Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
haj babeczki przesylam wam zdecie mojego malego mezczyzny przed wyjsciem na uczelnie (Aleks poszedł z mama pisac egzamin 😉)
[URL=http://img684.imageshack.us/i/dsc03908rc.jpg/][IMG]http://img684.imageshack.us/img684/6937/dsc03908rc.th.jpg[/IMG][/URL]
a od kilku dni na zalecenie położnej i lekarza, bo moj maluch ma problem z kupka przez moje zbyt geste mleko, daje małemu spróbowac pół łyżeczki zmiksowanego jabłuszka, nastepnego dnia bananka, soczku z jabłka i malin no a dzis dostał marcheweczki wsuwal jak najety 🙂 i jak narazie wszystko w porzadku chyba mu smakuje 🙂

no a teraz mniej zabawna sprawa wczoraj odwiedzilismy pana doktora bo w czwartek dostał tez kaszelek i okazało sie ze ma chore gardełko 😞 ehh i wszystko jasne skad katarek i kaszelek w poniedziałek babcia sie malym opiekowała a my nie wiedzielismy ze w domu chory byl łukasza brat i zaraził mi mojego maluszka 😠, i teraz dostanie mega kopa w tyłek 😠..
miłego dnia babki

hej hej 😁
Ja już po zajęciach dzisiaj;p
Facet co mi wczoraj problemy robił dzisiaj dał mi 4;p przez przypadek 😁 niby mu napisałam prace zaliczeniowe a za kontrolną dał mi 4 ale chciał mnie za te nieobecności pytać.. ale machnął się i zamiast mnie zapytał kolegę 😁
Techniki mediacji zdane na 4 🙂
i ostatnie kolokwium zobaczymy ale wszystko dzielnie przepisałam 🙂
jutro wyniki z podstaw wychowania:P
Marzy mi się poniedziałek 🙂 albo najlepiej jutro po południu.. tęskni mi się za moim i chłopcami..

• Mamusia
a Madziu edukacji środowiskowej sie uczył nic ciekawego hehe wczesniej uczyl sie z mama matemtyki z metodyka i teraz został nam jeszcze do zaliczenia egzamin z jezyka polskiego z metodyką 🙂

ehh no i mojemu księciuniowi chyba juz zęby zaczynają wychodzić, bo strasznie marudny sie zrobił, śini się niemiłosiernie a jak go karmie piersią to mnie gryzie i wszystko poakuje do buzki razem z moimi palcami ehh oby tylko łagodnie to przeszedł.

Gosia głowa do góry Kamilek na pewno wyzdrowieje 😉

miłego dnia laseczki

• Mamusia
hej laski ja na nowym nicku bo moj komp oszalal i zawsze bylam zalogowana a teraz nagle zazadal hasla a ja go nie pamietm i dupa zbita a odzyskac sie nie dalo bo chyba bym musiala 5 dni czekac az mnie polaczy
Jak tam kamilek wiadomo cos?
A tak co slychac?? Was tez chyba w weekend nie bylo za bardzo?