkarska jest 😁

gosia2301 napisał(a):
GoGr napisał(a):
wróciłam.. padam;p to dziecko jest okropne dzisiaj

Gocha włacz mu bajki niech oglada 🙂

Antena tv przez remont odłączona a młody prawdopodobnie wyrzucił nam do kosza pilot od dvd.. a te jego pieprzone bajki tylko za pomocą pilota da się włączyć.. i tak cud, że czyta te bajki bo filmów ostatnio nie chvce..:/ wrrr...

• Mamusia
GoGr napisał(a):
gosia2301 napisał(a):
GoGr napisał(a):

Antena tv przez remont odłączona a młody prawdopodobnie wyrzucił nam do kosza pilot od dvd.. a te jego pieprzone bajki tylko za pomocą pilota da się włączyć.. i tak cud, że czyta te bajki bo filmów ostatnio nie chvce..:/ wrrr...

o kurwa ze tak sobie brzydko powiem to faktycznie sytuacja nie do pozazdroszczenia wsadz go do łóżeczka jak troszke popłacze nic mu nie bedzie ☺️a energi troszke spali 🙂

• Mamusia
aluniant1991 napisał(a):
No właśnie dalej nie zaglądałam 😁 Widzę, że apetyty na forum są 🙂 u mnie już przeszły 😞 chodzę ociężała jak słoń, po zjedzeniu czegoś to jak dwa potężne słonie 🙂 z resztą malutki ma już 3500 więc jest mini słoń 😁

u to duzy facet 😁 u nas na forum apetyt zawsze jest a szczególnie na sernik 😁 😁 😁

hehehe tak dziewczyny ... sorki że sie wtrącam ale tak weszłam niechcący i przeczytałam... 😁 u nas przewaga dziewuszek wiec się wyrówna 😁 😁 a nasze dziewuszki muszą mieć w czym wybierać kawalerów 😁 😁 a pewnie sami przystojni sie urodzą to będą miały problem 😁

gosia2301 napisał(a):
GoGr napisał(a):
gosia2301 napisał(a):
GoGr napisał(a):

o kurwa ze tak sobie brzydko powiem to faktycznie sytuacja nie do pozazdroszczenia wsadz go do łóżeczka jak troszke popłacze nic mu nie bedzie ☺️a energi troszke spali 🙂

Coś Ty.. on w taką histerię wpada, że potem mam wyrzuty sumienia;p
wysłałam go teraz z tatą na podwórko a sama rachunki płacę:/ mało przyjemne;p;p

aluniant1991 napisał(a):
Taaa serniczek to cały czas 😁 Wcinajcie póki można 😁 No duży, duży 🙂 i nieznośny 🙂

Nie chcę Cię straszyć ale jak już jest nieznośny to przygotuj się na to samo po porodzie;p u mnie się sprawdziło.. Kuba był niesamowicie pobudzony jeszcze w brzuszku - a teraz to istny wulkan energii 😉

jula napisał(a):
Hej babolce bylam u lekarza i jednak dobrze ze poszłam, bo w przeciwnym razie mały urodziłby sie do konca tego albo przyszłego tygodnia;/

Ooo.. A CO Ci lekarz powiedział?>??

• Mamusia
GoGr napisał(a):
On ma jej jeszcze więcej!! 😜 Przygotowuje mnie do biegania za dwójką 😉 i wiesz.. na codzień jest ok - ale dzisiaj strasznie słaby dzień mam...

ja wiem jak sie czujesz jak Kamil był w wieku Kuby to chodziłam do pracy całymi dniami wracałam i siły nie maiłam a mój słodziak miał tyle energii że szok a Ty masz dodatkowo brzusia jeszcze podziwiam kochana 🙂

• Mamusia
GoGr napisał(a):
aluniant1991 napisał(a):
Taaa serniczek to cały czas 😁 Wcinajcie póki można 😁 No duży, duży 🙂 i nieznośny 🙂

Nie chcę Cię straszyć ale jak już jest nieznośny to przygotuj się na to samo po porodzie;p u mnie się sprawdziło.. Kuba był niesamowicie pobudzony jeszcze w brzuszku - a teraz to istny wulkan energii 😉

Przygotowuje się już powoli do tego latania 😁 z resztą po pilnowaniu siostrzenicy jestem przygotowana na łobuza 🙂 Przynajmniej wesoło będzie 😁 No widzę właśnie, ze masz bardzo wesoło 🙂 Mi mama przepowiada, że od urodzenia będzie płakał przez moje złośliwości w ciąży a jak podrośnie to za wszystkich da mi popalić 🙂