Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Pilar89 napisał(a):
Nie wiem Madziu, najwyżej będę mieć super wysprzątane mieszkanie i mój nie będzie musiał aż tak sprzątać jak będę w szpitalu 🙂
Ciepła kąpiel, seksik i te inne rzeczy na mnie nie działają to może to pomoże 😜 tak strasznie nie chce mi się jechać do lekarza jutro że szok 😮

Pilar skąd ja to znam 🙂 🙂 wszystkie te metody również zastosowałam a mieszkanie to już mam tak czyste ze aż się boję ze za sterylne będzie 🤪 🤪 🤪 sex też na wspomaganie 😜 i nic 😠 😠 jutro równiez do szpitala jadę na KTG i pewnie mnie juz zostawią bo to będzie juz równo 10 dni po terminie 🥴 🥴 a mojej córki i tak nic nie rusza 😁 😁 😁

agaboh26 napisał(a):
Pilar89 napisał(a):
Nie wiem Madziu, najwyżej będę mieć super wysprzątane mieszkanie i mój nie będzie musiał aż tak sprzątać jak będę w szpitalu 🙂
Ciepła kąpiel, seksik i te inne rzeczy na mnie nie działają to może to pomoże 😜 tak strasznie nie chce mi się jechać do lekarza jutro że szok 😮

Pilar skąd ja to znam 🙂 🙂 wszystkie te metody również zastosowałam a mieszkanie to już mam tak czyste ze aż się boję ze za sterylne będzie 🤪 🤪 🤪 sex też na wspomaganie 😜 i nic 😠 😠 jutro równiez do szpitala jadę na KTG i pewnie mnie juz zostawią bo to będzie juz równo 10 dni po terminie 🥴 🥴 a mojej córki i tak nic nie rusza 😁 😁 😁

Mi przy Kubku jak byłam tydz po terminie kazali już zostać w szpitalu a oxy zaczęli podawać w 9 dniu.. no i 10 dzień 😉 Kuba się urodził 😉

• Mamusia
agaboh26 napisał(a):
No cóż ale skorpiony to uparte znaki 🙂 i same robia co chcą 😁 😁 😁 takze nie pozostaje nam nic innego jak czekać 🙂 🙂 🙂

Oj skorpiony są na prawdę uparte, a ja będę mieć dwa w domu 🤪 bo mój mąż też skorpion 😜 ale i tak wydaje mi się, że ja bardziej uparta jestem od niego 😜

• Mamusia
Pilar89 napisał(a):
Madziu dzięki za zaproszenie, ale wolałabym z niego nie skorzystać 🙂
Termin miałam na wczoraj, ale najbardziej boję się że mała się urodzi 1.11.. a tego bym bardzo nie chciała 😜

Mam takie same obawy 😮 😮 😮 1 listopada to taki smutny dzien na urodziny...

• Mamusia
Pilar89 napisał(a):
Madziu dzięki za zaproszenie, ale wolałabym z niego nie skorzystać 🙂
Termin miałam na wczoraj, ale najbardziej boję się że mała się urodzi 1.11.. a tego bym bardzo nie chciała 😜

ja też właśnie tej daty 1.11 się obawiałam ale mam nadzieję ,że u mnie się nie przyspieszy 🙂