Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
czego się nie robi dla Maleństwa :P
A powiedzcie mi jak Mężowie reagowali na pierwszą ciąże?? Bo mój ciągle chodzi za mną i mi jęczy, że już mam się okocić. ciągle pyta kiedy wrócę do normalnych rozmiarów i co dzień jak jest w pracy pyta czy jeszcze mnie nic nie bierze 😁

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
kurde moglaby ale czytalam ze jula cos sie wciska w kolejeczke 😁 alez ma jazde z maluszkiem ten to sie rwie do swiatelka w tunelu 😁 😁 😁

no niczym u Martuski ☺️ i kolejna w kolejke sie wepcha a my słonice dalej bedziemy sie toczyc zobaczysz 😁

• Mamusia
moj mial hustawki emocjonalne na poczatku radosc, potem wscieklizna bo poczul sie zrzucony na dalszy plan i mowil do mlodwgo ty niewidzialna konkurencjo 😁 a teraz jak juz na dniach moze sie zaczac to skacze kolo mnie jak kwoka kolo pisklatkla 😁 😁 i mowi ze mnie bardzo kocha mimo tych kilogramow a ja mu na to ze fajnie ale moze zaczac sie z nimi juz powoli zegnac bo od grzania to sa kaloryfery heheeheh

• Mamusia
Taaa 😁 mnie jak na jego oczach kopie to mówi do brzuszka, że już ma wyjść 😁 głowę raz przyłożył i pożałował 🙂 mały mu zasadził w głowę 🙂 o kilogramach to pyta kiedy je stracę. Ciągle powtarza, że się nie może doczekać jak mnie zobaczy w normalnym stroju, bez brzucha 😁 ale małego tez się nie może doczekać 🙂

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
TAK Alunia 2 razy dziennie jezdze metrem z synem do szkoły wiec zestresoWANA JESTEM NA MAKSA ZE COS PRZY LUDZIACH SIE ZACZNIE 😁

😁 😁 😁 nie chciała bym 😁 ja na szczęście najdalej do miasta a najbliżej na próg z moją psiną 😁 a jak się stresuje to tylko, że jest bałagan albo że mnie ciągle ktoś straszy 😁 no i ewentualnie jak mi się bardzo chce czegoś jeść a mi nikt tego nie zamierza kupić 😞