Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

dzisiaj biedak tak szalał, że o 18.40 jak go do kąpieli wołałam zastałam go śpiącego przed mini mini:P
ale miał raj bo mój tata piasek na beton sobie przywiózł:P więc kuba za łopatę i do piasku 😁 hehe

• Mamusia
co tam paskudy moje 😁 😘
ja nie śpię i piję kawkę 😜zaraz trzeba drugą sobie zrobić bo pierwsza mi się kończy 😞 która chętna do zrobienia bo mnie się dupy nie chce ruszyć 😁 chyba za ciężka 🙃 albo z lenistwa jak myślicie?

• Mamusia
hej ruraski 😜 😜 ale mam kacorka niwielkiego 2 piwa i drink z zolodkowej z cola mnie zmiotly ehhhh 😁 😁 i wzielam wczoraj pare machow fajki bleeeee z glupoty i dlatego pewnie mi dzis niedobrze a moja przyjaciolka sterczala nade mnai piszczala ze jak sie spowrotem naucze to bedzie jej wina heheheh ale bylo spoko 🙂 Alek spal cala noc az do 8 chyba wiedzial ze mamusia musi odespac 😁madrutkie dzieciatko 🙂

no wlasnie nie dostanie on jest szefem i musi organizowac i ustawiac ludzi na maszyny i urlopy zeby wszystko mialo rece i nogi
planujemy urlop polska czechy ale to w przyszlym roku no i przed wakacjami albo po zeby jeszcze cieplo bylo

awans jest fajny ale do czasu a najlepsze jest to ze ja nie wiedzialam o jego awansie na poczatku i strasznie do niego pyskowalam jak mi rozkazywal w pracy 😁 😁 😁
super teraz sie to wspomina 🤪