Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

gosia2301 napisał(a):
GoGr napisał(a):
i jak tam Kamil? 😉
Gocha jaka super fota 🤪 Marzenko dostał antybiotyk ma brac 2 tygodnie i mamy jechac na kontrole do szpitala 🙂

😘 😘 😘 🤪

Gocha no to teraz już będzie dobrze! Nie teraz Kamil pogada z Adrianem i dadzą Ci odpocząć 😉 Nalezy Ci się mamuśka jak nie wiem!

• Mamusia
hej kochane moje brzucholki he he 🙂zaczne od tego ze ja was caly czas czytam z telefonu ale niemoge niestety odpisywac 😞a jestem na800stronie bo wspominam sobie he he.dzieci wasze sa przecudne ale nawet niemoge skumac czy mamy jakas dziewczynke????

• Mamusia
a atk na szybko to poiem wam ze jestem najszczesliwsza mama na siecie 🙂karmie Mateuszka piersia on nic innego jak butlka czy smoczek nie trawi 🙂jedlismy juz bananka i soczek z jabuszkiem i marchewka wczoraj skonczył 18tyg a tak niedawno jescze w brzuszku skakal he he nawet niewiecie jak ja za wami tesknie ale juz w tym miesiacu nadrobie szystko

• Mamusia
gosiu i dziewczyny podaje moj numer 880098078dajcie namiary na siebie no szkoda ze nikogo niezastałam buuuuuu do potem tesknie ale za to w nocy czytam nas od poczatku i pozaje te mamy ktorych niezdazyłam poznac na forum 🙂buziolki musze juz konczyc

• Mamusia
hej laseczki 🙂 jak tam u Was?
widzialm ze Emka zajrzala Emilia pozdrowionka serdeczne i buzki dla maluszka 🙂
A nas niestety dopadlo katarzysko i kaszelek a tak sie cieszylam ze maly dosc sie bnacierpi przy kolkach i nie choruje a tu dupa blada 😞 bylam z im dzis u pani doktro przepisala mi cos na ten nos mimi ze caly czas muy psikam sterimarem baby i kropelki na kaszel w nocy spimy na raty bo Aleks co chwila sie budzi w dzien nie spi tylko marudzi przez to przeziebienie ehh do dupci
Mam nadzieje ze u was przynajmniej juz jest okej 🙂 buziaki dla bobasiorkow 🙂

• Mamusia
oj kurcze widze ze u wszystkich paskudne choróbska 😞 😞 😞dużo zdrówka dla bobasków 🙂smutno tu sie zrobiło mało piszecie no ale jak choroby sie przyplatały to nie ma sie co dziwic 😞moj padł po wielkiej walce ze mną ale ostatnio działa na Niego suszarka jak włacze zasypia 🙃dobrej nocki bo i tak Was nie ma 😘 😘 😘

ej.. a ostatnio Magda w ogóle nie zagląda... nie wiecie co się z nią dzieje? Bo to raczej nie w jej stylu... zwykle to ona pilnowała żebyśmy na pierwszej stronie były..:P

• Mamusia
hej laski alez cisza przez te nasze chorowitki co u was?
my wlasnie z alkiem zrobilismy biszkopt bo tescie dzis przyjezdzaja 😜
ahaaa zapomnialam wam wczoraj napisac moj klocek wazy jz 8 kg 🤪i mierzy okolo 70 cm normalnie pudzian mi rosnie 😜 🙂buziaczki kochane
madziora a ty gdziez sie podziewasz mentorkoi duchowa przewodzicielko brzuskowego pazdziernika 😁