Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
aluniant1991 napisał(a):
No dobra, moge ale to i tak chyba bym musiała juz jechac typowo do porodu, nie? że wiecie wody odeszły itp.
U nas w szpitalu wprowadzono regulamin, że tylko lekarz prowadzący decyduje o lekach, badaniach i wszystkim innym. W zeszłym tyg skręcałam się z bólu nerek, badało mnie dwóch lekarzy, lekarz, który przyjmował mnie na oddział, który powiedział, że wszystko jest ok, że to są bóle przepowiadajace, ale na drugi dzień przebadał mnie inny lekarz. Ten tez miał inną opinię, zrobił mi usg nerek i powiedział, że prawa nerka mocno powiększona, zastój moczu. Zlecił mi pobranie moczu. Czekałam na wyniki 3dni w tym czasie podawali mi luteinę i aspargin

( czego w wypisie nie zaznaczono) po 3dniach wyszło dodatkowo, ze mam bakterię, podali mi

raz kroplówkę, której tez na wypisie nie ma, a po 2dniach wypuścili bo nie było miejsc. Sama nie wiem co am zrobić.

powinnaś na to uwage zwrocić.Nie ma tam u Ciebie innych szpitali.Alu poszukaj opini w internecie na forach,ja tak sie dowiadywalam,z apotem poszlam obejrzeć jak naprawde jest

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Wróciłam ze spacerku 😉

Daria - prześliczny ten Twój aniołek 😉 już on dopilnuje, żebyś kiedyś cieszyła się jego rodzeństwem! A w ogóle to może głupio to zabrzmi ale poprawiłaś mi humor - tym, że jesteś taka silna. Jest tak mało tak dzielnych ludzi - ludzi, którzy potrafią się swoim bólem podzielić. Bo faktycznie na takie tematy zwykle się milczy.. a nie warto! Trzeba mówić - bo po 1 - pomaga się samemu sobie, po 2 - tysiącu innych, którzy przezywają to samo i po 3 - uświadamia tych, którzy o pewnych rzeczach pojęcia nie mają...

gosia2301 napisał(a):
ja jestem 🙂makijaż robie 🙂

Ja sobie musze makijaż poćwiczyć na sobotę;p kurde już tak dawno się nie malowałam, że chyba nie pamiętam jak to się robi;p;p;

magda123 napisał(a):
gosia2301 napisał(a):
ja jestem 🙂makijaż robie 🙂

a po co ci ten makijaż??? przecież twój jest chory 😁

Magda - żeby wyzdrowiał 😁 Gocha już wie jak go wyciągnąć z łóżka, żeby zaciągnąć z powrotem 😁

• Mamusia
GoGr napisał(a):
Wróciłam ze spacerku 😉

Daria - prześliczny ten Twój aniołek 😉 już on dopilnuje, żebyś kiedyś cieszyła się jego rodzeństwem! A w ogóle to może głupio to zabrzmi ale poprawiłaś mi humor - tym, że jesteś taka silna. Jest tak mało tak dzielnych ludzi - ludzi, którzy potrafią się swoim bólem podzielić. Bo faktycznie na takie tematy zwykle się milczy.. a nie warto! Trzeba mówić - bo po 1 - pomaga się samemu sobie, po 2 - tysiącu innych, którzy przezywają to samo i po 3 - uświadamia tych, którzy o pewnych rzeczach pojęcia nie mają...

Goska,masz 100 % racje,mądre slowa 🙂

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
nie robie bo mam skurcze jak by mnie mieli z ulicy zgarnąć co by jak człowiek wyglądać ☺️

Hahahahah 😁 😁 pamietam jak mnie bole wziely przy mlodszym synu,a miala takiego przystojnego gina z brązowymi oczami,zajebiście mily i komplementowal zadbane pacjentki,a o swoje,to bardzo dbal wow.Mialam bole i mowie,kurde musze ładnie wyglądac do porodu.Wyjęłam lokowke i zrobilam sobie sliczne loczki,mialam wtedy dlugie wloski.OOO jak ślicznie,teraz moge kjechac.
Kuzwa jak sie po porodzie zobaczylam 😁 😁 masakra,gęba czerwona,loczkow nie bylo,zdechla jak wymiety wó 😁 😁

