Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
gpocha moze leepiej ze go zostawili tam jest przynajmniej pod specjalna opieka biedzie dobrze zobaczysz moze sie czyms zatrul co??Jak bedziesz wiedziala i miala czas i sile to napisz nam tu bo my sie bedziemy denerwowac razem z Toba buziaki dla otuchy kochanie Bedzie GIT zobaczysz 🙂

Gosia też myślę, że tak dla obserwacji Kamilka zostawili 😘
Mam nadzieję, że już jest lepiej!

U mnie Kubuś chory 😞 jak mu mierzę temp to leci w górę a on coraz biedniej wygląda 😞 na szczęście chce dużo pić!
Małemu zmierzyłam temp w tyłeczku bo nie dał sobie inaczej a jakby się zaraził od Kubusia to armagedon by był - na szczęście on jest książkowy 😉 Silny chłopak - tyle osób koło niego choruje a jego jakby omija 🙂 Oby tak dalej 😜

Dzięki Martuś 🙂 nawet idzie jakoś - kończę 2 rozdział 🙂 pouzupełniam jeszcze kilka przypisów i mam nadzieję, że mi wiele poprawek babka nie naniesie bo mam dość 😉
ale zajęło mi to tyle czasu, że nie tknęłam nic na inne przedmioty... 😞

• Mamusia
kużwa co tu sie dzieje,zarażacie sie wirtualnie???Matko i Córko,dobrze ,ze mnie tu nie bylo.Na szczęście u nas wszyscy zdrowi,chociaż nie powiem,mialam problem z żołądkiem jakieś trzy dni.Byl taki wysadzony jakbym byla w czwartym miesiącu.Sąsiadka dala mi jakieś ziola KAPUCYNOW i mi przeszlo.
Mam nadzieje,ze Madziorek z dziecmi szybko sie wychorujecie,a Kamilek wróci do domciu.Może to grypa żołądkowa,bo takie są objawy.Nie wiem,czy dziś na ktorąś z Was trafie ale Gosiu trzymam kciuki za syneczka.

Gośka jestem ciekawa Twojej pracy,moze bedziemy mialy okazje ją przeczytac??? 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
hej laseczki
Gosiu buzaik na pocieszenie 😘
madziu buziak ale w czolko bo nie chce zebys mnie zarazila 😜 🙂 😘
My wrocilismy z zakupow spozywczych ale i tak sie ciesze jak murzyn z bateryjki ze gdziekolwiek wyszlam a dzis doszlismy z moim do wniosku ze oboje raz w tyg bedziemy gdzies sobie sami wychodzic zeby nie ocipiec 😜 raz ja na 2,3 godz raz on 🙂
spadam do jutra szprotki 🙂 😉

• Mamusia
magda123 napisał(a):
ja pikole to co to za wirus co nie umieją go zwalczyc??
kurwa Madzia nie wiem zamiast sie poprawiac to jeszcze gorzej cierpi karza mu głodowac 😮jezu zeby tylko Adriana nic nie wzieło bo chyba sie powiesze 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞

• Mamusia
magda123 napisał(a):
nie no nie złapie go,a jak Kamil wszystko znosi??byłaś i rozmawialaś z nim??
mam nadzieje MADZIU 😞byłam rano od 7 do 10 i popołudniu od 16 do 20 żle znosi płacze ze chce juz do domu tłumacze ale wytłumacz dziekcku ktore 1 raz w szpitalu leży 😞moj jest przy nim cały czas do roboty zadzwonił ze nie wie kiedy wróci 😞