Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
magda123 napisał(a):
gosia bo ty masz Adrianka terminowego 😁 😁 😁 widocznie nie chce jeszcze przyjść na ten świat 😁

kiedyś wyjdzie najgorsza z mozliwych opcji koło 20 października 😮 wiec jeszcze miesiąc chyba w depresje wpadne 😠

gosia ciesz się.
mojej koleżance, z którą zostałam z września, przesunęli termin porodu (bo coś tam) i z OM ma na 2 października. wczoraj pytała lekarza i na ewentualne wywołanie idzie dopiero 15.10!
to wyobraź sobie co ona biedna się naczeka..

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
eloite napisał(a):
ale już nic nie będę kombinować, po dzisiejszej nocy z olejkiem rycynowym..
chuja spałam i dramatycznie się czuję..

a gdzie ten olejek sie kupuje w aptece moze mamuska mi przywiezie i tez zastosuje po 10 jak nic mnie nie ruszy 😉

tak,tak w aptece, ale jak coś to nie łykaj tego więcej niż dwie łyżki i koniecznie popij, żeby nie wylazło z powrotem 😉

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
boshe czuje sie jak nawiedzona ponad 5000 postów 😮 😮 😮 4000 z Wami napisałam bo ponad 1000 miałam na grudniówkach to juz jest uzależnienie na prawdę aż zaczynam sie siebie bać 😮

znaczy ,że nas lubisz 😁 😁 😁 i będziesz za nami tesknić jak nie będzie brzuszka 😁

• Mamusia
magda123 napisał(a):
gosia2301 napisał(a):
boshe czuje sie jak nawiedzona ponad 5000 postów 😮 😮 😮 4000 z Wami napisałam bo ponad 1000 miałam na grudniówkach to juz jest uzależnienie na prawdę aż zaczynam sie siebie bać 😮

znaczy ,że nas lubisz 😁 😁 😁 i będziesz za nami tesknić jak nie będzie brzuszka 😁

a jak można nie lubieć takiego zwierzyńca zoranego 😜 😜 😜

• Mamusia
eloite napisał(a):
gosia2301 napisał(a):
magda123 napisał(a):
gosia bo ty masz Adrianka terminowego 😁 😁 😁 widocznie nie chce jeszcze przyjść na ten świat 😁

kiedyś wyjdzie najgorsza z mozliwych opcji koło 20 października 😮 wiec jeszcze miesiąc chyba w depresje wpadne 😠

gosia ciesz się.
mojej koleżance, z którą zostałam z września, przesunęli termin porodu (bo coś tam) i z OM ma na 2 października. wczoraj pytała lekarza i na ewentualne wywołanie idzie dopiero 15.10!
to wyobraź sobie co ona biedna się naczeka..

to co to za lekarz?? chyba ,że ona złą datę podała ostatniego okresu ale aż taka duża różnica by jej wyszła??

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
dziewczyny doznałam teraz załamania jak to jest wszystkie z konca października sie rozpakowały a my to co 😞 😞 😞 cóż nie ma sprawiedliwości na tym swiecie ech zpaliła bym sobie teraz z wrażenia 😞

Oj Gosiu i na Ciebie przyjdzie czas 🙂 Ciesz się jeszcze chwilą spokoju 🙂 A wiem dlatego bo mam ją w znajomych na nk i wstawiła zdjęcia 🙂