poszłam opowiedziałam co sie dzieje i jak mnie zbadał to powiedział ze szyjka miekka, skrócona i główka małego nisko rozwarcia na szczescie nie ma ale do konca tego tygodnia znow musze brac fenoterol caly kilka razy dziennie a po 27 przejsc znów na polowe az do 9 mam brac zeby maly nabrał masy i zeby urodzil sie po 35 albo 36 tygodniu bo wtedy juz nie bedzie zagrozony zadnymi problemami zdrowotnymi ale i tak powiedział ze wkrótce urodze nie ma szans zebym donosila do terminu...
dostałam tez zwolnienie do szkoly az do momentu rozwiazania i zrobil mi wymaz z pochwy na obecność paciorkowca - Streptococcus agalactiae czy nosicielem nie jestem.. Masakra poprostu..
poszłam opowiedziałam co sie dzieje i jak mnie zbadał to powiedział ze szyjka miekka, skrócona i główka małego nisko rozwarcia na szczescie nie ma ale do konca tego tygodnia znow musze brac fenoterol caly kilka razy dziennie a po 27 przejsc znów na polowe az do 9 mam brac zeby maly nabrał masy i zeby urodzil sie po 35 albo 36 tygodniu bo wtedy juz nie bedzie zagrozony zadnymi problemami zdrowotnymi ale i tak powiedział ze wkrótce urodze nie ma szans zebym donosila do terminu...
dostałam tez zwolnienie do szkoly az do momentu rozwiazania i zrobil mi wymaz z pochwy na obecność paciorkowca - Streptococcus agalactiae czy nosicielem nie jestem.. Masakra poprostu..
tak 1991 to mój rok urodzenia 🙂 młoda mama :P aaa no w sumie nie przedstawiłam się 😁 Ala jestem:P w moich okolicach jest wysyp 16latek 😁 także zaczynam się zastanawiać czy nie jestem już stara 😁
no i jak na zlosc musze nystatyne zakupic bo znow jakas durna infekcja sie przyczepila i mam podraznina sluzowke ;/ jak nie urok to sraka buuu
a wy jak tam?
tak 1991 to mój rok urodzenia 🙂 młoda mama :P aaa no w sumie nie przedstawiłam się 😁 Ala jestem:P w moich okolicach jest wysyp 16latek 😁 także zaczynam się zastanawiać czy nie jestem już stara 😁
Pytam dlatego, że ja też miałam 19 lat jak zaszłam w ciążę;p niby rodziłam już jako 20, ale wiesz;p a teraz 21 i dwójka dzieci 😁 i ja np. się bardzo cieszę, że mi się tak poukładało 😉
no i jak na zlosc musze nystatyne zakupic bo znow jakas durna infekcja sie przyczepila i mam podraznina sluzowke ;/ jak nie urok to sraka buuu
a wy jak tam?
Jula będzie dobrze 😉 grunt, że wszystko macie pod kontrolą 😉
ciezko bedzie lezec i nic nie robic jak tu sterta ciuszkow jeszcze została bo wczoraj juz sily nie mialam haha a wy widze szalejecie w najlepsze heh 🙂 to teraz Gosia musisz sie postarac zebym cie nie przegonila masz czas do przyszłego tygodnia bo ja pozniej nie recze za swojego malego haha 😁😁😁
Co do infekcji, bakterii itp mogę podać koleżance rękę. Tydzień temu wyszłam ze szpitala. Bakterie miałam po raz drugi i podbrzusze strasznie bolało. A jak już tam trafiłam to i okazało się, że prawa nerka powiększona i do końca ciąży leki. Także nie załamujmy się 😉 Zawsze mogło by być gorzej
hej cioteczki kochane 🙂:*:* ja po ogarnieciu chatki, obiadku i zakupach jeszcze zachaczylam o apteke i dostalam w koncu te elektrody do tensa i kupilam plyn do lewatywy yyyy ilosc mnie lekko zgiela i teraz chyba zaczlam sie przez nia bac 😁😁
Co do wieku, ciesze się, że zaszłam w ciążę jako 18stka 😉 nie żałuję i bardzo się z tego cieszę 🙂 urodzę jako 19stka, co prawda ucząca się ale jakoś uporam się z obowiązkami 🙂
Co do wieku, ciesze się, że zaszłam w ciążę jako 18stka 😉 nie żałuję i bardzo się z tego cieszę 🙂 urodzę jako 19stka, co prawda ucząca się ale jakoś uporam się z obowiązkami 🙂
Kochana i na dobre Ci to wyjdzie 😉 wiem po sobie;p
hej cioteczki kochane 🙂:*:* ja po ogarnieciu chatki, obiadku i zakupach jeszcze zachaczylam o apteke i dostalam w koncu te elektrody do tensa i kupilam plyn do lewatywy yyyy ilosc mnie lekko zgiela i teraz chyba zaczlam sie przez nia bac 😁😁
Płyn do lewatywy?? 😮 Nie żartujcie 😁 w szpitalu chyba robią nie? przynajmniej u nas pytają czopek czy lewatywa 😁
Hej dziewczyny! 😊
Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕
@Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał).
Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat.
Rekomendowane odpowiedzi
jula
gosia2301
oj biedna Ty 😞 dobrze ze poszłas 🤔
aluniant1991
Gość
jula
a wy jak tam?
Gość
Pytam dlatego, że ja też miałam 19 lat jak zaszłam w ciążę;p niby rodziłam już jako 20, ale wiesz;p a teraz 21 i dwójka dzieci 😁
i ja np. się bardzo cieszę, że mi się tak poukładało 😉
Gość
Jula będzie dobrze 😉 grunt, że wszystko macie pod kontrolą 😉
jula
aluniant1991
gosia2301
Julitko wytrzymasz juz tak bliziutko i niedługo ukochasz swoja kruszynkę 🙂
Mortishia24
Gość
Gocha jak to miałaś?? 😁 Przecież my dalej MAMY po 19 lat;D
aluniant1991
jula
gosia2301
hahaha ja mam 19 lat i 8 latka w domu dobre 😁
gosia2301
jula
Gosia innej opcji nie widze jak wytrzymac wole urodzic w 37 niz juz teraz wiec bede krzyzowac nogi jak sie da hehe
Gość
Kochana i na dobre Ci to wyjdzie 😉 wiem po sobie;p
jula
aluniant1991
Płyn do lewatywy?? 😮
Nie żartujcie 😁 w szpitalu chyba robią nie? przynajmniej u nas pytają czopek czy lewatywa 😁
Gość
Przecież nie Twoja wina, że tak szybko rośnie;p
aluniant1991
jula