Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Iza trzymam kciuki żeby to była jedna z niewielu rzeczy, które przegapisz (bo pewnie uniknąc się tego nie da).. Mam nadzieję, że Nick przemyśli sprawę i zrobi tak jak mój Kub:P bo po Kubie pracowałam jak skończył 5 m-cy.. z każdą nowością czekał aż mama wróci z pracy 🙂 tylko jak pierwszy raz stanął na nóżki nie widziałam...

ahhh..
dół:/
mój na piwie..
ja przy żelazku i dzieciach 😞 czyli jak zwykle..

mam nadzieje ze moj sie tez rozkreci dzisiaj wolal gogogogo a tydzien temu ulozyl raczki w fack you i ogladal z kazdej strony hihihi
no i z siadaniem juz idzie nam lepiej nawet probuje sam podniesc sie do siedzenia ale slabo mu to wychodzi jeszcze

heh.. a mój to tak wołą "mamo" jak płacze 🙂 tak mu wychodzi:P ale tak świadomie to chyba jeszcze nie 🙂
jeden gaduła mi wystarczy:P hehehe
ciekawa jestem jak z Matim będzie - bo Kubuś jest tak niesamowity! sama się nadziwić nie mogę 🙂
cały czas pyta, wszystko mówi - co chce, co go boli 🙂 śpiewa i szepta mi do ucha "kocham Cię" 🙂 a dzisiaj pierwszy raz powiedział, że chce siku i poszedł zrobić na nocnik 🙂

a co do mojego.. gdybym mu powiedziała, że nie chcę żeby szedł to by nie poszedł.. ale wiem jak rzadko się spotyka ze znajomymi a dziś akurat teściowej nie ma więc ja nie mogłam z nim iść 😞

aJ A JESZCZE JEDNO 🙂
Kubuś biegał z telefonem przy uchu więc pytam go gdzie dzwoni. on mi, że do taty 🙂 To ja: dodzwoniłeś się? Kuba: tak.
Ja: I co Ci tata powiedziała?
Kuba: Kocham Cię 🙂
rozczula mnie smyk:P a potem jak prasowaółam to przyszedł do mnie i powiedział: mamo uwagaj, goroce:P 🙂 hehe

muszę się wziąć za poprawienie 3 rozdziału pracy lic.. w czwartek jadę do kielc oddać babie bo chciałabym ostatnie poprawki i koniec 🙂 trzymajcie kciuki!
desperadosa z żalu aż piję:P

jak jest rozsadny i nie naduzywa pozwolen to jasne ze moze isc ze znajomymi a faceci jak sa za krotko trzymani to zaczynaja pozniej kombinowac i tylko problemy

Iza on bardzo rzadko wychodzi... A widzę, że mu kolegów brakuje:P niby ja nie wycvhodzę wcale..
ale jak widzę te iskierkę w oczach na te "męskie ploty":P to nie umiem mu powiedzieć, żeby nie szedł bo np. nie chcę znów zostać sama w domu..
Ale wstępnie za tydz ja umówiłam się z koleżanką.. jak się uda to sobie odbiję 🙂

sweety napisał(a):
hihihi ty to udana jestes a kubus maly geniusz

czemu udana?:P

A Kubuś (nie mówię tego dlatego, że to mój syn) naprawdę jest wyjątkowy 🙂 nigdy nie spotkałam tak rozgadanego dziecka, takiego .. mądrego 🙂 ale dziadek (mój tata) stwierdził dzisiaj, że zadawanie pytań ma po mnie:P ponoć ja kiedy byłam mała chodziłam z gazetami za wszystkimi, wypytywałam po kolei "jaka to litera" a potem "a jak to bedzie razem":d ogólnie męczyłam tak jak dzisiaj moje dziecko 🙂 hehe

A w ogóle (sorrrry, że się nim przechwalam:P) wiecie jak on cudnie odwzorowuje melodie? zapamiętuje szereg słów i śpiewa tak jak powinno być 🙂
ostatnio zapamiętał słowo "kompanija" z piosenki "pije kuba do jakuba" 😁

GoGr napisał(a):
sweety napisał(a):
hihihi ty to udana jestes a kubus maly geniusz

czemu udana?:P

A Kubuś (nie mówię tego dlatego, że to mój syn) naprawdę jest wyjątkowy 🙂 nigdy nie spotkałam tak rozgadanego dziecka, takiego .. mądrego 🙂 ale dziadek (mój tata) stwierdził dzisiaj, że zadawanie pytań ma po mnie:P ponoć ja kiedy byłam mała chodziłam z gazetami za wszystkimi, wypytywałam po kolei "jaka to litera" a potem "a jak to bedzie razem":d ogólnie męczyłam tak jak dzisiaj moje dziecko 🙂 hehe

z tym desperado pijacego hihihi
ja mialam trzy latka mama musiala mnie uczyc pisac bo siostry sie chwalily ze w szkole sie nauczyly a ja najmlodsza malpowalam ale umialam pisac hihihi

to ze mnie do dziś się śmieją, że nauczyłam czytać moją starszą siostrę 🙂
tak bardzo zazdrościłam jej zerówki, że mama nauczyła mnie czytać a potem ja ją 😁 hehehe