Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ojj baboliki wspolczuje tego czekania ale jeszcze chwila 🙂)) i beda dzidziuchy 🙂 az sie nie moge doczekac juz bym sobie chetnie poogladala te pazdziernikowe laseczki 🙂)))
Magda ioczywiscie ze Alek mial byc wazony 😁 😁ale bedzie dopiero za tydzien jak skonczy miesiac

• Mamusia
Ja tylko na chwilę aby się przywitać i powiedzieć ze jadę dziś do szpitala na KTG i może mnie już w nim zostawią 🥴 🥴 w sumie 10 dni po terminie jestem 😞 😞 także trzymajcie kciuki dziewczęta 🙂 jak do wieczora się nie odezwę to znaczy ze jestem w szpitalu 😉

• Mamusia
Hej dziewczynki 🙂 ja po ktg już, z małą wszystko w prządku, ale skurczy brak.. teraz w niedziele na kolejne ktg do szpitala, a jakbym dalej nie urodziła to we wtorek mam kolejną wizytę u lekarza...
Uciekam piec ciacho a potem szorować podłogi 😜 postaram się zajrzeć potem jeszcze 🙂

• Mamusia
Mąż nie działa niestety 😜 Wczoraj wieczorem i dzisiaj po lekarzu poszaleliśmy i nic.. A za tydzień przyjeżdżają moi rodzice, więc wolałabym już być w domu.. Nie widziałam się z nimi od maja więc się wkurzę jak przyjadą a ja będę w szpitalu 😠 zwłaszcza, że potem dopiero w lutym planujemy pojechać do Polski..
A takie jechanie do lekarza na 5min ktg nie ma sensu, 40 km w jedną stronę i mój musi zwalniać się z pracy.. No ale nic, to wszystko dla zdrówka małej więc trzeba się przemęczyć 🙂
Ciacho już się piecze a ja zabieram się za podłogi 😜 😁

• Mamusia
hej laki 🙂 my juz na nozkach jak co dzien o tej godz zreszta 🙂) o 4 pozegnalam tesciow i meza i zostalam sama az do jutra 😞( alez pusto w tym domu jak byli wszyscy to wydawal sie taki ciasny a teraz czuje sie jak w jakims apartamencie 😜 😁 Rozpakowala sie w koncu ktoras 😜??