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
magda123 napisał(a):
a to ty po młodego jedziesz??już cię zgarną z ulicy czekaj do piątku 🙂

no niedługo jadę Madziu niestety nie znam dnia ani godziny więc trza sie troche do porządku doprowadzić ☺️

a to dla tego kupiłaś te 20 sztuk maszynek ,żeby bobra usunąć skoro nie znasz dnia ani godz.
Pewnie codziennie zmieniasz jego fryzurę?? i kolor futra 😁 ☺️

• Mamusia
maluda napisał(a):
gosia2301 napisał(a):
nie robie bo mam skurcze jak by mnie mieli z ulicy zgarnąć co by jak człowiek wyglądać ☺️

Hahahahah 😁 😁 pamietam jak mnie bole wziely przy mlodszym synu,a miala takiego przystojnego gina z brązowymi oczami,zajebiście mily i komplementowal zadbane pacjentki,a o swoje,to bardzo dbal wow.Mialam bole i mowie,kurde musze ładnie wyglądac do porodu.Wyjęłam lokowke i zrobilam sobie sliczne loczki,mialam wtedy dlugie wloski.OOO jak ślicznie,teraz moge kjechac.
Kuzwa jak sie po porodzie zobaczylam 😁 😁 masakra,gęba czerwona,loczkow nie bylo,zdechla jak wymiety wó 😁 😁

a gdzie te loczki zrobiłaś na dole?? 😁 😁 😁

• Mamusia
magda123 napisał(a):
gosia2301 napisał(a):
magda123 napisał(a):
a to ty po młodego jedziesz??już cię zgarną z ulicy czekaj do piątku 🙂

no niedługo jadę Madziu niestety nie znam dnia ani godziny więc trza sie troche do porządku doprowadzić ☺️

a to dla tego kupiłaś te 20 sztuk maszynek ,żeby bobra usunąć skoro nie znasz dnia ani godz.
Pewnie codziennie zmieniasz jego fryzurę?? i kolor futra 😁 ☺️

Magda za tego bobra to masz u mnie kawe i lody,kużwa brzuch mnie boli ze smiechu

• Mamusia
magda123 napisał(a):
maluda napisał(a):
gosia2301 napisał(a):

jak na dole,kurde wtedy tez juz o bobra dbalam,zeby go nie bylo ahah

• Mamusia
magda123 napisał(a):
...123 napisał(a):
ale z ulicy to tylko w leśnej górze na tvp2 zgarniają całą resztę w najmniej oczekiwanym momencie z domu biorą hihi :P

Gośka ma nadzieję ,że ją dr. Burski przyjmie na oddział 😁 dlatego tak się pinndrzy 😁

te kurde nie fikaj bo Ciebie murzyn nie badał a mnie tak 🤪 🤪 🤪 🤪

gosia2301 napisał(a):
prosze sie tu ze mnie nie śmiać 😁 kurde nosz normalnie w domu siedzicie to wam tak łatwo powiedziec a ja mam godzinne kursy 2 razy dziennie do samej szkoły wieć opcja odejścia wód na ulicy niestety istnieje ☺️

O czym Ty mówisz? Przecież macie umowę z Kamilem, że w weekend;p;p

• Mamusia
maluda napisał(a):
magda123 napisał(a):
maluda napisał(a):
gosia2301 napisał(a):

jak na dole,kurde wtedy tez juz o bobra dbalam,zeby go nie bylo ahah

no nie wiem przecież nie byłam przy porodzie ☺️ a poza tym w dzisiejszych czasach nie każda dba o bobra 😁

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
magda123 napisał(a):
...123 napisał(a):
ale z ulicy to tylko w leśnej górze na tvp2 zgarniają całą resztę w najmniej oczekiwanym momencie z domu biorą hihi :P

Gośka ma nadzieję ,że ją dr. Burski przyjmie na oddział 😁 dlatego tak się pinndrzy 😁

te kurde nie fikaj bo Ciebie murzyn nie badał a mnie tak 🤪 🤪 🤪 🤪

no nie miałam takiego szczęścia 😞

• Mamusia
GoGr napisał(a):
gosia2301 napisał(a):
prosze sie tu ze mnie nie śmiać 😁 kurde nosz normalnie w domu siedzicie to wam tak łatwo powiedziec a ja mam godzinne kursy 2 razy dziennie do samej szkoły wieć opcja odejścia wód na ulicy niestety istnieje ☺️

O czym Ty mówisz? Przecież macie umowę z Kamilem, że w weekend;p;p

podklad pod dupsko poporodowy wloż albo szmatke z irchy 😁 dobrze wchłania:P 😜