Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
magda123 napisał(a):
Gocha a mogłaś jebnąć gnoja to by się nauczył

a przeprosili chociaż?

przeprosił ale huj po jego przeprosinach jak mi wiecznie małego budzi skurczybyk jeden 😠jebnac nie moge bo tu dziecku nawet klapsa dac nie mozna bo ci sprawe na policji załoza 😮

• Mamusia
Siemka babeczki mój łobuz dzis strasznie marudny spi jak zając jesc znów nie je i nic nie mozna zrobic yhh biedactow poewnie te zęby ;/

Gocha współczucie ja bym małemu nogi z dupy wyrwałą chyba
u nas w bloku tu gdzie jeszcze wynajmujemy też jest taka rodzinka mamunia cała wymalowana widac taka sucz pospolita z niej, dwie curunie 8-9 letnie co kur.. mac zachowują się gorzej niż nie jeden chłopak i ojciec styrany, wiecznie zyciem zmeczony ale co sie dziwic jak ma taką rodzinkę
w ciągu dnia na dworze sie drą a przychodzi godzina 21 kiedy mały moj juz zasypa a te latają po klatce i wyją jak normalnie jakies wilki, łaża jak słonie
raz prawie nam sie wpierdoliły pod wózek ale mamunia ma w dupie uwagi.. dobrze ze mieszkamy tu do 31 maja bo w przeciwnym razie bym zdechłą albo cos tym dzieciom zrobiła także Gośka doskonale cie rozumiem i popieram.

gosia tu jest tak samo rodzice sluchaja dzieci co one powiedza ma byc zrobione i kupione
znam kilka przypadkow dzieci nie pojda na spacer jezeli to nie jest do sklepu z zabawkami albo maja szesc lat i siadaja do wozka

• Mamusia
😜 😘 gocha w ordke malego austraiackiego gnojaszka 🙂
U nas za to 2 pietra wyzej jest melina i wiecznie nam po nocy dzwonia na domofon jakies pijane chuje i lafiryndy bo im sie numerki pierdziela to dopiero kurwica jak jest 1,2 w nocy a oni napierdalaja 😠 😮jedna babe taka pijaczke juz zjebalam i grozilam zrzuceniem ze schodow tak mnie wkurwila franca kiedys 😁 😁 😁 mimo ze Alus jak spi to moze sie walic i palic no chyba ze ma lekki sen jak go cos boli ale i tam mam wnerwa zawszze
ahh naj;lepiej gdzies w lesie mieszkac 😁 😁 😁

• Mamusia
a nie pisałam Wam moj syn postanowił dac mamie w weekend odetchnąc i w sobote i niedziele jak wypił mleczko o 20.30 tak obudził sie dopiero na nastepne o 5 rano 🤪 🤪 🤪i wczoraj w dzien spał 3 godziny jednym ciągiem az w szoku jestem 😁ale dzis juz mleczko w nocy musiało byc 😜

gosia2301 napisał(a):
sweety napisał(a):
za to moj zaczol zgrzytac zebami tak jak tatus 😠

o w morde moj stary tez zgrzyta wic wiem co to z ból współczuje 😞moj mały dalej zeboli nie ma hehehe 😁

maly caly czas masuje sobie sam te dziaselka wiec mam nadzieje ze to zgrzytanie jest przez zabki
w nocy narazie spi cichutko a jak zacznie zgrzytac to poszukam osobnego mieszkania zeby sie wyspac 😁 😁 😁