Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej babolki 😉 ja mam znow dzien zapierniczania i od 2 dni nie moge wziasc sie za te prasowanie ciuszkow wszystko mnie odciaga hehe
Goska tak to juz jest ze jak ktoras z nas ma czas to reszta ucieka ja tez czasem jak mam czas posiedziec to laski zmykaja
a tą depreche to ci z głowki wybije raz a dobrze jak cie pierdzielne 😜 😁 😁 chyba ze chcesz tak jak Monika walnac na nas fochem i obwinic nas za niby depreche 😁 😁 😁

lece jak was nie ma bo maly szaleje dzis od rana jak nie czkawka to sie przeciaga w te i spowrotem az boli... a no i moze w koncu sie wezme za te ciuszki i dokoncza bo biedne tak leza i az czekaja na mnie 😁 milego dzionka myszorki kochane 😘

jula napisał(a):
Hej babolki 😉 ja mam znow dzien zapierniczania i od 2 dni nie moge wziasc sie za te prasowanie ciuszkow wszystko mnie odciaga hehe
Goska tak to juz jest ze jak ktoras z nas ma czas to reszta ucieka ja tez czasem jak mam czas posiedziec to laski zmykaja
a tą depreche to ci z głowki wybije raz a dobrze jak cie pierdzielne 😜 😁 😁 chyba ze chcesz tak jak Monika walnac na nas fochem i obwinic nas za niby depresje 😁 😁 😁

Jula gdzieżbym smiała nawiązywać do koleżanki M.;p
depresję niestety mam ale nie przez Was;p raczej przez zbliżające się wesele... wrrr..

E no przecież nie moje;p
idziemy w sobotę na wesele kumpla... a wiesz.. ja gruba, bez fryzjera - bo nie mam weny ani czasu się wybrać;p i w ogóle w d... jeszcze...
Im bliżej tym bardziej mi się nie chce...

Nie no nawet brzuch mi nie przeszkadza.. kupiłam tunikę i spoko.. tylko te moje zmiany mastopatyczne pod pachą:/ wiesz.. pokarm się produkuje więc tam siłą rzeczy też.. no i nie dość, że znów zaczęło boleć to się powiększyło i spod tej tuniki co mam będzie wystawać... dlatego tym bardziej mam doła...
I nie wiem czy się jakoś nie wykręcić od tego wesela..

jula napisał(a):
uuu to lipka a jakos inaczej nie da sie zamaskowac?

Musiałabym pewnie kupić coś innego.. a nie mam już kiedy:/ no nic.. ubiorę jakieś bolerko i się nie będę rozbierać..
Gdzieś mi przeszła ochota na to wszystko..

• Mamusia
a zajrzałam bo mi sie nudzilo 🙂 obrobilam sie i nie ma co robic tylko te ciuszki tak na mnie patrza ale jakos sie zabrac nie moge haha
nO tEZ uwazam ze Goska swietnie wyglada ale ona tu cos kreci i mowi ze gruba wiec trzeba ja ustawic 😜 😜 😆

• Mamusia
hmm no i problem zarzegnany 🙂 ja na wesele nie poszlabym tylko ze wzgledu na to ze siedziałabym caly czas i zamulała bo w tancu trudno nogi krzyzowac 😁 😁 i zamiast wesela by;lby porod 😁 Goska poczekaj zmienisz zdanie ja ci mowie ze ty Bosko wygladasz co bys nie załozyla 🙂 a fryzurke sie zawesz jakas wymysli grunt zeby nic nie bolało i nie strzykało 🙂

Wiecie co... bo ja bym to miała gdzieś.. ale już widzę te wszystkie wychudzone, wylaszczone babki.. a ja - orka..
Jeszcze się właśnie dowiedziałam, że w tym roku nie koniec wesel... kuzyn miał się niby w sierpniu hajtać ale im kinder niespodzianka wypadła i wesele 4 grudnia będzie;p

gosia2301 napisał(a):
ja mam ślub 5 listopada 😮 wezme małego na cycki wywiesze i pójde 😁

Jak się Kub urodził też mieliśmy zaraz niedługo jakieś wesele to jeździłam do niego z cyckiem;p